Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0633343715 voor vragen en overleg.


Let op:
Bent u verkouden, hoest u, bent u kortademig, heeft u verhoging of koorts, heeft u keelpijn? Diarree of misselijkheid/braken of woont u in huis met iemand die deze klachten heeft, dan kunt u geen afspraak maken tot deze klachten bij u of uw huisgenoten volledig over zijn. Ten minste 24 uur. Ook wanneer u wacht op een testuitslag voor Corona kunt u niet naar buiten en dus niet bij ons komen. U moet dan nog even wachten met het maken van een afspraak.

Welkom op de website van Chiropractie Bunnik.

In onze praktijk zetten wij ons 100% in om uw gezondheid optimaal te houden. 
Bij Chiropractie Bunnik streven wij naar een professionele en persoonlijke benadering van onze klanten. Onze jongste patiëntjes zijn 2 maanden en de oudste bijna 100 jaar.  40% van onze  klanten komen uit de directe omgeving, Houten, Werkhoven, Utrecht, Zeist, Doorn, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Cothen, de Bilt en Bilthoven, de rest uit heel Nederland, Duitsland en Belgie.
Barry van Jaarsveld is de chiropractor, hij werkt sinds 1997 als chiropractor in Nederland en heeft sinds 2001 een eigen praktijk.  


'Binnen mijn praktijk ligt voor mij de uitdaging van mijn werk als chiropractor in het serieus op zoek gaan naar de oorzaak van uw probleem. Daar neem ik de tijd voor. 
21 jaar ervaring, gecombineerd met jaarlijkse nascholingscursussen waardoor ik op de hoogte blijf van de meest moderne behandelmethodes,  heeft mij geleerd dat pijnbestrijding meestal niet afdoende is om het probleem te verhelpen, waardoor de pijn terug kan komen. Ik ben om deze reden geen chiropractor die 4 tot 6 mensen per uur ziet, twee a drie vind ik genoeg. Het geeft me de tijd mijn patiënten serieus te nemen. Daar haal ik veel voldoening uit. De technieken die ik gebruik zijn de zogenaamde 'zachte technieken', d.w.z. subtiele manipulaties.'
                              
De praktijk ligt in Bunnik en is goed bereikbaar vanuit Odijk, Werkhoven, Zeist, Houten, Utrecht en Wijk bij Duurstede. Er is gratis ruime parkeergelegenheid direct voor de deur. 
Vanaf de afslag Bunnik aan de A12 bent u er in minder dan een minuut. 
De bus stopt direct voor onze deur en het N.S. station is 5 minuten lopen.
Wilt u een afspraak maken - Klik hier, dan kan dit 24/7 online. 
U kunt ook telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak of andere vragen. Wij staan u graag te woord.

Chiropractie, de meest bekende vorm van manueeltherapie, is ontstaan in 1895 en geniet inmiddels bekendheid over de hele wereld.


Chiropractie Bunnik

Schoudermantel 2
3981AH Bunnik
06 33343715