Homepage

Het bestuur wenst alle leden, hun familie en vrienden heel fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. We hopen dat 2022 een jaar mag worden waarin we elkaar weer op een normale manier kunnen begroeten, dat iedereen gezond mag blijven en verder natuurlijk ook heel goede vangsten! Veel succes in 2022!

Komende activiteiten of belangrijke nieuwe informatie

 • Mensen die vorig jaar lid waren, hoeven het formulier om lid te worden niet in te vullen. We beschikken over deze mensen over alle nodige informatie. Mocht je verhuisd zijn of een ander telefoonnummer of e-mail adres hebben, laat dat dan weten aan Norbert. Het formulier is bedoeld voor nieuwe leden.

 • We moeten vanuit het bestuur onze leden doorgeven als lid van de Federatie van Vlaamse Vliegvissers. Het lidgeld van FVV omvat een individuele verzekering tegen ongevallen die je veroorzaakt tijdens het vissen. Mogen we de mensen die nog niet betaald hebben vragen om dringend hun lidgeld te betalen. Anders lopen ze het risico onverzekerd aan het water te komen. Niet uitstellen, doen dus ...

 • De eerste clubwedstrijd van 2022 vindt plaats op zaterdag 26 februari 2022 om 14u. De clubwedstrijden zijn enkel voor leden. Er wordt 150 kg forel uitgezet in de grote vijver naar aanleiding van deze wedstrijd op donderdag 17 februari. Na de uitzetting mag er op donderdag 17 februari niet meer gevist worden in de grote vijver, wel nog in de kleine. Op vrijdag 18 februari mag er op beide vijvers weer gevist worden.


 • Op zaterdag 11 december was er om 10u een vergadering van het bestuur. Er werd onder andere beslist om geen nieuwe leden meer in te schrijven zodra er 120 leden zijn! Klik hier voor het verslag.

 • Het bestuur besliste een ledenstop voor 2022. Het is dus uiterst belangrijk dat de huidige leden hun lidgeld tijdig betalen. Anders loop je het risico dat mensen die nu nog geen lid zijn, je plaats innemen. Vanzelfsprekend willen we voorrang geven aan de mensen die al lid zijn.
 • Jan en Giani Devooght winnen het Vlaams Open. Er waren 24 deelnemende koppels (48 vissers) die samen een kleine 600 vissen vingen! De wedstrijd werd gevist bij prachtig weer. Je vindt hier de uitslag en het verslag van de wedstrijd.

 • Je vindt hier wat foto's van het Vlaams Open.

 • De coronacijfers kleuren de jongste tijd weer bloedrood. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die besmet is. Het bestuur vraagt uitdrukkelijk aan alle leden die in quarantaine (risicocontact) of in isolatie (besmet) zitten om niet te komen vissen, ook al redeneert u dat u aan het water niemand kunt besmetten. U overtreedt immers de quarantaineregels. Het bestuur wil maximale medewerking om de corona crisis onder controle te krijgen. U speelt met de gezondheid van anderen als u toch komt vissen! Van harte dank om hiermee rekening te houden.

 • De website werd geconverteerd naar de nieuwe versie van Google sites. Hierdoor ziet alles er voorlopig wat minder uit. We doen ons best om alles zo snel mogelijk weer in orde te krijgen. Van harte dank voor jullie begrip.
  Als je ergens nog een fout ziet, stuur dan een mail naar Paul:
  vd.bussche.paul@gmail.comWe hadden met het bestuur opnieuw contact met de beroepsvisser die misschien roofblei kan leveren. De bestelling van vorig jaar is blijven staan. Vanaf november 2021 is het misschien wel mogelijk om roofblei uit te zetten. Het bestuur blijft proberen om roofblei uit te zetten op het clubwater.

 • Het bestuur vraagt met aandrang aan alle leden om gevangen forel met absoluut respect te behandelen. Als een vis diep gehaakt is, dan dient de visser de lijn zo dicht mogelijk bij de bek af te knippen en de vis zo snel mogelijk terug te zetten. Gelieve de gele forellen in het water te onthaken als je ze zou vangen. Dit zijn uiterst tere vissen.