Innovació educativa

Qui som?

La "Xarxa d'Aprenentatge Escoles Públiques de Les Corts" neix de l'interès per compartir coneixement i construir comunitat educativa en el barri de Les Corts, entre els centres educatius d'educació Primària, els seus docent i els professionals amb inquietuds i potencial innovador que hi vulguin col·laborar. És fruit d'un treball conjunt que fa fer emergir les fortaleses dels diferents projectes educatius de les escoles del barri, ofereix espais de reflexió experta sobre les noves propostes innovadores en els àmbits metodològics, professionals i humans de l'acció educativa en el món global en que vivim.

Des del curs 2016-2017 s’ha iniciat un procés de coordinació, un Grup de Treball conjunt que compta amb el reconeixement dels Serveis Educatius de Les Corts, el suport de la Inspecció d'Educació a Barcelona i la participació dels equips directius de les escoles de primària de Les Corts.

En aquest primer any de la Xarxa, s’ha establert un treball de presentació i disseny de les línies a seguir. Es realitzen grups de treball, de 5 o 6 docents a cada centre, que preparen un article sobre l’escola o institut i es fan dues trobades en la que els centres fan aquestes presentacions i es debat en petit grup. Pel curs vinent ens plantegem el repte de crear un espai web de recull del material i aprofundir en noves formes de debat i contrast, amb un increment dels projectes compartits a partir d’un millor coneixement i reconeixement mutu.

Els nostres projectes en detall: