ceip juníper serra


CURS 2023-2024


Benvinguts a la web del CEIP Juníper Serra. Tan si sou un alumne/a, com un pare o mare esperam que aquest lloc resulti una font d'informació i ajuda.


CURS 2023-2024

REUNIONS AMB LES FAMÍLIES DE PRINCIPI DEL CURS 2023-24:

3 ANYS: DIMECRES DIA 6 DE SETEMBRE, A LES 19'00 HORES

4 ANYS: DIJOUS, DIA 7 DE SETEMBRE, A LES 19'00 HORES

5 ANYS: DIJOUS, DIA 7 DE SETEMBRE, A LES 18'00 HORES

PRIMER: DIJOUS, DIA 7 DE SETEMBRE, A LES 20'00 HORES

SEGON: DIMARTS, DIA 12 DE SETEMBRE, A LES 18'00 HORES

TERCER:

QUART: 

CINQUÈ: DIJOUS, 21 DE SETEMBRE, A LES 19 HORES

SISÈ: DIMARTS, 19 DE SETEMBRE, A LES 19 HORES

UEECO: DIMARTS, 12 DE SETEMBRE, A LES 18'00 HORES

ALTA COMPTES D’USUARI GESTIB FAMÍLIES

El GESTIB FAMÍLIES  és una eina comunicativa i informativa molt útil.

Mitjançant aquesta web les famílies podeu rebre diverses comunicacions, justificar faltes d’assistència, autoritzar sortides, consultar els informes d’avaluació, entre altre coses.

Per tenir-hi accés és necessari tenir un usuari i contrasenya. En cas de no haver tingut mai un usuari s’ha d’emplenar un formulari de sol.licitud. Els que ja teniu usuari no fa falta el torneu a demanar!


CURS 2022-2023

FULL INFORMATIU JUNY 23.docx-1.pdfL'alumnat de 5è de primària fan la representació teatral "La Promesa de n'Olurombi" el proper dimecres dia 7 de juny a les 19 hores al teatre de Petra. Vos hi esperam a tots i totes!!!

 Benvolgudes famílies, el nostre centre forma part del programa "Consum de fruita bona"  del Ministeri d'agricultura, pesca i alimentació, per això vos informam que tots els dilluns/dimarts de maig rebrem una peça de fruita/un suc a l'escola perquè els infants en puguin menjar/beure després del berenar. Aquestes seran: suc de taronja, maduixes, poma, pera, albercocs... 

L'alumnat de sisè de primària ha preparat aquesta obra de teatre per recaptar fons pel viatge d'estudis.

CARTELL_CAT_23-34.pdf
PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ PER AL CURS 2023-2024:

Tota la informació la trobareu al següent enllaç: https://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806_1/ 


carnaval febrer 2023-2.pdf

CONTACONTES INTERCICLE

Els alumnes de primer de primària han treballat diferents contes i després els han anat a contar als alumnes d'infantil, els quals han estat encantats d'escoltar-los!!!

VÍCTOR UWAGBA: LA PROMESA D'OLUROMBI.

Seguint amb el programa de Tutories Teatrals de la Conselleria d'Educació, al qual està adherit el nostre centre, divendres 3 de febrer en Víctor Uwagba, escriptor de l'obra teatral que prepara l'alumnat de 5è de primària, "La promesa de n'Olurombi", va venir al nostre centre per treballar la part de dansa.

Les cançons i balls són de la ciutat natal de l'escriptor i l'obra una llegenda molt conegut per allà, Nigèria. L'alumnat va gaudir durant dues hores de la seva presència i acompanyament en la preparació dels balls, ja que en Víctor és una persona que engresca tan sols amb la seva presència.


DIA DE LA PAU


Dia 30 de gener hem celebrat el Dia de la Pau i la No Violència  realitzant diferents actes:


Hem confeccionat murals a favor de la Pau; conjuntament amb el centre de Dia de Petra hem realitzat una cursa solidària on la totalitat dels doblers recaptats van destinats a l'ONG Save The Children; hem llegit manifests a favor de la Pau, hem cantat cançons a favor de la Pau i hem fet una amollada de coloms, símbols de La Pau.

SANT ANTONI I EL DIMONI JUGAVEN A 31, EL DIMONI VA FER 30 I SANT ANTONI 31!!!

NADAL 2022

Per celebrar el Nadal hem realitzat les activitats següents:

La decoració del centre amb la participació de les famílies, la visita als betlems familiars, el Concert de Nadales, la visita del Patge Reial, la tradicional xocolatada DE l'AMIPA i el concert de Nadales al Centre de Dia.

Vos desitjam que passeu unes Bones Festes de Nadal i un Feliç Any Nou!!!

MOLTS D'ANYS!!!

25-N


EL cap de setmana del 18 i 19 de novembre hem celebrat una formació en competències emocionals per a la Convivència al nostre centre conjuntament amb el claustre i famílies del CEIP Es Cremat de Villafranca, organitzat per CONVIVÈXIT (Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar).

Gràcies Raül Genovés, professor de la UIB del màster d'educació emocional, per trasmetre el teu entusiasme i al teva màgia!!! 

BUNYOLADA

Benvolgudes famílies, 

Divendres, dia 21 d'octubre celebrarem una bunyolada organitzada per l'AMIPA del centre. Les bunyoleres ens mostraran com es realitzen els bunyols i finalment les podrem tastar a les aules.

Si algun/a alumne/a presenta alguna al.lèrgia o intolerància a algun dels ingredients dels bunyols ho heu de comunicar al/a la tutor/a del seu/va fill/a i que dugui de casa un aliment que pugui menjar per substituir els bunyols.