Homepage

Komende activiteiten of belangrijke nieuwe informatie

 • Op zaterdag 6 november is er om 14u de Grote Prijs Andre Pape. Enkel voor Fario leden.

 • Op zaterdag 13 november is er om 14u de derde en laatste clubwedstrijd van 2021, gevolgd door de viering van de nieuwe kampioen!

 • Op zaterdag 20 november richten we om 18u een algemene ledenvergadering in. Alle leden zijn uitgenodigd en van harte welkom.
  Aansluitend organiseren we een vliegbindavond als er voldoende belangstelling is.

 • De website werd geconverteerd naar de nieuwe versie van Google sites. Hierdoor ziet alles er voorlopig wat minder uit. We doen ons best om alles zo snel mogelijk weer in orde te krijgen. Van harte dank voor jullie begrip. Als je ergens nog een fout ziet, stuur dan een mail naar Paul: vd.bussche.paul@gmail.com

 • De instructiedagen voor de jeugd van dinsdag 13 april of donderdag 15 april waren een succes. Het is al een tijdje terug maar we blikken hier met veel plezier op terug.
  We gaven toen jongeren de kans om een dag te komen proeven van het vliegvissen. Er kwamen maar liefst zeven jonge mensen tussen 14 en 18 jaar langs om kennis te maken met onze geliefde manier van vissen. Dit bleef niet zonder resultaat.
  Klik hier voor meer info.

 • De beroepsvisser die beloofd had om roofblei te leveren als hij een voldoende grote vangst zou doen, heeft laten weten dat hij deze winter niet meer zal kunnen leveren. De bestelling blijft echter staan. Vanaf november 2021 is het misschien wel mogelijk om roofblei uit te zetten. Het bestuur blijft proberen om roofblei uit te zetten op het clubwater.

 • Het bestuur vraagt met aandrang aan alle leden om gevangen forel met absoluut respect te behandelen. Als een vis diep gehaakt is, dan dient de visser de lijn zo dicht mogelijk bij de bek af te knippen en de vis zo snel mogelijk terug te zetten. Gelieve de gele forellen in het water te onthaken als je ze zou vangen. Dit zijn uiterst tere vissen.