Velkommen til hjemmesiden om vort bryllup

Bryllupsdage

9.år: Stråbryllup
8. år: Bronzebryllup
7. år: Uldbryllup
6. år: Sukkerbryllup
5. år: Træbryllup - som desværre blev vor sidste bryllupsdag sammen
4. år: Blomsterbryllup
3. år: Læderbryllup
2. år: Bomuldsbryllup
1. år: Papirbryllup

Fra brylluppet

18. august: Nu har vi holdt 1-uges bryllupsdag og er ved at være klar til at redigere denne hjemmeside. Billeder er blevet samlet ind, gaver er pakket op og vores behov for opmærksomhed er dækket for en rum tid!

10. august: SÅ er dagen oprunden! Vi glæder os og vejret er perfekt.

9. august: Så er det i morgen! Og vi glæder os. Principielt set er vi klar - nu pusler vi bare med detaljer.

2. august: Breaking news: Middagen er flyttet til Bakkehuset. Gommens hat er ankommet fra London.

1. august: Huskelisten er decimeret, så nu kan vi fokusere på turen til hovedstaden. Pelle, Viking og Hamlet vi er på vej!

28. juli: Bryllupskagetest nr. 1 og 2 gennemført. Smagstesten førte til refleksioner over især hyldeblomstcremens adaptionsevne til kagens 2. etages øvrige sødmefulde udtryk. Konklusionen blev, at hyldeblomstcremen giver kagen kant. Godkendt.

Brudens hat og gommens slips er ankommet fra London. Også godkendt.

27. juli: Vi er ved at have styr på forberedelserne. I dag bliver der bygget en pergola på den provencalske terrasse, og vi er ved at have fundet nogle rigtig gode principper for bordplanen. Her på hjemmesiden har vi langt om længe fået gæstebogen til at virke, og vi er ved at finde flere billeder frem. Så hold øje med denne hjemmeside!

21. juli: Endelig søndag og tid til et velfortjent hvil. I går asede og masede vi for at gøre haven fin til festen. Jørgen samlede borde og bænke i fuld overensstemmelse med diverse brugsanvisninger. Martha forsøgte forgæves at bortrydde alt ukrudt i bedene. Vi fik slettet en del punkter på huskelisten. På magisk vis bliver listen dog ikke kortere af den grund. Der opstår hele tiden nye ønsker og ideer.