Homepage

Welkom bij  Chiropractie Bunnik & Chiropractie Maurik

In onze praktijk zetten wij ons 100% in om uw beweeglijkheid optimaal te houden. 

Bij Chiropractie Bunnik  & Maurik streven wij naar een professionele en persoonlijke benadering van onze cliënten. Onze jongste cliënt is 2 maanden en de oudste bijna 98 jaar.  Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. 

Barry van Jaarsveld is de chiropractor, hij werkt sinds 1997 als chiropractor in Nederland en heeft sinds 2001 een eigen praktijk.  Geregistreerd in het kwaliteitsregister van de NCA en SCN

" Binnen mijn praktijk ligt voor mij de uitdaging van mijn werk als chiropractor in het serieus op zoek gaan naar de oorzaak van uw probleem. Daar neem ik de tijd voor.  U staat bij ons zeker niet binnen 8 minuten weer buiten. Persoonlijke aandacht en contact is voor mij belangrijk. 

24 jaar ervaring, gecombineerd met jaarlijkse nascholingscursussen waardoor ik op de hoogte blijf van de meest moderne behandelmethodes,  hebben mij geleerd dat pijnbestrijding meestal niet afdoende is om het probleem te verhelpen, waardoor de pijn terug kan komen. Ik ben om deze reden geen chiropractor die 4 tot 6 mensen per uur ziet, twee a drie vind ik genoeg. Het geeft me de tijd mijn patiënten serieus te nemen. Daar haal ik veel voldoening uit. De technieken die ik gebruik zijn de zogenaamde 'zachte technieken', d.w.z. subtiele manipulaties. "

Patiënten komen mer zeer uiteenlopende klachten. Rug-, nek en schouderklachten. Hoofdpijn. Knie, enkel en voetpijn. Hand en polsklachten.

Chiropractie, de meest bekende vorm van manueeltherapie, is ontstaan in 1895 en geniet inmiddels bekendheid over de hele wereld. Ik ben universitair geschoold.