Allerlei Referenties

Feedback, Referenzen

"Uw liefde voor de Duitse taal en cultuur is aanstekelijk!"

"(...) Voor het eerst vond ik Duits een leuk vak. De lessen die u gaf waren afwisselend, interactief en entertaining. Waardoor ik me gemotiveerd en geïnspireerd voelde om op mijn eigen houtje meer over de Duitse cultuur en taal te leren via verhalen en muziek. (...)"

leerling havo 5, Joke Smit College


"Deze docent heeft veel vakkennis en is enthousiast. Hij betrekt studenten echt bij de les."

"Leuke manier van uitleggen."

"goed humeur en weet veel van het vak"

"Je merkt dat hij veel kennis heeft en je verbetert wat andere docenten niet doen."

(evaluatie door studenten Windesheim, 2015/2016)


"Nochmals vielen Dank für das lebendige und lehrsame Seminar."

A. Lindner, 4e jaars student Hogeschool Inholland

"Habe eben mal wieder eure Website angeschaut und bin ganz begeistert"

Susanne Görlich, docente Hogeschool INHOLLAND


Bijscholing sectie Duits

(...) "We hebben als sectie een hele leerzame dag gehad en hebben voldoende inspiratie opgedaan om het nieuwe schooljaar met leuke lesideeën te starten. Wolfgang Schreiber als workshopleider is een echte aanrader. Met veel enthousiasme en goede tips heeft hij deze dag voor ons voortreffelijk ingevuld." Ankie Cuijpers, 1 juni 2013


"Dank u wel voor de geweldig goede Duitse les."

"... zeker bedankt voor de geweldig goede website. Zeer indrukwekkend gereedschap! Ik had het gisteravond inderdaad gebruikt en zag opeens wat toevoegingen. Dus, ik heb inderdaad "Viel Spaß damit". Ik vind de Deutsch les veel leuker dan ik ooit had verwacht."

Brian Pitchford


Onderwerp: Danke schön!

Sehr geehrter Dozent,

ich möchte Ihnen danken, dass sie soviel was man tun kann, und was mit Deutsch zu tun hat, aufs Internet gesetzt haben! Ich habe dank ihrer Nachrichten, jetzt sehr viele getan, was mit Deutsch zu tun hat, und das hat mir wirklich viel Spaß gemacht! So habe ich jetzt Deutsche Bücher gelesen (...)

Aber auch schreibe ich jetzt ab und zu Artikel für duitslandweb und habe ich Abenteuer Berlin getan, und mit einer guten Note abgeschlossen.

Diese Ideeen habe ich also durch Ihnen, und dafür möchte ich Ihnen danken,

vielen dank und mit freundlichen Grüßen,

namenlos

Gebruiker Forum Duits, www.collegenet.nl


Wolfgang Schreiber heeft op verzoek van Teleac de Duitse tekst ingesproken van de Duitse versie van Taal op je mobiel. Gratis verkrijgbaar als download of iPhone app.

Teleac heeft op een heel prettige manier met Wolfgang gewerkt: prima stem, goed voorbereid, laatste foutjes gecorrigeerd en mooi en duidelijk ingesproken.

Jan van Holsteyn


Hilvarenbeek, im Juni 2010

Beste Wolfgang,

Van harte succes toegewenst met je nieuwe onderneming ‘Allerlei Duits’.

In het verleden heb ik vaak van jouw kundigheden geprofiteerd. Bij het schrijven van schoolboeken mocht ik je in Amsterdam didactische problemen voorleggen. Nooit tevergeefs. Of je wist zelf de oplossing of je wees me de weg naar de oplossing. Toen ik de basismethode ‘Mach Mit’ voltooide, had ik voor de geluidsopnamen een mannelijke stem nodig. Ik heb me tot jou gewend. Je nauwgezette aanpak en je natuurlijkheid van spreken maakten de samenwerking tot een genoegen. De opname is van een kwaliteit die niets te wensen overlaat. Ik kan je stem dan ook aan een ieder aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Henk Mangnus

Dag Wolfgang,

Met het grootst mogelijke genoegen wil ik u bij collega filmmakers aanbevelen, zowel voor vertalingen van Nederlands naar Duits, als voor het inspreken van het commentaar van een Duitse versie. Uw zorgvuldigheid, betrokkenheid en snelheid zijn mij bijgebleven en ik wens u veel succes met uw nieuwe onderneming.

Met vriendelijke groet

Rens Oomens / Aambeeld Filmproduktie

"Wolfgang heeft met goed resultaat de teksten vertaald voor mijn catalogus inz. stipendium van de ESCO SALT CIE in Bernburg."

Service Category: Writer/Editor

Top Qualities: Great Results, Personable, On Time

Inge Behling

hired Wolfgang as a Writer/Editor in 2008

“Wolfgang denkt als geen ander met je mee over hoe je je boodschap het beste kan overbrengen. He is consentieus, up-to-date and creative at his work. Emile & Anja Fra le braccia di Morfeo s.r.l.” June 9, 2010

Top qualities: Good Value, High Integrity, Creative

Emile Kuypers

hired Wolfgang as a Tourism in 2004, and hired Wolfgang more than once