Gerinctorna babával

A baba már az anyaméhben, a terhesség második felétől érzi, hogy mozognia kell. A babatorna és a babamasszázs hozzájárulnak a baba egészséges és kiegyensúlyozott fejlődéséhez, valamint a szülő és gyermeke közötti kötődés elmélyítéséhez.


Egy 2 hónapos babával már lassan elkezdhetjük az egyszerű gyakorlatokat, amit babamasszázzsal, friss levegővel és napsugarakkal is kiegészíthetünk.


A baba tornagyakorlatok a szervezet minden funkcióját serkentik, azonban legfontosabb hatása az idegrendszerre, az emésztőrendszerre és az izomzatra van. A babatorna segíti az áttérést a koordinálatlan mozdulatokról a tudatos mozgásra, amihez elengedhetetlen az idegrendszer egészséges fejlődése.Néhány hónapos volt a gyermekem, amikor elsőként nyílt lehetőségem baba-mama tornát közvetíteni, így annak jótékony hatásait saját tapasztalatomon keresztül élhettem meg.


A közös mozgás segít a terhesség alatt megváltozott alakot és kondíciót minél előbb visszanyerni és páratlan közösségi élményt nyújt a babának és a mamának egyaránt. A foglalkozások során mélyül az anya-gyerek kapcsolat, a picik megszokják a többi babát, segíti a szocializálódásukat, beilleszkedésüket. Óriási hatással van mozgásfejlődésükre, javítja a mozgáskoordinációt és egyensúlyérzéküket. Harmonikus kapcsolat alakul ki a baba és a mama között, rendszerességet visz mindkettejük életébe.


A program során új barátságok is szövődnek és ne feledjük, hogy jó végre kimozdulni az első pár húzósabb hónap után!

Ára: 1500Ft/alkalom

6500Ft/5alkalom

Csoportos órák: Korom Zsuzsa: +36303225444