La Teoria del amor del Llaç Vermell

La teoria del llaç vermell és una història d’amor que m’agrada, en què penso i crec, perquè tots tenim al nostre amor esperant-nos, i tard o d’hora ens trobarem amb ell. No coneixes la història?

Explica la llegenda que des del moment del nostre naixement ens trobem units a la persona que ens complementa de manera perfecta a través d’un fil vermell.

No importa el que fem, tots estem units per un llaç vermell a la persona que serà l’amor de la nostra vida.

Hi ha un llaç irrompible l’extrem t’uneix amb la persona que està feta per a tu. Amb el que diuen teva «mitja taronja», el teu meitat, la teva part complementària.

Aquest llaç vermell aposta pel vostre amor, i es mantindrà fort i resistent passi el que passi.

Cost 932: Gratis amb tarifa plana, mòbil en funció de tarifa contractada. Només majors edat. + Info en Notes legals.

Cost 806: Xarxa fixa: 1,21€ (IVA incl.) i xarxa mòbil: 1,57€ (IVA incl.). Només majors edat. + Info en Notes legals.

Vident online especialista en l'amor

JSegons les teves accions, segons on siguis, el llaç estarà més tirant o més fluix, es podrà enredar o contraure, però no, mai arribarà a trencar-se. Sense adonar-nos, el fil vermell guia les nostres accions per aconseguir unir els dos extrems.

Potser tinguem altres parelles, o que ens trobem en parts oposades del món.

El poder i l’energia de l’amor són suficients per mobilitzar les nostres vides i portar-nos a aconseguir la felicitat plena.

La llegenda ens diu que aquest fil vermell part del nostre cor, és un vincle que et uneix des de la part més profunda dels teus sentiments, fent que l’amor pur i real ressorgeixi entre les dues parts.

Dues parts seleccionades pels Déus, dues parts que juntes arribaran l’harmonia, la pau i l’amor que mai podran sentir d’una altra manera, perquè el fil vermell t’uneix al teu veritable amor.

Pensaves que la teva ànima bessona no existia? Només has de donar-li temps perquè el llaç vermell us un.

M’encantarà ajudar-te a aclarir els teus dubtes sobre el tema i a consultar en el Tarot de l’Amor tot el que t’inquieti.