Lumon lukion opinto-opasTämä on Lumon lukion opinto-opas. Tutustu siihen huolella, löydät täältä kaikki opiskeluarkesi kannalta olennaiset asiat! 

Ajankohtaista

YO-kirjoitukset

Ylioppilaskirjoitukset alkavat maanantaina 11.9. ja jatkuvat maanantaihin 25.9. asti. Liikuthan koulun tiloissa ja erityisesti liikuntasalin läheisyydessä hiljaa, jotta yo-kokelaat saavat työrauhan.

Yo-kokelas: muista tulla kirjoituspäivinä ajoissa paikalle, ottaa mukaan tietokone, laturi, kuulokkeet, tarvitsemasi adapterit, henkilöllisyystodistus, eväät ja mukavat vaatteet.

Koepäivät löytyvät YTL:n sivuilta. 

Lumon Villiankka ravintolan ruokalistat

Tämä on Lumon lukion uusi opinto-opas. Tästä oppaasta löydät tärkeät aikataulut ja tiedot, joita opinnoissasi tarvitset. Tärkeimmät ajankohtaiset asiat löydät kalenterista. Kalenterimerkintää klikkaamalla näet lisätietoja tapahtumasta. Voit myös lisätä Lumon opiskelijakalenterin omaan kalenteriisi kalenterin oikean alakulma +GoogleKalenteri -merkinnästä.

Opinto-oppaan sisällöt:  

Hyödyllisiä linkkejä

Lumon somet ja nettisivut:

Toimintaohje hätätilanteessa

1. Jos olet oppitunnilla, noudata opettajan antamia turvaohjeita. 

2. Jos olet muualla koulun tiloissa, toimi tilanteen vaatimalla tavalla. Kuuntele kuulutuksia ja/tai seuraa Wilman viestejä. 

Muista seuraavat turvaohjeet: 

Anna ensiapu! 

Estä lisävahingot! 

Toimita tieto rehtorille, kansliaan ja terveydenhoitajalle! 

Koulun sisäisiä puhelinnumeroita: 

Rehtori 050-312 4447

Vartijat  040-5246540

Yleinen hätänumero (0) 112 

Hätänumeroon soitetaan vain kiireellisissä hätätilanteissa. Kiireellinen hätätilanne on, kun tiedät tai epäilet hengen, terveyden, omaisuuden tai ympäristön olevan vaarassa tai tarvitset kiireellisesti viranomaisapua (poliisi, ensihoito, pelastus, sosiaali) paikalle.

1. Kerro nimesi. 

2. Kerro, mitä on tapahtunut.

3. Kerro missä on tapahtunut: Lumon lukio, Urpiaisentie 14, 01450 VANTAA 

4. Toimi päivystäjän ohjeiden mukaisesti. 

5. Älä sulje puhelinta ennen kuin saat siihen luvan.