Galleri

Klinikken har eksisteret siden 1956 og er dermed en af de ældste tandklinikker i Aarhus C. Adressen er Banegårdsgade 1 - vi har vinduesfacade ud mod Føtex på Frederiks Alle. Klinikken er igennem årene løbende renoveret.

 

 

Vi har indbydende lyse klinikrum som er fuld digitaliseret med digital patientjournal, digital røntgen teknik samt intraoralt kamera. Man kan slappe af og se de seneste nyheder på fladskærm i vores hyggelige venteværelse og vi byder gerne på et glas vand eller en kop kaffe.

Vort personale benytter moderne teknologi og nyeste behandlingsmetoder for at opnå det allerbedste  behandlingsresultat hver gang! Tandlægefaget er som alle andre brancher i rivende udvikling - så vi deltager naturligvis løbende i efteruddannelse og kurser.

Klinikteamet udfører stort set alle former for tandbehandling herunder avanceret tandkirurgi, fjernelse af visdomstænder, kosmetiske behandlinger og større rekonstruktioner af tandsættet. Klinikken tager også imod henvisninger fra andre tandlægekollegaer som enten kan udføres på klinikken her eller på den henvisende tandlæges egen klinik - mobilkirurgi.