Blij je te zien!

Welkom bij scholengroep impact!

Zet jij je eerste stappen in het onderwijs of heb je al enkele jaren ervaring als onderwijsprofessional? Hoe dan ook, start je een nieuw verhaal, een verhaal met en bij impact!

In het begin komt er heel wat op je af. Je moet jouw leerlingen, jouw collega's en de de school leren kennen. Je moet uitzoeken hoe je moet kopiëren, hoe het leerlingenvolgsysteem werkt en... hoe zat het ook alweer met het voorbereiden van klassenraden? Een hele boterham dus!

Je staat er gelukkig niet alleen voor! Binnen jouw school zal iemand jou op weg helpen met een aantal praktische zaken (wegwijsbegeleiding), daarnaast zal een aanvangsbegeleider van het A²B team jou ondersteunen (leerbegeleiding).

Meer informatie kan je hier terugvinden:


Nagaan of je op de hoogte bent van alles wat je moet weten om vlot te kunnen starten? Neem er dan de checklist 'vlotte start' even bij!

https://buitendekrijtlijnen.simplecast.com/episodes/83-martin-valcke-over-klasmanagement

In de kijker!

Gratis!

Wist je dat het GO! vakspecifieke sessies organiseert voor startende leraren? Meer info :

https://pro.g-o.be/nascholing/catalogus?f=kthema.Startende%20leraren

In de kijker!

95,6 procent van de bevraagde collega's (schooljaar 2020-2021) geven aan dat de aanvangsbegeleiding afgestemd werd op hun behoeften/noden. In schooljaar 2021-2022 antwoordt maar liefst 98 procent positief!