Opiskelijakunta - hallitus

Tiitus Keijonen, puheenjohtaja, tiitus.keijonen@live.fi

Sauli Kareaho, varapuheenjohtaja, sale.kareaho@hotmail.com

Wenla Wirenius, sihteeri

Juho Waris, taloudenhoitaja

Katriina Janhunen, vanhempi edunvalvontavastaava

Siiri Karttunen, nuorempi edunvalvontavastaava

Elias Terho, tiedottaja

Antti Häkkinen, tiedottaja

Johanna Lampinen, tapahtuma-varainkeruuvastaava

Julia Piironen, tapahtuma-varainkeruuvastaava

Peppi Ranta, yritysyhteistyövastaava

Sofia Seppänen, aloitevastaava

Mikkelin lukion opiskelijakunnan hallitus

Hallitukseemme kuuluu yhteensä 12 jäsentä. Meistä viisi on toisen vuosikurssin opiskelijoita ja seitsemän ensimmäisen. Jokaiselle hallituksen jäsenelle kuuluu oma tehtävänsä, mutta päätöksentekoon vaikutamme kaikki yhdessä.

Hallitukseen valitaan joka vuosi jäseniä siten, että 12 paikkaa täyttyy. Valinta tapahtuu äänestämällä ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoista. Hallitukseen kiinnostuneet hakijat ilmoittautuvat vapaaehtoisesti ensimmäiselle kierrokselle Susiniemessä vietetyllä ryhmäytymispäivänä nykyisen hallituksen porukalle, jotka käyvät vierailemassa Susiniemessä. Äänestykseen osallistuvat kaikki koulun opiskelijat ja toiselle kierrokselle päässeistä opiskelijoista valitaan lopullisesti jäsenet. Tämä tapahtuu yleiskokouksessa, jossa esitellään opiskelijakuntaa ja haastatellaan uusia ehdokkaita.

Opiskelijakunnanhallitus vaikuttaa yleisesti koulun viihtyvyyteen ja on ns. välikäsi opettajien ja opiskelijoiden välillä. Hallitus järjestää myös erilaisia tapahtumia, kuten esimerkiksi Fikatid ja Kevätrieha.

Ystävällisin Terveisin Miklun Hallitus!