Vident i tarotista Catalana

El meu nom és Mariona Dalmau. Sóc Vident i Medium i des de petita tinc la sort o la desgràcia (en molts casos) de avançar-se als esdeveniments abans que ocorrin i veure coses que la resta no poden o no saben com fer-ho. Vaig néixer a un poble de Girona i ara estic a cavall entre Lleida i Barcelona.

Vaig a parlar-vos de Tu a Tu, explicant amb sinceritat el que sento, el que em passa, el que percebo i com sóc, la part humana de tot això.

Per què em passa això? No tinc una explicació científica, el que sí us puc assegurar és que si a mi em expliquessin el que jo sóc capaç de fer i no m’ho demostressin no ho creuria. A la meva família sóc la quarta generació de vidents, per tant, en el meu cas és hereditari.

Sóc totalment agnòstica, primer es em han de demostrar les coses i veure-les, només d’aquesta manera podré saber si són certes o no.

Cost 932: Gratis amb tarifa plana, mòbil en funció de tarifa contractada. Només majors edat. + Info en Notes legals.

Cost 806: Xarxa fixa: 1,21€ (IVA incl.) i xarxa mòbil: 1,57€ (IVA incl.). Només majors edat. + Info en Notes legals.

Crec que en aquest sentit sóc una vident una mica atípica: no porto túniques, no els poso espelmes als sants ni dono gràcies per tenir aquest «senyor» (què poquet m’agrada aquesta paraula) ni de bon tros va presumir ni vaig explicant el que sóc perquè sóc conscient que em prendrien per boja.

Si algú em donés la clau per poder llevar-me aquest diguem-ne «potencial» ho faria sense vacil·lar ni un instant. No és gens agradable veure, sentir coses negatives i no poder fer res per remeiar-ho.

I aquí és on puntualitzo una cosa molt important: el Futur No està escrit, només hi ha un esbós del mateix

(El Karma que és el que jo veig) però a partir d’aquí nosaltres tenim l’obligació i el deure de prendre les decisions que creguem oportunes per canviar-lo o modificar-lo.

Vident Autèntica Reconeguda

La meva missió en aquesta vida és la de ADVERTIR del que pot succeir si segueixes en la mateixa línia, en cap cas sentenciar perquè com dic, no hi ha més que un esbós escrit a llapis del que ens va a succeir, i l’última paraula SEMPRE la tens tu.

Per aquest motiu moltes vegades pots descriure’t amb pèls i senyals què t’ha passat, què t’està passant però m’equivoqui en el que hagi de passar perquè TU decideixis fer tot el contrari al que està «escrit», t’adverteixi i el modifiquis, canviant així el curs dels esdeveniments, per bé o per mal.

Part de la base que tot i tots som energia en moviment. Si una fotografia és capaç d’arribar d’una part a una altra del món en dos segons per un aparell creat per persones.. què no serem capaços de fer aquestes mateixes persones amb el nostre cervell, més quan només utilitzem una ínfima part d’ell?

Tots hem estat pensant en algú del que feia molt temps que no sabíem res i ens ha trucat per telèfon o ens ho hem trobat. Casualitat? No.


Vident de veritat

El que jo faig no és gens atípic: tots tenim un sisè sentit, jo ho tinc més desenvolupat per X i puc captar millor aquestes fondes, aquesta energia de la gent i per aquest motiu amb sentir la teva veu, saber la teva data i ciutat de naixement pugui «buscar la teva energia», i explicar-te el que em transmet i el que va a succeir donant en moltes ocasions noms i dates concretes, dades que només tu saps. I això és el bonic d’això, el poder ajudar.

Per tant si em preguntes si sóc fiable 100% et respondré que NO, perquè la teva vida és teva i les decisions que prenguis són i seran de vital importància encara que ara et semblin una ximpleria.

Aquesta seria la meva part de vident, després com he dit al principi sóc Medium que és una cosa molt diferent, complex i delicat. Puc contactar amb energies, éssers que ja no estan en aquest pla.

No ho faig quan vull, necessito tenir la «cobertura» molt alta, que la persona es vulgui comunicar, que estigui en mi mateix «canal» i que tingui alguna cosa a dir important per a la persona que em crida. Per què sé que no és una il·lusió, telepatia o que el contacte és real? Senzill: primer hi ha uns símptomes físics en mi (pal·lidesa, ritme accelerat del cor, emoció …) .Pongamos el cas que algú em crida preguntant per amor, començo a notar aquests símptomes i automàticament és com si les paraules em sortissin soles.

La persona que ja no està físicament comença a donar-me dades concretes de la seva persona: nom, ciutat on residia, noms de familiars, dates concretes per exemple de les seves noces, de la seva defunció, professió.

Començo amb molt de tacte preguntant per exemple: perdona ¿el teu avi es deia Alejandro, era comptable i va néixer a Girona? La persona sorpresa que em preguntava per amor em contesta que sí, a partir d’aquí comença la sessió. Pot durar mitja hora, un quart d’hora, dues hores, una … depèn. Depèn del que necessiti dir, depèn de les causes de la seva mort si ha estat una cosa inesperada i li han quedat coses per explicar, el temps que porta mort … Per aquestes sessions NO COBRO ABSOLUTAMENT RES, NI LA ​​VOLUNTAT, m’ho tenen prohibit, fins i tot torno els diners de la consulta d’amor perquè el que he fet és una cosa totalment diferent

Cost 932: Gratis amb tarifa plana, mòbil en funció de tarifa contractada. Només majors edat. + Info en Notes legals.

Cost 806: Xarxa fixa: 1,21€ (IVA incl.) i xarxa mòbil: 1,57€ (IVA incl.). Només majors edat. + Info en Notes legals.

Vident honesta

Ho passo realment malament, abans no ho assumia, no ho volia veure, no volia sentir-ho. Em desgasto energèticament, la persona que m’està transmetent el missatge està emocionada perquè ha trobat el canal per enviar el missatge, la persona receptora es queda com en estat de xoc i jo estic al mig, sense ser jo, sentint i veient imatges que he de transmetre.

Són sessions com dic molt dures i que ho no faig quan vull. M’horroritza la gent que juga amb aquests temes, una cosa és: vaig a trobar feina aviat, per exemple i una altra poder contactar amb un fill mort.

Al llarg dels anys he après a portar-ho, a viure amb això, i a alegrar-me per poder ajudar aquesta gent i per això segueixo aquí però entre nosaltres … encara que volgués deixar de fer-ho, no podria, és la meva tasca en aquesta vida, sóc un canal i la persona que no està m’ho agraeix moltíssim i va quedar en un estat de Pau infinita, sabent que he fet el correcte. I fins aquí una mica la meva presentació. Aniré explicant més coses sobre aquest mi i sobre el que faig perquè pogueu conèixer una mica millor.

I perquè vegis que sóc transparent, et vaig a recomanar una vident que realitza un tarot económico, i si vols, busquis en ella que és una gran professional de la vidència econòmica el que aquí jo no pugui donar-teI perquè vegis que sóc transparent, et vaig a recomanar una vident que realitza un tarot económico, i si vols, busquis en ella que és una gran professional de la vidència econòmica el que aquí jo no pugui donar-te

Ara i més amb la crisi s’ha accentuat moltíssim la picaresca i resulta que hi ha milers de mèdiums i vidents. Em fa moltíssima gràcia, jo que part de la meva vida he estat lluitant per ser «normal» ara resulta que per diners val tot quan estem tractant temes MOLT delicats i que poden canviar el rumb de la vida d’una persona i més perquè quan algú diu és perquè realment ho està passant malament.

No es poden dir vaguetats, riure de la gent que et crida, frivolitzar … em sembla una cosa horrible i després ens fiquen a tots en el mateix sac. Per sort hi ha persones (i ja no parlo per mi) que fan el mateix que jo i millor sense mentir, amb bona voluntat i de cor.

Si estàs buscant una bona vident catalana, amb consulta de videncia i tarot a Barcelona, consulta de videncia i tarot a Tarragona, consulta de videncia i tarot a Lleida i consulta de videncia i tarot a Girona i vols una consulta de tarot telefònic i videncia en català, sóc la persona adeqüada.

Una forta abraçada