Homepage

Komende activiteiten of belangrijke nieuwe informatie

 • Philip Callewaert wint de tweede clubwedstrijd van 2022 op zaterdag 19 maart. Je vindt hier de uitslag en een kort verslag van de wedstrijd. Dave Briers neemt de leiding in de tussenstand.

 • Patrick Demeulenaere wint de eerste clubwedstrijd van zaterdag 26 februari. Norbert Paesbrugge en Dave Briers vissen zich eervol tweede en derde. Klik hier voor de uitslag en het verslag.

 • Het bestuur besliste een ledenstop voor 2022. Het is dus uiterst belangrijk dat de huidige leden hun lidgeld tijdig betalen. Anders loop je het risico dat mensen die nu nog geen lid zijn, je plaats innemen. Vanzelfsprekend willen we voorrang geven aan de mensen die al lid zijn.

 • Het bestuur heeft de kalender voor 2022 vastgelegd. Klik hier voor het overzicht.

 • De website werd geconverteerd naar de nieuwe versie van Google sites. Hierdoor ziet alles er voorlopig wat minder uit. We doen ons best om alles zo snel mogelijk weer in orde te krijgen. Van harte dank voor jullie begrip.
  Als je ergens nog een fout ziet, stuur dan een mail naar Paul:
  vd.bussche.paul@gmail.com

 • We hadden met het bestuur opnieuw contact met de beroepsvisser die misschien roofblei kan leveren. De bestelling van vorig jaar is blijven staan. Het lijkt erop dat het ook in de winter 2021-2022 niet zal lukken om roofblei uit te zetten. Het bestuur blijft proberen om roofblei uit te zetten op het clubwater.

 • Het bestuur vraagt met aandrang aan alle leden om gevangen forel met absoluut respect te behandelen. Als een vis diep gehaakt is, dan dient de visser de lijn zo dicht mogelijk bij de bek af te knippen en de vis zo snel mogelijk terug te zetten. Gelieve de gele forellen in het water te onthaken als je ze zou vangen. Dit zijn uiterst tere vissen.