Lumon lukion opinto-opasTämä on Lumon lukion opinto-opas. Tutustu siihen huolella, löydät täältä kaikki opiskeluarkesi kannalta olennaiset asiat! Jos haluat antaa oppaasta palautetta, voit tehdä sen nimettömänä opinto-oppaan palautekyselyssä. Kyselyssä voi palautteen lisäksi kertoa oppaassa huomaamistaan virheistä tai ehdottaa oppaaseen sisältöä, jota sieltä puuttuu.

Ajankohtaista

Lumon lukion ylioppilasjuhlia vietetään Lumo-talon liikuntasalissa lauantaina 3.6.2023 klo 10:00 alkaen.

Osallistujasuositus juhlasaliin on 2-6 vierasta per ylioppilas.

Lumo-talolla on oma parkkitalo (linkki) ja alueelta löytyy kiekollisia parkkipaikkoja.

t: Lumon lukio opettajat ja henkilökunta


TVT-laitteiden lainauspalvelu TVT-terassilta päättyy kokonaan 5.periodin alkuun (11.4. alkaen). Lisätietoa löytyy opinto-oppaan sivulta "Opiskeluarki". 

Näin Lumon opot ovat tavoitettavissa kesällä 2023.

Opinto-ohjaaja Tuomas Raitio on tavoitettavissa Wilmalla ja puhelimitse 5.-6.6.2023 kello 8.30-16 numerosta 0400-702390.

Uusien opiskelijoiden lukiopaikan vahvistus on 15.6., jolloin opinto-ohjaaja Tuija Heiskanen on tavattavissa numerosta 040-751 8818 kello 8.30-16.

Opot ovat tavoitettavissa 7.8.2023 alkaen Wilmalla ja puhelimitse, ja paikan päällä Lumon lukiossa 9.8. alkaen, kannattaa sopia tapaamiset etukäteen, koska opot ovat tuolloin kokouksissa koko päivän.

Opiskelijat aloittavat lukio-opiskelun 10.8.2023.

Lumon Villiankka ravintolan ruokalistat

Tämä on Lumon lukion uusi opinto-opas. Tästä oppaasta löydät tärkeät aikataulut ja tiedot, joita opinnoissasi tarvitset. Tärkeimmät ajankohtaiset asiat löydät kalenterista. Kalenterimerkintää klikkaamalla näet lisätietoja tapahtumasta. Voit myös lisätä Lumon opiskelijakalenterin omaan kalenteriisi kalenterin oikean alakulma +GoogleKalenteri -merkinnästä.

Opinto-oppaan sisällöt:  

Hyödyllisiä linkkejä

Lumon somet ja nettisivut:

Toimintaohje hätätilanteessa

1. Jos olet oppitunnilla, noudata opettajan antamia turvaohjeita. 

2. Jos olet muualla koulun tiloissa, toimi tilanteen vaatimalla tavalla. Kuuntele kuulutuksia ja/tai seuraa Wilman viestejä. 

Muista seuraavat turvaohjeet: 

Anna ensiapu! 

Estä lisävahingot! 

Toimita tieto rehtorille, kansliaan ja terveydenhoitajalle! 

Koulun sisäisiä puhelinnumeroita: 

Rehtori 050-312 4447

Vartijat  040-5246540

Yleinen hätänumero (0) 112 

Hätänumeroon soitetaan vain kiireellisissä hätätilanteissa. Kiireellinen hätätilanne on, kun tiedät tai epäilet hengen, terveyden, omaisuuden tai ympäristön olevan vaarassa tai tarvitset kiireellisesti viranomaisapua (poliisi, ensihoito, pelastus, sosiaali) paikalle.

1. Kerro nimesi. 

2. Kerro, mitä on tapahtunut.

3. Kerro missä on tapahtunut: Lumon lukio, Urpiaisentie 14, 01450 VANTAA 

4. Toimi päivystäjän ohjeiden mukaisesti. 

5. Älä sulje puhelinta ennen kuin saat siihen luvan.