Llengua anglesa

Danses escoceses

Danses escoceses a càrrec d'en Donnie Nicolson a la sala d'actes de l'EOI de Lleida.

DN_posterA4_web Lleida.pdf


04-Circassian Circle.mp3

Global scholars

Projecte GLOBAL SCHOLARS

Resum:

Es tracta d’un projecte internacional que va adreçat a joves de 10 a 13 anys (primària cicle superior- es recomana 6è- i secundària 1r o 2n ESO) de centres públics d'entorns urbans de més de 100.000 habitants. Parteixen d’un fi comú: fer de les nostres ciutats espais futurs més sostenibles. Aquest projecte és tot un repte tant per a l’alumnat com per al professorat implicat i per al centre que adquireix un gran compromís. Global Scholars és un dels projectes de Global Cities.


Què és Global Cities?

És un programa de Bloomberg Philantropies, organització sense ànim de lucre amb seu a Nova York dedicada a establir connexions i afavorir el debat sobre temes d’interès global entre ciutats d’arreu del món. Té com a objectiu connectar ciutats a través d’una xarxa d’intercanvi d’informació i bones pràctiques sobre temes d’actualitat que afecten les ciutats i desenvolupar la consciència global entre els joves a través de programes educatius interactius transnacionals.


Què és el Global Scholars?

És una iniciativa educativa internacional en línia que connecta joves de 10 a 13 anys d’escoles de ciutats d’arreu del món i que els permet interactuar en anglès sobre temes d’interès global. Actualment participen en el programa unes cent trenta classes de trenta-dos ciutats d’una vintena de països.

L’objectiu pedagògic del programa és que els alumnes adquireixin una perspectiva més àmplia sobre el món globalitzat en què viuen.

A partir d’un currículum comú i compartit per totes les escoles, els aprenents interactuen amb els seus “international peers” a través d’una aula virtual, comparteixen punts de vista, desenvolupen la consciència global i reforcen competències clau per al segle XXI (pensament crític, creativitat, comunicació, col·laboració…)

Objectius del projecte:

· Ampliar les perspectives dels estudiants sobre temes globals crítics perquè puguin pensar globalment i actuar localment (local-to-global).

· Adquirir coneixements sobre un tema d’interès mutu.

· Reforçar les habilitats tecnològiques que l’alumnat necessita per tenir èxit en el segle XXI.

· Augmentar el domini de la tecnologia digital i facilitar la comunicació virtual directa entre aules de diferents països a través dels fòrums de discussió en línia i de projectes multimèdia (presentacions digitals, documents audiovisuals…).

· Promoure la pràctica de l’anglès.

· Desenvolupar habilitats de pensament crític.

Public speaking

Professora: Susan Pexton

PUBLIC SPEAKING session 1.pdf
PUBLIC SPEAKING session 2.pdf