Homepage

Welkom op de website van Chiropractie Bunnik.

In onze praktijk zetten wij ons 100% in om uw gezondheid optimaal te houden.

Bij Chiropractie Bunnik streven wij naar een professionele en persoonlijke benadering van onze cliënten. Onze jongste cliënt is 2 maanden en de oudste bijna 98 jaar.

Barry van Jaarsveld is de chiropractor, hij werkt sinds 1997 als chiropractor in Nederland en heeft sinds 2001 een eigen praktijk.


'Binnen mijn praktijk ligt voor mij de uitdaging van mijn werk als chiropractor in het serieus op zoek gaan naar de oorzaak van uw probleem. Daar neem ik de tijd voor.

21 jaar ervaring, gecombineerd met jaarlijkse nascholingscursussen waardoor ik op de hoogte blijf van de meest moderne behandelmethodes, heeft mij geleerd dat pijnbestrijding meestal niet afdoende is om het probleem te verhelpen, waardoor de pijn terug kan komen. Ik ben om deze reden geen chiropractor die 4 tot 6 mensen per uur ziet, twee a drie vind ik genoeg. Het geeft me de tijd mijn patiënten serieus te nemen. Daar haal ik veel voldoening uit. De technieken die ik gebruik zijn de zogenaamde 'zachte technieken', d.w.z. subtiele manipulaties.'

Chiropractie, de meest bekende vorm van manueeltherapie, is ontstaan in 1895 en geniet inmiddels bekendheid over de hele wereld. Ik ben universitair geschoold.

Chiropractie Bunnik

Schoudermantel 2

3981AH Bunnik

06 33343715