keukenmessen

keukenmessen

Messen in de keuken

Wil je een goed koksmes? Dit exemplaar, is een prachtig chef's knife. Dit keukenmes houdt makkelijk vast waardoor snijden soepel en veilig gaat. Als je dit mes kiest hebben je keukenmessen een mooie uitbreiding erbij.

De eigenschap van een fileermes is het bezitten van een lang buigzaam lemmet om zo dicht als mogelijk langs been te snijden. En onbetwistbaar natuurlijk, het snijvlak is super scherp, je snijdt er zonder moeite mee door vlees en vis. Onze fileermessen geven een voldaan bezit voor elke keuken die gezien aan de messenmagneetstrip mogen worden.

Een broodmes kopen? Uiteraard kijk je het eerst op keukengerijk.nl de professional in alle keukenmessen. Dit kartelmes bijvoorbeeld gaat je blij maken. Met broodmessen als deze zal kruimelen en pletten niet meer voorkomen.

Niet super groot is het tomatenmesje, het is een bescheiden maar fijn mesje. Tomatenmesjes kunnen aan de mespunt een vorkje hebben maar dit is niet altijd het geval. Een tomaat kan ook gesneden worden met een glad lemmet waaronder een koksmes. Alleen moet deze wel fantastisch scherp zijn om door de tomaten vel te komen. Het mesje is fijn gekarteld waardoor het moeiteloos en zonder rafelen door de vel snijdt.

Met verse vis van de visboer aan het werk gaan is leuk, bijvoorbeeld een gerecht uitproberen en daarna met z'n allen smakelijk van eten. Op tv puilen je ogen uit van al dat lekkers, dit zou jij toch ook wel willen? Vlees grillen is ook zoiets leuks. Nog niet voldoende smaak?, met kruid wordt het nog lekkerder. Met de eigen geteelde groente van je zoontje. Begint het al te kriebelen?

Wat jouw messenblok nodig heeft is een nieuw mes, wat zou je denken van een vleesmes? Snel merk je een groot verschil terug in je gerechten, je doet jezelf en anderen versteld staan. Zelfverzekerd in de keuken staan? Geef de zware taken aan het mes, dan ben je bezig als een echte chef. Daarna even onder de keukenkraan schoonmaken en aan de magneetstrip ophangen. Vergeet overigens niet je mes schoon te maken, dit doe je onder de keukenkraan, in de wasmachine gaat het handvat kapot.

Een vlijmscherp koksmes bij je keukenmessen stoppen? Voor iedere chef is een scherp mes het eerste benodigde. Perfect gebalanceerd en uiteraard enorm scherp. Dit koksmes gaat je helpen bij het bereiden van het diner.