SEO cursus

Zie de kunst in video seo cursussen

SEO valt niet altijd te leren door te lezen. Hetzelfde is bijvoorbeeld met iets heel anders als leren veters strikken. Dit visueel zien maakt duidelijk hoe het wordt gedaan.

Wat we zoveel als mogelijk proberen te ontwijken in seo video cursussen zijn dure tools. Veel mensen zweren bij Ahrefs en Semrush dat 100 Dollar per maand kost. In deze seo cursussen laat ik zien dat dit soort verkregen informatie niet eens volledig is. Zonde van het geld allemaal. Dus we gaan als een gek geld besparen aan kopen, abonneren en seo uitbesteden.

Een seo cursus volgen kan vanaf gratis, andere met hoogwaardig materiaal dat SEO experts niet kwijt willen, daar zit een (klein) prijskaartje aan.

Als je een klein beetje met computers over weg kan dan zijn dit SEO cursussen die ook voor jou te volgen zijn. Je kijkt over mijn schouder mee en ziet/hoort wat er wordt gedaan en waarom. Je hoeft het alleen maar na te doen, zo simpel is het.

Een kennismaking die je niks kost

Veel informatie is gratis te vinden, en als het niet te beschrijven in tekst is, dan toch gewoon een gratis seo video cursus? Gregory de Boer dat is mijn naam en mij zie je uitleg geven op een begrijpelijke manier.

Het zijn vaak van die simpele veelvoorkomende SEO problemen die nu net het verschil in ranking maken. Nog vaker wordt er gedacht van, oh maar dat SEO onderdeel dat weet ik wel. Precies hier gaat het dan ook dikwijls mis. Een verfrissende kijk op SEO is zelfs voor doorgewinterde experts toch even leuk om te bezien.

Het meest besproken is de onpage SEO. En brengen we gratis tools naar voren waarvan je zou denken, joh is dat allemaal echt zo simpel? Het antwoord daarop is volmondig ja. Een klein steuntje in de juiste richting op net even een andere manier geeft zelfvertrouwen.

Ben je een nog beginnende SEO-er? Dan heb je vast heel veel profijt van deze gratis SEO video cursussen.

betaalde SEO cursussen

SEO informatie die het betalen waard is

Goede SEO informatie opgedaan in het gratis gedeelte en nu met een goed gevoel wil je meer? Je weet nog niet wat je allemaal te wachten staat in de betaalde SEO cursussen.

Ik neem je mee in een heel andere wereld, tenminste zo lijkt het op het eerste gezicht. We gaan hier zulke wonderlijke dingen meemaken dat je met recht nog nooit eerder had gehoord of gezien. Door dieper in SEO te duiken gaan we vast tevens iets bekends tegenkomen alleen op een heel andere manier ingezet.

Ook deze betaalde SEO cursussen zijn net als de gratis video's zeer goed te volgen. We gaan hier meer van Google gebruik maken en boren we nieuwe SEO technieken op andere websites aan. Natuurlijk is het gebruik hiervan gratis. Er zijn wel betaalde opties, en die worden ook laten zien. Niet dat het nodig is om deze aan te schaffen, maar het kan handiger zijn en veel tijdwinst leveren.

Aan het einde van de rit heb je zoveel geld bespaard dat je nog meer wilt.

Wat te verwachten van deze seo cursussen

Het meest belangrijke is het zien per video. Je kijkt over mijn schouder mee en ondertussen krijg je te horen wat er wordt gedaan, hoe en waarom. Alles verloopt in een aangename snelheid. En bij belangrijkere punten wordt hier even extra aandacht aan gegeven.

Zijn de cursussen geschikt voor alle soorten sites ?

Ja zeker. Het maakt niet uit of je nu een webwinkel, website, blog, startpagina, of wat voor soort website dan ook bezit. Het is tevens geschikt voor elk platform zoals Wordpress, Joomla, en eigen of managed hosting. Alles valt beter te ranken in de SERP.

Voor wie zijn de cursussen bedoelt ?

Alle cursussen zijn zo simpel te volgen, hoe lastig het onderwerp ook is. Daarom kan de absolute beginner stevig aan eigen SEO werken. Ben je (ver) gevorderde expert? Dan zijn de betaalde cursussen vast stukken belangrijker voor jou. Natuurlijk zijn deze net zo goed te volgen als de gratis. En zeker hier kom je informatie tegen die nieuw is, of een andere draai heeft gekregen.

Wie ben jij eigenlijk ?

Mijn volledige naam is Gregory de Boer, zeg maar Greg. Ik doe SEO al ruim 20 jaar en de laatste aantal jaren zijn het spannendst geweest. Dit komt omdat ik mij heb gevoegd in de internationale SEO en belangrijke vrienden heb gemaakt. Het gebeurd niet vaak dat er een baanbrekend nieuw systeem verschijnt, maar als het er is, dan ben ik erbij. Ook ik volg cursussen, deze zijn dan van het hoogste niveau in het Engels en kosten vanaf 400 Dollar oplopend naar meerdere duizenden dollars. Dit is dan ook de bron van mijn informatie.

Vanaf hier begint voor mijzelf het verwerken en testen van de door mij gevolgde cursussen. Natuurlijk zet ik dit in voor eigen websites maar wil ook zo nu en dan de boel naar begrijpelijke taal vertalen om dan een cursus te maken die wél makkelijk te volgen is, en meer geschikt is voor de Nederlandse en Belgische SEO.

Ook beheer ik de FaceBook groep 'Durf te vragen over SEO'. Een plek waar je terecht kunt voor al je SEO vragen en problemen. https://www.facebook.com/groups/dtvseo/