Norbert 25 jaar voorzitter

Reeds 25 jaar is Norbert Paesbrugge de stuwende kracht en voorzitter van onze Fario vliegvisclub gelegen aan de Weststraat 56 te Lichtervelde. Je kan hem wekelijks aan ons clubwater treffen op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag.

Norbert is steeds bereid om elke belangstellende voor Fario Flyfishing Club te informeren en bij te staan bij het werpen of bij de keuze van een vlieg. Kortom, je kan bij Norbert terecht met elke vraag over onze favoriete hobby.

Bedankt Norbert in naam van het bestuur, alle leden en sympathisanten. We hopen met zijn allen dat je onze vereniging nog veel jaren zal leiden en dat we dus nog lang op jou zullen kunnen rekenen.

Hieronder vind je de bedanking die het bestuur toen uitsprak.

Beste voorzitter, beste Norbert,


25 jaar ononderbroken voorzitterschap, het lijkt lang maar dat is het niet. Ik herrinner me onze eerste ontmoeting alsof het gisteren was. Het stormde en regende bij mijn eerste kennismaking met het Fariowater. Eén persoon trotseerde het slechte weer en ving in mijn bijzijn een mooie forel waardoor de passie oversloeg. Dit typeerde onze voorzitter: doorzettingsvermogen, slecht of goed weer, altijd paraat en bereid de handen uit de mouwen te steken. Zelfs te veel de laatste jaren om het gevecht tegen de plantengroei in de vijver te winnen.Bij onze eerste ontmoeting was Norbert al in het vroegere bestuur, maar kort nadien werd dat ontbonden na enkele meningsverschillen over de opkuis van de vijverwerken. Ironisch genoeg is dat ook nu nog ons probleem.

Norbert nam het heft in handen en bleef in het bestuur en werd daarbij de nieuwe voorzitter. Daarbij stapte ik als groentje en nieuw lid mee in het verhaal. Bestuursleden kwamen en gingen maar Norbert hield stand, het was zelfs een levenswerk en een bijna full-time job.

Nu 25 jaar later blijft hij de uitdaging aangaan om vooral nu en in moeilijke omstandigheden de club te laten verder gaan. We wensen je namens het bestuur, je gezin, alle leden en sympathisanten van nu en vroeger een verderzetting van je voorzitterschap in een goeie gezondheid.

Bedankt voor al die jaren van inzet voor de club die jij tot stand hebt gebracht.

Nogmaals bedankt.

Het bestuur