Rácz Réka

GYÓGYTORNÁSZ,

Dorn terapeuta, ADT terapeuta, Schroth terapeuta

+36 30 475 4574


Gyógytornász diplomámat 2005-ben szereztem meg a Szegedi Tudományegyetemen, azóta rengeteg emberrel sikerült találkoznom munkám során, nagy tapasztalatot szerezve mozgásszervi panaszok gyógyításában.

Az iskolát befejezve is folyamatosan képzéseken veszek részt, hogy frissítsem, rendezzem tudásomat, így a világ több területére eljutottam. Jártam Indiában, ahol elsajátítottam az ayurvedikus masszázs alapjait és mélyítettem tudásomat a vízi relaxációs masszázsok terén. Hazajőve megtanultam a kinezio tape ragasztási technikáit, és a Dorn és Breuss masszázst, melynek segítségével az elfordult csigolyákat lágyan a helyükre lehet forgatni, így enyhíteni a fájdalmat derékben, hátban, nyakban, vállakban.

Nyitott vagyok az alternatív gyógyítási módszerekre, a megelőzésre és a gyógyszerek, műtétek elkerülését segítő eljárásokra, így ismerkedtem meg az autodekompressziós terápiával, amit a porckorongsérvesek nagy megelégedettségére 2017 év eleje óta alkalmazok. Sikeresen elvégeztem a Schroth 3dimenziós scoliosis terápiát is, ami elsősorban a gerincferdüléses gyermekek tornája, de az ott megtanultak jól alkalmazhatóak hátfájós felnőttek tornájának kialakításában is.

Kapcsolat:

Tel.: +36304754574

email: rrekike@gmail.com

https://www.facebook.com/rrangela