Homepage

Komende activiteiten of belangrijke nieuwe informatie

 • Op zaterdag 11 december is er om 10u een vergadering van het bestuur. Het clubhuis is niet toegankelijk voor de leden van 9u30 tot 12u (einde vergadering). Er wordt onder andere beslist over een eventuele ledenstop. Het verslag volgt snel na de vergadering.

 • De coronacijfers kleuren de jongste tijd weer bloedrood. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die besmet is. Het bestuur vraagt uitdrukkelijk aan alle leden die in quarantaine (risicocontact) of in isolatie (besmet) zitten om niet te komen vissen, ook al redeneert u dat u aan het water niemand kunt besmetten. U overtreedt immers de quarantaineregels. Het bestuur wil maximale medewerking om de corona crisis onder controle te krijgen. U speelt met de gezondheid van anderen als u toch komt vissen! Van harte dank om hiermee rekening te houden.

 • Op donderdag 9 december wordt er opnieuw 150 kg forel uitgezet op de grote vijver. Na de uitzetting mag er op de grote vijver niet meer gevist worden, verder vissen op de kleine vijver kan wel nog. Vissen is terug toegelaten op beide vijvers vanaf vrijdag 10 december.

 • Het bestuur overweegt een ledenstop voor 2022. Het is dus uiterst belangrijk dat de huidige leden hun lidgeld tijdig betalen. Anders lopen ze het risico dat mensen die nu nog geen lid zijn, hun plaats innemen. Vanzelfsprekend willen we voorrang geven aan de mensen die al lid zijn.

 • Didier Maeyhaert wint de laatste clubwedstrijd en is meteen de nieuwe clubkampioen. Meer info volgt nog. Je vindt hier de einduitslag van het clubkampioenschap


 • De website werd geconverteerd naar de nieuwe versie van Google sites. Hierdoor ziet alles er voorlopig wat minder uit. We doen ons best om alles zo snel mogelijk weer in orde te krijgen. Van harte dank voor jullie begrip.
  Als je ergens nog een fout ziet, stuur dan een mail naar Paul:
  vd.bussche.paul@gmail.comWe hadden met het bestuur opnieuw contact met de beroepsvisser die misschien roofblei kan leveren. De bestelling van vorig jaar is blijven staan. Vanaf november 2021 is het misschien wel mogelijk om roofblei uit te zetten. Het bestuur blijft proberen om roofblei uit te zetten op het clubwater.

 • Het bestuur vraagt met aandrang aan alle leden om gevangen forel met absoluut respect te behandelen. Als een vis diep gehaakt is, dan dient de visser de lijn zo dicht mogelijk bij de bek af te knippen en de vis zo snel mogelijk terug te zetten. Gelieve de gele forellen in het water te onthaken als je ze zou vangen. Dit zijn uiterst tere vissen.