Golàs del capità

INCREÏBLE PARTIT DEL FUTSAL RIPOLLET VS FUTSAL SEGORBE

El sènior "A" del Futsal Ripollet inaugura la competició amb una gran victòria contra el Futsal Segorbe per 2-1. Hi havia moltes ganes de lliga i ahir la bombonera ho va demostrar amb una gran entrada que a més va servir per guiar a l’equip fins els seus tres primers punts de la temporada.

L'equip de Sergio va tenir un inici de partit fulgurant. Va avisar amb ocasions clares en els primers minuts, però el porter visitant va estar molt encertat. A mesura que passava el temps el partit s’igualava i el Segorbe va obrir el marcador al minut 10 amb un golàs de volea per posar el 0-1. L’equip ho va seguir intentant i va obtenir premi gràcies al golàs de Porti, el capità, que va robar un baló a l'àrea i la va posar a l’escaire per fer el 1-1 a la recta final de la primera part. A l’inici de la segona es va volver repetir el mateix que a la primera. Hi havia molt poca fluïdesa per part dels dos equips i donava la sensació que els petits detalls serien determinants. I així va ser gràcies a un gran gol de Dylan amb el que aconseguia posar al seu equip per davant a 8 del final. En aquest moment el Ripollet va poder sentenciar el partit en vàries ocasions aprofitant el moment més dèbil de l’equip rival. Però gràcies a la bombonera no va ser així i es va arribar a un final molt complicat on va poder passar de tot fins l'última jugada. Finalment el marcador es va quedar igual amb els tres punts a casa.