Welkom in onze school

Het Laatste Nieuws...

verkoop koekjespakket LU.pdf

Update CORONA:

Wat met leerlingen of personeelsleden die terugkeren uit het buitenland?

Reizen naar het buitenland is afgeraden. Reizigers die terugkeren uit een rode zone worden beschouwd als een hoogrisicocontact. Ze moeten zich onmiddellijk na hun terugkeer uit een rode zone laten testen.

7 dagen na hun aankomst moeten ze een tweede test ondergaan. In afwachting van een negatief testresultaat van de tweede test gaan ze in quarantaine. Pas na een negatief resultaat van de tweede test stopt de quarantaine.

Tijdens deze verplichte quarantaineperiode kan je als school leerlingen of personeelsleden weigeren. Het zou een gezondheidsrisico zijn om deze leerlingen of personeelsleden tot de school toe te laten.

Bekijk hier de pagina met veel gestelde vragen van ouders én leerlingen

De Dolfijn in CODE ORANJE

Zoals jullie via de media al vernomen hebben is het onderwijs in code ‘Oranje’ wat betreft de coronamaatregelen.

Voor onze school zijn er echter geen grote wijzigingen aangezien wij al extra inzetten om het voor de leerlingen en het personeel veilig te houden. Wij geven graag een overzichtje van de wijzigingen die wel voor ons van toepassing zijn:

· Extra muros activiteiten gaan voorlopig niet door (toneelvoorstellingen, externe workshops, sportdagen, …)

· Enkel essentiële overlegmomenten gaan door en dit volgens strikte hygiënische maatregelen (bv. dringende oudergesprekken, hulpverlenersoverleg, ed.)

· Ouders mogen nog steeds het schooldomein niet betreden (enkel op afspraak)

· Oudercontacten gaan voorlopig niet door. Er wordt een alternatief voorzien.

De school blijft dus wel gewoon open en de lessen zullen doorgaan zoals gepland. We verwachten dan ook dat alle leerlingen aanwezig zijn op school. Is uw zoon/dochter ziek, vragen we om even te overleggen met uw huisarts. Hij/zij zal de beslissing nemen of uw zoon/dochter naar school mag komen of niet.

Als u vragen heeft mag u natuurlijk altijd contact opnemen met de school (089 30 71 92).

Beslissingsboom KLEUTER.pdf
Beslissingsboom LAGER.pdf