Basisschool Heiende

Welkom op onze website!

Via onze website blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt in onze school.

Het opvoedingsproject van onze school, het leerkrachtenteam, praktische informatie,... en nog zoveel meer kan je hier bekijken.

We hopen hiermee een beeld te geven van wat er allemaal op onze school leeft en beweegt!

Hopelijk kom je geregeld een kijkje nemen!


Directie en leerkrachtenteam van Basisschool Heiende

Info over de inschrijvingen voor schooljaar 2022-2023 vindt u op de pagina 'Inschrijven' van deze website.

Vorig schooljaar hebben we tijdens een personeelsvergadering ons logo onder de loep genomen. Hier staat onze boom centraal. Katholiek Onderwijs stelt volgend schooljaar een thema voor rond verbinden – een boom is hier de metafoor van. De stam is het schoolleven, de takken zijn alle participanten (kinderen, ouders, alle participanten die verbonden zijn met het schoolleven…). Als er een goede verbinding tussen is, kunnen we mooie vruchten plukken. We kozen als jaarthema ‘'Als bomen vertellen… Bomen verbinden’: we werken rond muzische in kleuter- en lagere school en schrijfdans in de kleuterschool, gaan verbinden en op zoek naar een nieuwe naam voor onze school… Hopelijk lukt dit volgend schooljaar.
We zetten onze prioriteiten van dit schooljaar (ZILL, binnenklasdifferentiatie) verder en bouwen tevens onze zorgwerking verder uit.

De Heiendse Muttentocht

Zin om een leuke wandeling te maken van 5 of 9 km met kans op een leuke prijs? Neem dan deel van 21 mei 2021 tot en met 20 juni 2021 aan onze Heiendse Muttentocht!

Ook (luxe) wandelboxen te verkrijgen!

Inschrijven kan via volgende link: muttentocht.basisschoolheiende.be


Takeaway op vrijdag 28 mei 2021

Als alternatief voor ons eetfestijn voorzien we een takeaway met afhaal op vrijdag 28 mei 2021. Inschrijven kan tot vrijdag 21 mei 2021 via volgende link: http://takeaway.basisschoolheiende.be

Trots kondigen we u het
kennismakingsfilmpje van onze school aan!

Inschrijven °2019 of ander leerjaar
2021-2022:
aanmelden vanaf
1 maart 2021 om 10u

LOP-brochure.pdf
Tijdslijn-website.pdf

Inschrijven 2021-2022: voorrangsperiode broers en zussen

LOP-brochure 2021-2022.pdf
tijdslijn.pdf

U ontving voor de kerstvakantie een mail met de vraag of er een broer/zus van geboortejaar °2019 is. Indien ja, ontvangt u via de boekentas van de oudere broer of zus de inschrijvingsdocumenten. Deze bezorgt u dan ingevuld terug aan de juf van uw kind. Zo kunnen wij vanop afstand de inschrijving in orde brengen.


Inschrijven 2020-2021

vrije plaatsen invuldocument docx 04.01.2021.pdf

Hoe gebeuren de inschrijvingen tijdens corona ?

  • Na deze kennisgeving, kan de eigenlijke inschrijving op een later tijdstip of alternatieve wijze gebeuren (bijvoorbeeld via mail of post).

  • Het aantal open plaatsen staat ook vermeld op het startscherm van het digitaal formulier.

  • Indien er geen plaats is voor de groep waarvoor wordt aangemeld, ontvangt u binnen de 4 werkdagen een document van 'niet-gerealiseerde inschrijving'. Deze opgelegde termijn kan tijdens de sluitingsperiode van de school niet gerespecteerd worden.

CODE GEEL, ORANJE, ROOD… WAT BETEKENT DIT ALLEMAAL VOOR ONZE SCHOOL (versie 15/11/2020)

Code groen - geel - oranje en rood in onze school: het scenario in Coronatijden...