ceip juníper serra


CURS 2022-2023


Benvinguts a la web del CEIP Juníper Serra. Tan si sou un alumne/a, com un pare o mare esperam que aquest lloc resulti una font d'informació i ajuda.


CARTELL_CAT_23-34.pdf
PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ PER AL CURS 2023-2024

carnaval febrer 2023-2.pdf

CONTACONTES INTERCICLE

Els alumnes de primer de primària han treballat diferents contes i després els han anat a contar als alumnes d'infantil, els quals han estat encantats d'escoltar-los!!!

VÍCTOR UWAGBA: LA PROMESA D'OLUROMBI.

Seguint amb el programa de Tutories Teatrals de la Conselleria d'Educació, al qual està adherit el nostre centre, divendres 3 de febrer en Víctor Uwagba, escriptor de l'obra teatral que prepara l'alumnat de 5è de primària, "La promesa de n'Olurombi", va venir al nostre centre per treballar la part de dansa.

Les cançons i balls són de la ciutat natal de l'escriptor i l'obra una llegenda molt conegut per allà, Nigèria. L'alumnat va gaudir durant dues hores de la seva presència i acompanyament en la preparació dels balls, ja que en Víctor és una persona que engresca tan sols amb la seva presència.


DIA DE LA PAU


Dia 30 de gener hem celebrat el Dia de la Pau i la No Violència  realitzant diferents actes:


Hem confeccionat murals a favor de la Pau; conjuntament amb el centre de Dia de Petra hem realitzat una cursa solidària on la totalitat dels doblers recaptats van destinats a l'ONG Save The Children; hem llegit manifests a favor de la Pau, hem cantat cançons a favor de la Pau i hem fet una amollada de coloms, símbols de La Pau.

SANT ANTONI I EL DIMONI JUGAVEN A 31, EL DIMONI VA FER 30 I SANT ANTONI 31!!!

NADAL 2022

Per celebrar el Nadal hem realitzat les activitats següents:

La decoració del centre amb la participació de les famílies, la visita als betlems familiars, el Concert de Nadales, la visita del Patge Reial, la tradicional xocolatada DE l'AMIPA i el concert de Nadales al Centre de Dia.

Vos desitjam que passeu unes Bones Festes de Nadal i un Feliç Any Nou!!!

MOLTS D'ANYS!!!

25-N


EL cap de setmana del 18 i 19 de novembre hem celebrat una formació en competències emocionals per a la Convivència al nostre centre conjuntament amb el claustre i famílies del CEIP Es Cremat de Villafranca, organitzat per CONVIVÈXIT (Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar).

Gràcies Raül Genovés, professor de la UIB del màster d'educació emocional, per trasmetre el teu entusiasme i al teva màgia!!! 

BUNYOLADA

Benvolgudes famílies, 

Divendres, dia 21 d'octubre celebrarem una bunyolada organitzada per l'AMIPA del centre. Les bunyoleres ens mostraran com es realitzen els bunyols i finalment les podrem tastar a les aules.

Si algun/a alumne/a presenta alguna al.lèrgia o intolerància a algun dels ingredients dels bunyols ho heu de comunicar al/a la tutor/a del seu/va fill/a i que dugui de casa un aliment que pugui menjar per substituir els bunyols.


ALTA COMPTES D’USUARI GESTIB FAMÍLIES

El GESTIB FAMÍLIES  és una eina comunicativa i informativa molt útil.

Mitjançant aquesta web les famílies podeu rebre diverses comunicacions, justificar faltes d’assistència, autoritzar sortides, consultar els informes d’avaluació, entre altre coses.

Per tenir-hi accés és necessari tenir un usuari i contrasenya. En cas de no haver tingut mai un usuari s’ha d’emplenar un formulari de sol.licitud. Els que ja teniu usuari no fa falta el torneu a demanar!

Atesa la situació d’alerta en què ens trobem, es pot procedir a donar d’alta excepcionalment als usuaris que ho sol.licitin per correu electrònic al ceipjuniperserra@educaib.eu indicant les següents dades:

REUNIONS AMB LES FAMÍLIES DE PRINCIPI DEL CURS 2022-23:

3 ANYS: DIjous, DIA 8 DE SETEMBRE, A LES 19'00 HORES

4 ANYS: DIMECRES, DIA 7 DE SETEMBRE, A LES 19'00 HORES

5 ANYS: DIMECRES, DIA 7 DE SETEMBRE, A LES 19'00 HORES

PRIMER: DIJOUS, DIA 8 DE SETEMBRE, A LES 18'00 HORES

SEGON: DIJOUS, DIA 8 DE SETEMBRE, A LES 20'00 HORES

TERCER: DIVENDRES, DIA 9 DE SETEMBRE, A LES 18'00 HORES

QUART: DIVENDRES, DIA 9 DE SETEMBRE, A LES 18'00 HORES

CINQUÈ: DIJOUS, 22 DE SETEMBRE, A LES 19 HORES

SISÈ: DILLUNS, 26 DE SETEMBRE, A LES 19 HORES

UEECO: DIMECRES, 14 DE SETEMBRE, A LES 17'30 HORES