FESTA MAJOR DELS 4RIUS

Durant les Fires de Sant Narcís de Girona l'ADAC  organitza dues activitats que estan integrades a dins del programa d'activitats de la Festa Major dels 4 Rius: la gimcana fotogràfica i la passejada literària.

ANTERIORS EDICIONS


Coneixes Girona?

Si vols comprovar-ho, identifica 20 llocs de la ciutat immortalitzats per Jordi S. Carrera en el seu llibre Girona badant per la ciutat.


Dia, hora i lloc:

30 d’octubre a les 10 a la plaça de l’oli.  S’acceptaran fotografies fins a l’1 de novembre a les 21h . És publicaran els resultats al mateix lloc web, abans del 6 de novembre.


Descripció i objectiu de l'activitat:

En el dia i hora indicats,  a tots els participants  se’ls facilitarà un codi QR des d’on podran tenir accés a les fotografies que caldrà localitzar.

 

Per poder registrar la vostra participació cal enviar un Whatsapp o Telegram al següent número de telèfon 722 389 047 indicant el nom del participant, així com el riu o el color pel qual participa. Un cop descoberts els llocs, caldrà fer una foto en la que es vegi al participant i el lloc on és de forma ben clara i inequívoca. Un cop realitzada s'haurà d'enviar a través del mateix canal i així successivament fins a completar totes les localitzacions.

 

Hi poden participar tots els barris de la ciutat formant equips i individualment defensant el color del riu que hagin triat.Cada equip pot tenir la quantitat de participants que es vulgui.

 

La puntuació que obtingui cada equip se sumarà a la puntuació total del color corresponent que s’obtingui en la resta de proves. En cas d'empat, es proclamarà vencedor al participant que hagi completat la prova d'una forma més ràpida.

 


Distribució dels punts.

Per cada fotografia trobada correctament s’obtindrà un punt.  Hi haurà un bonus especial de 20 punts per aquells que localitzen totes les fotografies.

Guanyarà el riu que obtingui la major  puntuació.

Resultats

Passejada de Fires


Dia, hora i lloc:

31 d’octubre, a les 10 a la plaça de l’oli. 

Durada: 3h aproximadament. 

Dificultat: fàcil

Cal portar calçat adequat.


Descripció i objectiu de l'activitat:

Caminarem per la Vall de Sant Daniel i potser descobrirem racons, miradors i llocs  poc coneguts a tocar de Girona.

 

Distribució dels punts.

Tots els equips participant obtindran puntuació i el que tingui més participants al finalitzar la passejada serà el riu guanyador d’aquesta activitat. 

Resultats

Ruta de la Passejada de Fires