Ritual per conquistar a una persona a primera vista

Ets de les que creuen en l’amor a primera vista? Jo sóc una enamorada de l’amor, i el meu desig per a totes vosaltres és que l’amor triomfi en les vostres vides.

Entres en un ascensor, trobes una olor agradable i mires a aquest home del que prové. Et atrau, desperta la teva curiositat, surt de l’ascensor i no tornes a saber més d’ell.

Vas a fer un cafè a un lloc nou, i el cambrer et regala un somriure preciosa i un compliment en una tarda en la qual no et sents molt bé. Li mires, somrius, i connecteu. Però un cop pagues el compte no tornes a anar a la cafeteria.

Tens un nou treball, i un dia entra a l’oficina el noi del departament del costat a demanar alguna cosa de material. L’hi dónes, et gasta una broma i passes el dia somrient pel comentari simpàtic. El noi no torna a aparèixer en el teu treball.

Cost 932: Gratis amb tarifa plana, mòbil en funció de tarifa contractada. Només majors edat. + Info en Notes legals.

Cost 806: Xarxa fixa: 1,21€ (IVA incl.) i xarxa mòbil: 1,57€ (IVA incl.). Només majors edat. + Info en Notes legals.

La màgia l’amor

Ja sabeu que sóc una defensora de l’amor, i que per això el Tarot de l’Amor és la meva especialitat.

No m’agrada pensar que t’estàs allunyant de qui podria acompanyar-te en el teu dia a dia per no donar-te l’oportunitat de tornar a veure a aquesta persona que et va marcar a primera vista.

Tu saps perfectament la diferència entre algú que simplement capta la teva atenció, d’algú que aconsegueix remure´t per dins.

Si algú té la capacitat de alegrar-te el dia sense conèixer-te, què podria aconseguir en una conversa amb tu?

Avui et vull explicar un ritual molt fàcil que pots repetir si creus que has trobat a aquesta persona especial.

Vident natural de l'amor

No pots fer-ho qualsevol dia, sinó que ha de ser un dia similar al que vas veure a aquesta persona per primera vegada. Has sentir-te igual, amb el mateix ànim perquè desprenguis la mateixa energia.

Recorda cada un dels passos que vas donar el dia que vas veure a aquesta persona que et va marcar, perquè has de repetir-los completament.

Des que t’aixequis, hauràs de repetir tot el que vas fer aquell dia.

Primer de tot, has d’escriure en un paper “que el dia es repeteixi i l’amor em envaeixi”, arrugar aquest paper i guardar-lo en una bossa o butxaca que t’acompanyi durant tot el dia.

Ara recrea tot el que vas fer, què vas menjar, a on vas ser, a quina hora … recrea tots els passos, i si aquesta persona realment és el teu amor, tornarà a aparèixer en el teu camí.

Com sempre et dic, consultar el Tarot de l’Amor pot ajudar-te a aconseguir dades i informació específica per saber en quin moment aquest ritual pot ser més o menys efectiu, i sempre estaré encantada que comparteixis amb mi la teva història d’amor.

Molta sort.