ceip juníper serra


CURS 2020-2021

Benvinguts a la web del CEIP Juníper Serra. Tan si sou un alumne/a, com un pare o mare esperam que aquest lloc resulti una font d'informació i ajuda.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

fi de curs 2020-21 del ceip juníper serra

Aquest curs 2020-21 ha estat un curs molt atípic, en què les mesures sanitàries estrictes han marcat el nostre dia a dia. Tant les activitats diàries com la festa de fi de curs s’han hagut de restringir als grups bimbolla i grups de convivència estable evitant mesclar-se i procurant fer-se les activitats lúdiques sempre a l’aire lliure.

Els mestres varen preparar divendres tota una sèrie de jocs esportius a na Capitana per passar una bona diada i l’Ajuntament de Petra ens ha subvencionat les activitats lúdiques realitzades al pati del centre per l’empresa Ludoteca de Jardí. Aquests dos darrers dies s'han duit a terme activitats diverses tals com un taller espectacle de contecontes de la companyia de Nabil Canyelles al pati d'infantil amb tot l'alumnat d'infantil. Hem d'agrair també la subvenció d'aquesta activitat a l'Ajuntament de Petra. El primer cicle ha berenat i realitzat sortides a diferents indrets del poble: Na Capitana, el parc, l'estació vella, etc... L'aula Ueeco ha visitat la finca de n'Anwar per tal de gaudir d'un dia a la natura amb animals. El segon cicle ha anat a passar el dia a la piscina municipal i els grups de 6è s'han remullat pels tobogans d'Hidropark al Port d'Alcúdia.

Tots i totes s'ho han passat genial!

festa graduació alumnes de sisè

Els alumnes de sisè, conjuntament amb les seves famílies, es varen acomiadar del nostre centre per començar una nova etapa fent una festa de Graduació al Teatre de Petra.

Vos desitjam que tengueu molta sort i sigueu molt feliços a aquesta nova etapa que anau a començar!!!


MD020101 full_Pasqua_curs 20-21.pdf

SOL.LICITUDS AJUDES MENJADOR EXTRAORDINÀRIES MARÇ 2021

el ceip juníper serra vos desitja que passeu unes bones festes de nadal

Ara que ha arribat Nadal, vos volem desitjar que passeu unes bones festes amb molta salut i alegria.

Com cada any vos hem preparat el concert de nadales, les felicitacions nadalenques i la visita del Patge Reial, encara que enguany són virtuals, degut a les mesures sanitàries per la pandèmia.

Gaudiu d'aquestes festes en família, però també cuidau-vos molt. Ens retrobam el mes de gener amb les piles ben carregades!


MD020101 full_ nadal_ curs 20-21_def.pdf
informacio families covid.pdf

INFORMACIÓ CURS 2020-2021

Esperam poder retrobar-nos tots junts al setembre

Full informatiu JUNY 2020.pdf

fULL INFORMATIU JUNY 2020

En aquest enllaç podeu consultar les darreres informacions que tenim per al final de curs. Pitja aquí per veure el Full Informatiu

BOIB 05-06-2020.pdf

PROTOCOL PER A LA FASE 3 DEL PROCÉS DE DESESCALADA PROGRESSIVA PER ALS CENTRES EDUCATIUS

Benvolgudes famílies,

Seguint les instruccions publicades al BOIB 102 de dia 05-06-2020, els/les tutors/res convocaran els alumnes a tutories, totalment voluntàries, en petit grup la setmana del 15 al 19 de juny.

Si alguna família vol sol·licitar una tutoria individual i addicional, del 9 al 12 de juny, amb algun/a mestre/a s'ha de posar en contacte amb el centre per a concertar dita cita.

A les entrades del centre disposarem de les mesures sanitàries recomanades per la Conselleria de Sanitat, gel hidroalcohòlic i us recordam que els infants han de venir amb la mascareta posada, així mateix si l'infant presenta algun símptoma de malaltia respiratòria i/o febre, no pot acudir al centre.

MATRÍCULES

CURS

2020-2021

tenda on-line per la compra de chromebooks de 4T DE PRIMÀRIA

VACANTS CURS 2020-2021

QUART EDUCACIÓ INFANTIL: 40 PLACES

CINQUÈ EDUCACIÓ INFANTIL: 8 PLACES

SISÈ EDUCACIÓ INFANTIL: 15 PLACES

PRIMER EDUCACIÓ PRIMÀRIA: 2 PLACES

SEGON EDUCACIÓ PRIMÀRIA: 15 PLACES

TERCER EDUCACIÓ PRIMÀRIA: 17 PLACES

QUART EDUCACIÓ PRIMÀRIA: 7 PLACES

CINQUÈ EDUCACIÓ PRIMÀRIA: 12 PLACES

SISÈ EDUCACIÓ PRIMÀRIA: 7 PLACES

UEECO: 1 PLAÇA

MD080301_Adscripció Fons llibres 20-21.pdf

PROJECTE FONS DE LLIBRES PER AL CURS 2020-2021

Aquí teniu el full d'inscripció del Fons de Llibres per al curs 2020-2021.

Una vegada pagat, heu de retornar el full omplert amb el justificant de pagament a la bústia del centre, o per correu electrònic a ceipjuniperserra@educaib.eu

Heu de fer aquest pagament totes les famílies dels alumnes que aquest curs fan Educ. Infantil de 5 anys, 1r, 2n, 4t i 5è.

El termini de pagament comença dia 14 de maig i acaba dia 10 de juny.

Per acord del Consell Escolar del centre, no es podrà adscriure al projecte cap alumne que tengui pendents quotes de material, agenda i fotocòpies d'aquest curs.


CALENDARI PROVISIONAL DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ PER AL CURS 2020-2021

DIA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA A CASA DEFC2020

Avui, 28 d'abril és el DEFC2020 i com altres anys des de l'àrea d'educació física vos proposam participar-hi.

Tot el centre està inscrit en aquesta activitat i la volem dur a terme juntament amb totes les famílies del nostre centre.

A continuació teniu tota la informació per fer educació física des de casa amb nosaltres i piEFcitos, vos hi apuntau? Endavant!

MENJADOR: El rebut de menjador dels dies lectius del mes de març se cobraran en tornar obrir l'escola.

ALTA COMPTES D’USUARI GESTIB FAMÍLIES

El GESTIB FAMÍLIES és una eina comunicativa i informativa molt útil.

Mitjançant aquesta web les famílies podeu rebre diverses comunicacions, justificar faltes d’assistència, autoritzar sortides, consultar els informes d’avaluació, entre altre coses.

Per tenir-hi accés és necessari tenir un usuari i contrasenya. En cas de no haver tingut mai un usuari s’ha d’emplenar un formulari de sol.licitud. Els que ja teniu usuari no fa falta el torneu a demanar!

Atesa la situació d’alerta en què ens trobem, es pot procedir a donar d’alta excepcionalment als usuaris que ho sol.licitin per correu electrònic al ceipjuniperserra@educaib.eu indicant les següents dades:

  • Nom i llinatges.

  • Nom del fill/a o tutelat/da i el curs en que es troba escolaritzat.

  • DNI del pare/mare i de l'alumne.

  • Número de telèfon mòbil.

  • Correu electrònic.

  • Escrit d’autorització per crear un compte d’usuari per accedir al GESTIB.

PROPOSTA D’HORARI PER AQUESTS DIES DE CONFINAMENT A CASA..pdf

Aquí teniu una proposta d'horari per aquests dies de confinament a casa.

Molts d'ànims i salut per tots i totes!

#totaniràbé #quedamacasa #ensortirem