Capítol 3: Sant Miquel i Sant Sebastià  

La Fe en Cada Repic

Hola el meu equip de descobridors de València! 🌳

La següent aventura va tindre lloc al parc de la Plaça de Sant Sebastià, en Extramurs, just enfront del Jardí Botànic. Ací anàvem a conéixer una església especial situada on abans estava l'antic convent de San Francisco de Paula, construït en 1533.

Quan van arribar a l'església, van ser rebuts pel dolç so de les campanes que marcaven les hores. En Miquel, sempre emocionat per compartir la meravellosa cultura de València, els va donar la benvinguda amb un gran somriure.

"Esta església, dedicada a Sant Miquel i Sant Sebastià, té una història tan interessant com un conte de fades", va dir En Miquel mentre caminaven cap a l'impressionant campanar. "La seua aparença ens conta la història de molts segles, i les campanes que veurem en el cim són com a guardianes de records especials i moments màgics."

Van pujar les escales amb molta emoció, i en arribar a dalt, els esperava una vista espectacular d'esta part de la ciutat. El sol s'estava amagant, pintant el cel amb colors càlids mentre les ombres dels edificis s'allargaven pels carrers.

Però sorpresa! Mentre Sofia i Mateo admiraven la vista, Sofia va notar alguna cosa brillant en una cantonada del campanar. Era una porta xicoteta secreta! Amb curiositat, la va obrir i va descobrir un racó ple d'antics instruments de campanes que semblaven eixits d'un conte de fades. En Miquel, sorprés, els va explicar que eixe racó amagat guardava secrets sobre com es fabricaven i tocaven les campanes fa moltíssims anys.

Les campanes van començar a sonar, creant una música única que omplia el tranquil aire de la vesprada. En Miquel va compartir històries divertides sobre esdeveniments importants i celebracions relacionades amb cada toc, submergint als xiquets en la rica tradició que envoltava el campanar de Sant Miquel i Sant Sebastià.

En finalitzar el concert de campanes, es van acomiadar de En Miquel, agraint-li per compartir la seua saviesa i prometent-li portar amb si la màgia dels tocs manuals de campanes de Sant Miquel i Sant Sebastià a través de les imatges gravades en 360 graus. Quin dia tan màgic! 🌇🔔 

La Fe en Cada Repique

¡Hola mi equipo de descubridores de Valencia! 🌳

La siguiente aventura tuvo lugar en el parque de la Plaza de San Sebastián, en Extramurs, justo frente al Jardín Botánico. Aquí íbamos a conocer una iglesia especial ubicada donde antes estaba el antiguo convento de San Francisco de Paula, construido en 1533.

Cuando llegaron a la iglesia, fueron recibidos por el dulce sonido de las campanas que marcaban las horas. Don Miguel, siempre emocionado por compartir la maravillosa cultura de Valencia, les dio la bienvenida con una gran sonrisa.

"Esta iglesia, dedicada a San Miguel y San Sebastián, tiene una historia tan interesante como un cuento de hadas", dijo Don Miguel mientras caminaban hacia el impresionante campanario. "Su apariencia nos cuenta la historia de muchos siglos, y las campanas que veremos en la cima son como guardianas de recuerdos especiales y momentos mágicos."

Subieron las escaleras con mucha emoción, y al llegar arriba, les esperaba una vista espectacular de esta parte de la ciudad. El sol se estaba escondiendo, pintando el cielo con colores cálidos mientras las sombras de los edificios se alargaban por las calles.

Pero ¡sorpresa! Mientras Sofía y Mateo admiraban la vista, Sofía notó algo brillando en una esquina del campanario. ¡Era una pequeña puertecita secreta! Con curiosidad, la abrió y descubrió un rincón lleno de antiguos instrumentos de campanas que parecían salidos de un cuento de hadas. Don Miguel, sorprendido, les explicó que ese rincón escondido guardaba secretos sobre cómo se fabricaban y tocaban las campanas hace muchísimos años.

Las campanas comenzaron a sonar, creando una música única que llenaba el tranquilo aire de la tarde. Don Miguel compartió historias divertidas sobre eventos importantes y celebraciones relacionadas con cada toque, sumergiendo a los niños en la rica tradición que rodeaba el campanario de San Miguel y San Sebastián.

Al finalizar el concierto de campanas, se despidieron de Don Miguel, agradeciéndole por compartir su sabiduría y prometiéndole llevar consigo la magia de los toques manuales de campanas de San Miguel y San Sebastián a través de las imágenes grabadas en 360 grados. ¡Qué día tan mágico! 🌇🔔

25.10.2019