SAMSUNG SMART SCHOOL

Arran de la dotació rebuda i la formació que realitzaran els docents dels centres, el curs 2015-16 es va introduïr una metodologia de treball basada en L'aprenentatge basat en projectes mitjançant l'ús de les tauletes a l'aula.

El curs 16-17 la formació continuà i es treballà la col·laboració intercentres participant a la plataforma eTwinning amb el CEIP Clara Campoamor de Madrid y el CEO Luján Pérez de les Illes Canàries.

El curs 17-18 ha arribat una nova dotació de tablets i SmartTv cosa que ha permés que els alumnes de 5è i 6è disposin d'una tauleta digital per treballar de forma individual i de forma col·laborativa i cooperativa mitjançant les aplicacions Gsuite (google apps). Així mateix la formació dels mestres està relacionada amb la creació de Espais educatius mitjançant un curs MOOC de l'INTEF.

En aquest enllaç podeu consultar tota la feina realitzada durant l'any.

El curs 18-19 va arribar el torn de la robòtica. Es va fer formació de creació de projectes amb Scratch i després de programació amb les plaques makey-makey. Els alumnes als tallers de robòtica crearen un joc sobre el tema del curs " La Mediterrània".