Info vedrørende Coronavirus. Opdateret 18.03.2020

Aarhus Tandklinik har stadig åbent. De næste 3 måneder lukkes ned for ikke-kritiske behandlinger. Klik for info om ikke kritiske behandlinger
En tandklinik har et meget højt hygiejneniveau og det er en selvfølgelighed at bruge værnemidler.
Generelt skal tandklinikkerne afvise alle syge patienter og henvise dem til deres læge. Hvis du har været ude at rejse indenfor 14 dage bør du heller ikke komme til tandlæge. I akutte tilfælde vil en syg tandpatient blive visiteret til hospitalernes tandlægefunktioner. Er du som patient i tvivl om du skal komme til tandlæge eller ej - så ring til os🙂Velkommen til Aarhus Tandklinik.

På Aarhus Tandklinik tror vi på at nærhed, tillid, kontinuitet og kvalitet giver den bedste langtidsholdbare tandbehandling.

Vi har en afslappet atmosfære på klinikken og sætter altid patientens ønsker i centrum. Vi sætter en ære i at udføre tandbehandling af allerhøjste kvalitet.

Lider du af tandlægeskræk så giver vi os ekstra god tid til at få dig trygt igennem tandbehandlingen.

Klinikkens mål er, at holde patienternes tænder smukke og velfungerende hele livet.

Med Venlig Hilsen

Team Aarhus Tandklinik

 

INFO: Vores arbejdsvilkår er markant ændret i denne Coronatid. Telefontider og åbningstider ændrer sig fra dag til dag i denne extraordinære Corona-tid. Så hvis der er telefonsvarer på, personalet ikke lige får taget telefonen promte - så bær venligst over med os.  Du kan som altid skrive en mail. På forhånd Tak for din forståelse.