FAQs

Frequently Asked Questions:

Hvordan bliver jeg patient hos Aarhus Tandklinik?

Alle har frit tandlægevalg i Danmark dvs du selv bestemmer hvor du vil gå til tandlæge. Hvis du ønsker at blive patient hos Aarhus Tandklinik - så kontakt os og så sørger vi for resten. Du behøver på ingen måde at tage kontakt til din gamle tandlæge. Vi rekvirerer din journal fra tidligere tandlæge uden omkostninger for dig.  Klik her og vi kontakter dig

Hvor tit skal jeg komme til undersøgelse?

Det kommer helt anpå din risikoprofil. Ved undersøgelse får du tildelt en risikoprofil, rød,gul eller grøn. Dit indkaldeinterval tilpasses helt specielt til dig. Vi kan indkalde dig på e-mail, SMS eller tlf-opkald. 

Hvad koster det?

Det er selvfølgelig meget forskelligt hvad det koster at komme til tandlæge. Det er svært at sammenligne priser da prisen afspejler individuelle hensyn som fx hvor kompliceret er den givne tandbehandling og hvilke materialer anvendes af tandlægen. Vi lover dig fair priser.

Hvorfor koster det penge at komme til tandlæge?

Det koster penge i Danmark at komme til tandlæge når man er 18 år. Det er politisk bestemt at det er sådan. Selvom munden selvfølgelig er en del af kroppen og mange sygdomme i munden kan give alvorlige sygdomme andre steder i kroppen har politikerne bestemt at tandbehandling ikke skal skattefinansieres ligesom fx lægebesøg er.

Hvor finder jeg Aarhus Tandklinik?

Se mere her på linket Kontakt og P-information