Welkom op de website van Chiropractie Bunnik.

In onze praktijk zetten wij ons 100% in om uw gezondheid optimaal te houden. Bij Chiropractie Bunnik streven wij naar een professionele en persoonlijke benadering van onze klanten. Onze jongste patiëntjes zijn 3 maanden en de oudste bijna 100 jaar. Wij kunnen met trots zeggen dat we een van de weinige praktijken in ons land zijn waar 20 minuten per consult wordt genomen (Het eerste consult langer) om serieus en grondig te werken aan de oorzaak van uw klachten.  

Barry van Jaarsveld werkt al 20 jaar als chiropractor, 17 jaar in zijn eigen praktijk. Ieder jaar volgt hij verplichte nascholing dagen en cursussen, waardoor hij op de hoogte is van de nieuwste chiropractische technieken en behandelmethoden. Gecombineerd met  ruime ervaring en passie voor zijn vak kan hij iets betekenen voor mensen met uiteenlopende klachten.
De praktijk ligt in Bunnik en is goed bereikbaar vanuit Odijk, Werkhoven, Zeist, Houten en Wijk bij Duurstede. Ook komen er veel mensen uit Maarn en Utrecht. Er is ruime parkeergelegenheid direct voor de deur. 
Vanaf de afslag Bunnik aan de A12 bent u er in minder dan een minuut. 
De bus stopt direct voor onze deur en het N.S. station is 5 minuten lopen.
Wilt u een afspraak maken, dan kan dit 24/7 online ( zie contact & afspraak in de zijbalk ). 
U kunt ook telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak of andere vragen. Wij staan u graag te woord.

Chiropractie, de meest bekende vorm van manueeltherapie, is ontstaan in 1895 en geniet inmiddels bekendheid over de hele wereld.Subpages (1): Barry van Jaarsveld