Tiedotuskanava

Tältä sivulta löytyy OPT-86:n ajankohtainen tiedotus

29.5.2020

Lehdistötiedote: Ouluun avataan Suomen suurin pöytätennishalli

Oulun Pöytätennis -86 ry. avaa 1.7.2020 kahdenkymmenen pöydän pöytätennishallin Oulun Rajakylässä osoitteessa Ratamotie 22. Seura palaa juurilleen Rajakylään, josta se joutui lähtemään evakkoon vuonna 2018 Rajakylän yläasteen liikuntasalin remontin vuoksi. Välivuodet seura on harjoitellut Kastellin monitoimitalossa, Korvensuoran koululla ja Nallisportissa.

Seuran nykyinen pääharjoittelupaikka Korvensuoran koulu sai Oulun kaupungilta purkutuomion. Päätös antoi lähtölaukauksen seuran hallitukselle uuden harjoittelupaikan etsintään. Uudessa harjoittelupaikassa ylivoimaisena etuna on se, että seuran kaikki jäsenet voivat harjoitella saman katon alla. Toinen yhtä tärkeä etu on mahdollisuus järjestää kilpailut sekä sarjaottelut samassa paikassa. Seuran suunnitelmissa on edelleen kuitenkin järjestää isomman skaalan kilpailut kerran vuodessa läheisessä Rajakylän yläasteen liikuntasalissa.

Seuran toiminta on junioripainotteista, mutta seurassa on myös runsaasti aktiivisia aikuisharrastajia. Seura pyrkii uuden pelipaikan avulla kasvuun kaikilla sektoreilla. Tarjoamme edelleen tuttuun tapaan pingiskouluja, pingiskerhoja ja jatkokursseja junioreille. Uutena painopisteenä tulemme panostamaan aikuisharrastelijoihin. Hallissa on runsaasti kapasiteettia joten voimme vastata tähän kysyntään hyvillä olosuhteilla niin aktiivi- kuin satunnaispelaajille. Yhteistyökumppaneillemme tulemme myös tarjoamaan yhteistyötä esim. TYKY-toiminnan merkeissä.

Oulun Pöytätennis -86 ry. on Suomen kolmanneksi suurin pöytätennisseura lisenssimäärällä mitaten. Juniorikilpailulisenssien määrässä on Suomen suurin. Seura on hallitseva pöytätenniksen SM-sarjan mestari vuodelta 2019. Seuralla on tiivis yhteistyö Pietarissa asuvan pelaaja/valmentajan Vladimir Brilin kanssa. Seuralla on käytettävissään kahdeksan lajivalmentajaa, joista osa tekee tuntivalmennusta ja osa juniorivalmennusta.

Lisätietoja:

OPT-86 ry. puheenjohtaja Teemu Oinas, puh. +358504858200

email: teemu.oinas@gmail.com

Nettisivut: http://www.opt-86.fi

Facebook: https://www.facebook.com/OPT86ry

Instagram: https://www.instagram.com/oulunpoytatennis86/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCpRUh-ny9yFrwasCAiieKUQ

24.5.2020

Pöytätennisharjoitukset käynnistyvät jälleen maanantaina 1.6.2020 Korvensuoran koululla!

Ohessa on ilmoittautumislinkki Juhana Tuuttilan vetämiin kesäharjoituksiin pienryhmissä Korvensuoran koululla. Ilmoittaudu heti niin pääset valitsemaan itsellesi parhaiten sopivat ajat.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LwyXirnIhi84QikU0QN8SoYEeRBfPrxpZuK3v5rdLs8/edit#gid=0

Juhana valmentaa joka arkipäivä noin klo 11-17 välillä kolme noin kahden tunnin pienryhmätreeniä. OPT-86:n kevään kaikki juniorikurssilaiset voivat osallistua yhteen harjoitukseen päivässä kevään kurssimaksujen hinnalla. Muille OPT-86:n jäsenille ja seuran ulkopuolisille pelaajille hinnat ovat seuraavat:

1 kerta 15€, 3 kertaa 30€, 5 kertaa 45€, 7 kertaa 60€, 10 kertaa 80€

Harjoitusten laskutus tapahtuu harjoitusten päätyttyä toteutuneiden harjoitusten mukaan. Tuttuun tapaan esim. Smartumit jne. käyvät maksuvälineinä.

Harjoitusryhmän koko on 2-4 pelaajaa kerrallaan. Lue tarkemmat tiedot ylläolevasta linkistä. Harjoituksista voit tiedustella mailiosoitteesta teemu.oinas@gmail.com

Ohjeistukset harjoituksien suhteen alla:

Olympiakomitean ohjeistus: https://www.olympiakomitea.fi/2020/05/19/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

Alueviranomaisten ohjeistus: http://www.avi.fi/web/avi/tiedotteet-2020/

Suomen Pöytätennisliiton ohjeistus: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/wp-content/uploads/liiton-koronalinjaukset.docx

29.4.2020

OPT-86:n kevätkokous järjestetään keskiviikkona 27.5.2020 klo 18.00. Kokous järjestään etäkokouksena Microsoft Teamsissa. Kokoukseen pyydetään ilmoittautumaan Marko Seppälälle osoitteeseen marko.seppalaouka@gmail.com viimeistään maanantaina 25.5.2020. Marko järjestää koekokouksen tiistaina 26.5.2020 halukkaille, joille Microsoft Teams on etukäteen tuntematon. Kokoukseen osallistumiseen tarvitset esim. läppärin ja kuulokkeet/mikrofonin. Osallistuminen onnistuu toki myös pelkällä mobiililaitteella. Suosittelemme Microsoft Teams työpöytäapplikaation asentamista täältä: https://www.microsoft.com/fi-fi/microsoft-365/microsoft-teams/download-app

Koronavirustilanne pysyy vakaana, joten harjoituksemme eivät voi vielä jatkua. Hallitus tiedottaa 3.5.2020 tulevista rajoituksista, jotka voivat vaikuttaa harjoituksien alkamiseen. Oulun kaupunki on kuitenkin meille ilmoittanut että Korvensuoran koulu ei ole käytettävissä ennen 1.7.2020 mutta toki tämä voi vielä muuttua. Tässä vaiheessa suosittelemme vahvasti kotiharjoittelua. Kotiin hankittu ulkopingispöytä on hyvä investointi.

MN-Pingiksen kuukausitilaukset pyörivät. Seuraava tilaus tehdään maanantaina 18.5.2020. Tilaukseen linkki on jäsenistöllä sähköpostilaatikossa.

OPT-86 pyrkii olemaan sosiaalisessa mediassa aktiivinen jatkuvasti. Nyt pyydämme jäsenistöltämme apuja. Kuvatkaa omista kotipeleistänne tai kotifysiikkatreeneistänne video, ja lähettäkää se minulle. Rohkea tavoite on se että saamme lähes joka päivä jotain julkaistua somessa. Joitakin pelaajaesittelyitä ja treenivideoita on jonossa, ja ne tullaan julkaisemaan pian.

OPT-86 ry:lle myönnettiin 1000€ Nuori Pohjoinen -tuki Lähitapiola Pohjoisen toimesta. Tuki käytetään täysimääräisenä junioreidemme pallo, pingiskoulumaila, harjoitusväline jne. ostoksiin. Lue tarkemmin: https://www.lahitapiola.fi/tietoa-lahitapiolasta/uutishuone/tiedotteet/tiedotteet/uutinen/1509564150062

Kotiharjoitteluun muutamia lisävinkkejä aikaisempien lisäksi:

TTFit-applikaatio Play Storessa (pingisharjoitusvinkkejä jne.)

VoimanPolku-applikaatio Play Storessa (fysiikkatreeneihin tosi tarkkaa ohjeistusta)

Jordan Yeoh Fitness YouTubessa: https://www.youtube.com/user/jordanyeohfitness (jokaisen tasolle sopivia omapainoharjoituksia)

eBaTT YouTubessa: https://www.youtube.com/channel/UCNcZPkCXKQ6ki7-N1gGs1Nw/videos (mm. kotipingisharjoitteluun esimerkkejä)

Terveurheilija YouTubessa: https://www.youtube.com/user/Terveurheilija/ (perustason fysiikkaharjoitusvinkkejä)

21.4.2020

Ohessa Nallisportilta saamani tiedot pöytätennisharjoittelun mahdollisuudesta siellä. Pyydän mahdollisissa kysymyksissä olemaan yhteydessä suoraan Nallisportiin. Tämä ei ole OPT-86:n järjestämää toimintaa

---

Tiedoksi teidän jäsenille. Hinta kaikille toistaiseksi 9€ / tunti / pöytä. Palataan normi sopimuksiin ja paikkoihin kunhan henk.kunta tulee töihin taas. Arvioisin että toukokuun aikana, mutta siihen asti näin...

Pelivuorot käytettävissä seuraavasti:

Käytössä on 4 sisätenniskenttää, 4 sulkapallokenttää, padelkenttä ja 2 pingispöytää (pöydät squashkopeissa 1 ja 2).

Kahvila/ vastaanotto pysyvät toistaiseksi suljettuna samoin kuin muut lajit/ kentät.

Ohjeita poikkeuksellisessa tilanteessa vuorojen varauksiin toistaiseksi!

Kaikki varaukset ja vuorojen maksamiset tapahtuu ajanvarauksen kautta.

Käytettävissä on 4 sisätenniskenttää, 4 sulkapallokenttä (kentät 1,4,5,8), padelkenttä ja 2 pingispöytää (pöydät squashkopeissa 1 ja 2).

Varauksen verkkomaksamisen jälkeen voit katsoa Omat varaukset-sivulta ovikoodin, jolla pääset sisään Nallisportin vanhasta sisäänkäynnistä.

Huom! Vakiovuorot eivät ole toistaiseksi voimassa.

Pukuhuoneet, suihkut ja saunat eivät ole käytössä. WC:t ovat käytettävissä.

Mailoja ja palloja ei ole vuokrattavissa/ myynnissä eli sinulle tulee olla omat mailat ja pallot mukanasi.

Tiloihin pääsee koodilla arkisin klo 6.45 ja viikonloppuisin klo 9.45. Tiloista on poistuttava viimeistään klo 21.15 mennessä.

Huomaathan, että menet kentille vasta pelivuorosi alkaessa ja poistut heti pelivuoron päätyttyä.

Tiloistamme löytyy käsidesiä.

Suosittelemme, että riskiryhmään kuuluvat eivät tulisi pelaamaan toistaiseksi. Tämän lisäksi, mikäli on saapunut ulkomailta (14 vrk:n sisällä) tai on flunssan oireita niin pelaamaan ei saa tulla.

Terveisin

Juho Antila

Nallikari-Tennis Oy

Nallisport Oy

040-5470679

2.4.2020

Koronavirus on pysäyttänyt seuran operatiivisen toiminnan lähes täysin. Kulisseissa kuitenkin tapahtuu, ja hallitus jatkaa seuran kehittämistä ensi kautta varten. Seuramme sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Instagram) on voinut seurata henkilökuvia pelaajistamme. Suosittelen tutustumaan tarinoihin pelaajien takana. Toteutamme muitakin sometempauksia kevään / kesän aikana. Kehitämme muutenkin seuran prosesseja, nythän siihen on aikaa paremmin kuin koskaan.

Kartoitamme seuran pöytien lainaamista jäsenillemme koronaviruspandemian ajaksi. Lähtöideana on että hankimme kuriirin, joka kuljettaa pakettiautolla tai vastaavalla pöytiä Korvensuoralta jäsentemme koteihin. Tilanteen normalisoiduttua järjetämme tietysti myös vastaavan kyydin toisinpäin. Kustannukset jaamme osallistuneiden kesken. Tämä menettely on vain alustava idea, ja se voi muuttua. Ilmoittakaa minulle mikäli olette kiinnostuneita ottamaan pöydän omaan käyttöönne kotiin. Muistakaa että pöydät ovat sisäpöytiä ja niiden hetkellinenkin käyttäminen ulkona on ehdottomasti kielletty.

Seuramme kevätkokous oli tarkoitus järjestää lauantaina 9.5.2020 Villa Kaljaasissa, mutta olemme nyt peruneet sen. Järjestämme kokouksen Skype- tai Teams-kokouksena toukokuun aikana. Hallitus tiedottaa asiasta enemmän lähiaikoina.

MN-Pingiksen kuukausitilaukset pyörivät normaaliin tapaan. Seuraava tilaus on lähdössä maanantaina 20.4.2020. Jäsenistöllämme on sähköposteissaan linkki tilauksen tekoon.

Kevätkauden kilpailumme olemme luonnollisesti peruneet. Itse asiassa kaikki Suomen pöytätenniskilpailut peruttiin ja koko kausi lyötiin pakettiin, lisätietoja: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=22559

Emme vielä tiedä milloin pääsemme jälleen harjoittelemaan. Seuramme tulee noudattamaan Suomen hallituksen ohjeistuksia ja suosituksia. Palaamme harjoitustoimintaan vasta kun sille on virallinen lupa.

Loppuun nostalgian nälkäisille vinkkejä. YouTubesta löytyy yllättävän paljon mielenkiintoista materiaalia.

ITTF on ladannut vuoden 2006 Joukkue-MM:n otteluita kanavalleen: https://www.youtube.com/user/ittfchannel/videos

Askon Kilven kuvaamia pätkiä Suomen kilpailuista historiasta ja nykyajasta: https://www.youtube.com/channel/UCp8dZIuBYYd01VWRtkhpZMw/videos

Muistakaa liikkua kotona ja ulkona. YouTube on nyt täynnä ilmaisia ohjeita kotijumppaan, omapainoharjoitteluun ym.

22.3.2020

Koronavirustauon aikana ei ole syytä unohtaa pöytätennisharjoittelua. Nyt on hyvä mahdollisuus harjoitella kotona, ja edelleenkin ulkona liikkuminen tietyin sosiaalisin rajoituksin on mahdollista. Pöytätenniksen katsominenkin kehittää, tässä mailissa on mukana runsaasti linkkejä YouTubesta löytyviin opetusvideoihin.

Pallonkäsittelyä kotona, etenkin kierteen tekemistä ja pallon käsittelyä kannattaa harjoitella. Alla olevalta videolta löytyy esim. hyvä vinkki syöttöjen harjoitteluun joka on todettu hyväksi harjoitteeksi kotioloissa.

https://www.youtube.com/watch?v=Bn_4Olyx8AE&

Tom Lodziak on aloittanut "Table tennis at home" sarjan josta ensimmäinen video on jo julki ja lisää on tulossa. Tomin videot ovat muutenkin hyviä joten kannattaa ottaa seurantaan.

https://www.youtube.com/channel/UCqHc12tVGhzBtlMUq7MR7wA

Muita erittäin hyviä pöytätenniskanavia:

EmRatThich Table Tennis Coach: https://www.youtube.com/channel/UC_GiI83OPF1cwYlT9wUpMBw

YangyangTT: https://www.youtube.com/channel/UC10OPVuU4Ttsu1a9lW5r4Sg

Table Tennis Daily: https://www.youtube.com/channel/UC_368FANcHhkhZ7oVqkW86A

PingSkills: https://www.youtube.com/channel/UC_TNBWPjmGGNV3CA_vwK97Q

Ben Larcombe, ExpertTableTennis: https://www.youtube.com/channel/UC8mKeO5Nq1CXlitX3B1dUBg

Fysiikkaharjoittelua kannattaa nyt tehdä enemmän kuin normaalisti pelikaudella. Etenkin keskivartalon ja jalkojen voimien harjoittelua kannattaa tehdä koska ne tuovat pisteitä pöydän ääressä. Alla hyviä ideoita jotka kaikki voivat toteuttaa yksin kotonaan.

https://www.youtube.com/watch?v=bQKIczEj8m4

https://www.youtube.com/watch?v=UoC_O3HzsH0

Peruskuntoharjoittelua ei sovi unohtaa. Kotioloissa hyppynaru on lähes voittamaton peruskunnon nostattaja ja se parantaa myös ketteryyttä ja koordinaatiota, jotka ovat pöytätennispelaajille tärkeitä. Ulkona on tarjolla kilometrikaupalla pyöräteitä ja kuntoreittejä joita kannattaa hyödyntää, kunhan muistaa turvavälit. Juokseminen ei ole missään nimessä pakollista, jo pelkkä tunnin reipas kävelylenkki auttaa peruskunnon ylläpitämisessä tai jopa parantamisessa.

Muita vinkkejä:

Fressi tarjoaa ilmaiseksi livetunteja. Kannattaa kokeilla. https://www.fressi.fi/fressitv/

Les Mills tarjoaa noin sata tuntia kotiharjoitteluvideoita ilmaiseksi käyttöön kaikille. https://watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts

Meidän oman Tuomas Perkkiön @tuomasperkkio kotitreenivinkit InstagramTV:ssä täältä:

https://www.instagram.com/tv/B96_6m7FCqC/

https://www.instagram.com/tv/B99XvOllGA8/

Näitä vinkkejä noudattaen tie menestykseen on auki. Jatketaan pöytien ääressä kun voidaan.

17.3.2020

Suomen hallitus totesi eilen Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi. Valmiuslain käyttöönottoasetus annetaan eduskunnalle tänään tiistaina 17.3.2020. OPT-86:n toiminnalle tämä tarkoittaa sitä, että harrastustilat ja -paikat sekä muut urheilutilat suljetaan. Myös järjestöjen kokoontumistilat suljetaan. Oulun Tilapalvelut vahvisti tänä aamuna että myös Korvensuoran koulu suljetaan 18.3. - 13.4.2020 väliseksi ajaksi. Koulun ovet sulkeutuvat siis keskiviikkona ja ne eivät aukea kenellekään.

Seuran kaikki harjoitustoiminta menee nyt tauolle. Onneksemme voin todeta että seuran rahallinen tilanne on nyt kohtuullisen hyvä. Näillä näkymin selviämme tämän kauden ja kesäkauden loppuun, vaikka emme kevään kilpailujamme voikaan järjestää. Pelipaikkamaksut ja valmennusmaksut hyvitämme jatkamalla rahalla saatavaa harjoitteluaikaa.

Pitäkää itsenne ja lähimmäisenne terveinä ja noudattakaa yleisiä suosituksia. Pöytätennistä ehdimme pelata myöhemmin kun se on taas turvallista.

12.3.2020

Kuten tiedotusvälineistä olemme saaneet lukea, niin koronavirus on nyt pandemia. Suomen hallitus on ohjeistanut että harrastustoimintaan osallistumista on harkittava tarkkaan. Suomen Pöytätennisliitto on lopettanut kaiken sarja- ja kilpailutoiminnan toistaiseksi, liiton tiedote on luettavissa täältä: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=22320

Tämä tarkoittaa sitä että tulevan kahden viikonlopun sarjaturnauksia ei pelata. Kuukauden loppuun Korvensuoran koululle merkitty kilpailu myös erittäin todennäköisesti perutaan. Huhtikuun kilpailuista Haaparannalla ja Oulussa emme osaa vielä sanoa tarkemmin.

OPT-86:n hallitus on myös päättänyt keskeyttää ohjattujen harjoitusten järjestämisen Korvensuoran koululla toistaiseksi. Emme kuitenkaan estä omatoimista harjoittelua Korvensuoran koululla. Harrastaminen on jokaisen jäsenen harkinnan varainen asia. Korvensuoran koululle ei saa tulla jos on vähänkään flunssainen olo. Käyttäkää omia juomapulloja ja muitakin pelivälineitä. Noudattakaa erityisen hyvää käsihygieniaa ja THL:n suosituksia: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/-/kasienpesuohjeet-tartuntojen-torjuntaan-julkaistu

Tiedotamme lisää jos tilanne muuttuu.

OPT-86 ry. hallitus

25.2.2020

Kevät etenee ja kesä lähestyy, tiivis kisakausi alkaa maaliskuusta. Alla listattuna tapahtumat:

YPTS:n kilpailut Toholammilla lauantaina 7.3.2020. Ilmoittakaa Nimenhuudossa jos olette menossa ja voitte ottaa junioreita tai muita joukkueen jäseniä kyytiin kisoihin. Ilmoittautumiset itsenäisesti. Kilpailukutsu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/KorvaPekk/Kilpailukutsu%207.3.2020%20Toholampi%20Open.docx

Sarjapelejä SM-sarjasta 3-divisioonaan 14.-15.3.2020. SM-sarja Helsingissä. 1-divisioona Helsingissä. 2-divisioonan ylempi lohko Ylikiimingissä. 2-divisioonan alempi lohko Ylivieskassa. 3-divisioonan ylempi lohko Kuopiossa. 3-divisioonan alempi lohko Toholammilla. Tästä yhteenveto vielä viestin päätteeksi ketkä ovat pelaamassa.

Skellefteåssa kilpailut 14.-15.3.2020. Ilmoittautumiset itsenäisesti. Kilpailukutsu: https://drive.google.com/open?id=13xJMU9EXq6JIKsT45DK30KjQN5bbC0qF

4-divisioonan sarjapelit Oulussa Korvensuoran koululla 21.-22.3.2020. Täällä pelaamassa seuraavat pelaajat:

OPT-86 9: Ina Törmä, Oskar Wiippa, Elma Ylitalo

OPT-86 10: Emil Takalo, Jani Jaako, Tiitus Leppälä

OPT-86 11: Henrik Vuoti, Veeti Vaihoja, Luka Oinas

OPT-86 12: Lenni Perkkiö, Niklas Karjalainen, Eetu Neitola

OPT-86 13: Zhu Ning, Alex Tiiro, Eetu Hyttinen

OPT-86 14: Alvar Koskela, Touko Laine, Rasmus Rissa.

Pelit alkavat klo 10.00 molempina päivinä. Pelit ohi lauantaina noin klo 16-17 aikaan, sunnuntaina noin klo 15 aikaan. Ilmoittakaa minulle heti oletteko tulossa vai ette, niin voin kutsua joukkueisiin täydennykset varapelaajista.

OPT-86:n juniori- ja ratingkilpailut Oulussa Korvensuoran koululla 28.3.2020. Ilmoittautumiset itsenäisesti. Aamulla junioreille ja aikuisille omat luokkansa. Iltapäivällä tasoitusluokka rahapalkinnoin. Kilpailukutsu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_juniori_ja_ratingkilpailut_maaliskuu2020.pdf

Haaparannan kilpailut lauantaina 4.4.2020. Tähän kilpailuun emme ole saaneet vielä kilpailukutsua mutta se lienee tulossa piakkoin.

Terva-malja GP Oulussa Rajakylän salissa 25.-26.4.2020. Ilmoittautumiset tänne itsenäisesti. Todella hyvin luokkia kaikille meidän seuran pelaajille ja käytännön osallistumispakko mikäli vain kynnelle kykenee :) Kilpailukutsu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_Terva-malja_GP_2020.pdf

Junioriharjoitukset vedetään talvilomaviikolla 10 läpi hieman supistetusti. 1- ja 2-ryhmän harjoitukset yhdistetään ja ne pidetään maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 17.30-19.00. 3-ryhmän harjoitukset pidetään normaalisti tiistaina ja torstaina klo 19.00-21.00. Päivitän muutokset Nimenhuutoon.

Kastellin harjoitussalimme on kiinni tämän viikon ja neljä seuraavaa viikkoa YO-kirjoitusten vuoksi. Seuraavan kerran Kastellissa voidaan harjoitella 1.4.2020.

Perinteinen Kosken kesäleiri tulee jälleen tänäkin vuonna ja sen informaatiot löytyvät täältä: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/Taneli/Kosken%20kes%C3%A4leiri%202020.docx Leirille on ilmoittautunut jo pelaajista Henrik, Lenni, Luka ja Eetu H. Valmentajista leirille suuntaavat Teemu ja Juhana.

Seuramme järjestää kesällä ohjattua toimintaa junioreille. Palkkaamme Juhanan kesäksi töihin ja Juhana vetää alustavasti treenejä pienryhmissä kesäkuun ajan poislukien Kosken leirillä kuluva aika. Mahdollisesti ryhmät pyörivät osittain myös heinäkuussa. Lisäksi tulemme järjestämään ns. normaaleja junioriharjoituksia kesäkuussa alustavasti kaksi kertaa viikossa. Alustavasti heinäkuussa järjestämme yhden leiriviikon jolloin harjoittelemme 3-5 päivänä peräkkäin klo 10-16 välisenä aikana, eli aamutreenit ja iltapäivän treenit, välissä ruokatauko. Leirin ajankohta selviää myöhemmin.

17- ja 12-vuotiaiden SM-kilpailut pelataan Helsingissä 2.-3.5.2020. Lähtökohtaisesti lähetämme kisoihin kolme pelaajaa 17-vuotiaisiin ja 4-6 pelaajaa 12-vuotiaisiin. Pelaajistomme antaa näyttöjä kisavalintojen suhteen joka päivä harjoituksissa ja maaliskuun kilpailujen näytöt ovat myös todella tärkeässä asemassa kun joukkuevalintoja tehdään maaliskuun lopussa. Jos on kysyttävää tästä prosessista niin pyydän olemaan yhteyksissä allekirjoittaneeseen.

Loppuun vielä yhteenveto sarjoista joka kiinnostanee useimpia seuramme jäseniä:

SM-sarjassa OPT-86 (Vladimir Bril, Tuomas Perkkiö, Mika Sorvisto) pelaa tällä kaudella lähinnä sijoista 5-6. Pudotuspelit jäänevät joukkueelta tänä vuonna saavuttamatta mutta tavoite on välttää sarjakarsinta. 1-divisioonassa OPT-86 2 (Juhana Tuuttila, Pekka Ågren, Tomas Slesar, Florent Debazac) pelaa melko varmasti kauden päätteeksi sarjakarsinnassa noususta SM-sarjaan. OPT-86 3 (Teemu Oinas, Tomi Lehtonen, Markus Perkkiö, Henri Kujala) pelaavat ensi kauden sarjapaikastaan. 2-divisioonan ylemmässä lohkossa OPT-86 4 (Luka Penttinen, Lasse Vimpari, Tommi Laine) on jo varmistanut paikkansa ensi kauden 2-divisioonassa. OPT-85 5 (Ville Hyttinen, Marko Seppälä, Hannu Vuoste, Pasi Tiitto) on pelannut hienosti ja on lähellä sarjapaikan säilyttämistä 2-divisioonassa. 3-divisioonassa OPT-86 6 (Jani Anttila, Akseli Pitkänen, Pekka Mikkola, Kimmo Halonen, Mark Usov) on myös jo selvittänyt paikkansa ensi kauden 3-divisioonaan. OPT-86 7 (Tapio Tuuttila, Vitali Trofimov, Maxim Cretu, Lasse Haapalahti) pelaa sarjapaikastaan kevään turnauksessa. Kuten tästä huomaatte niin pöytätennis on yksilölaji, mutta siinä on todella vahva joukkuepelaamisen elementti jatkuvasti mukana.

6.2.2020

Suomen Pöytätennisliiton kenttäpäällikkö Taneli Keinonen tulee pitämään Ouluun valmentaja- ja ohjaajakoulutusta. Koulutukset pidetään klo 17.00 - 20.00. Pyydän ilmoittautumiset perjantaihin 14.2. mennessä Nimenhuudon kautta jotta Taneli pystyy suunnittelemaan koulutuksen vetämisen etukäteen.

Toivon kurssille mukaan kaikkia jotka ovat kiinnostuneita lajista, ohjaamisesta ja valmentamisesta. Hyvä triggeri kurssille osallistumiseen on esimerkiksi oman juniorin pelaamisen ohjaaminen esim. kilpailuissa tai oman pelaamisen kehittäminen. Kurssille osallistuminen ei velvoita mihinkään seuran toiminnan suhteen.

Keskiviikko: https://opt-86.nimenhuuto.com/events/13525086

Torstai: https://opt-86.nimenhuuto.com/events/13525090

Lisätietoja: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=20692

Tämä on ns. entinen VOK1 ja nykyiseltä nimeltään seuravalmentajakoulutus. Puolet ajasta vietetään junioreiden kanssa käytännön valmennuksessa ja puolet sitten luokkahuonekoulutuksessa.

Tämä ei maksa osallistujille mitään, kaikki kiinnostuneet rohkeasti mukaan!

31.1.2020

Helmikuussa ei pohjoisen alueella kilpailuja ole joten pystymme keskittymään junioreiden osalta tiiviisti harjoittelemiseen. Tässä alla kuitenkin hieman tulevia tapahtumia.

Tänään perjantaina 31.1. klo 17.30 alkaen Korvensuoralla kaikille ilmaiset kuukausikilpailut. Pelataan tasoitusjärjestelmällä ja kaikki jatkavat pelejään alkupoolien jälkeen. Tervetuloa pelaamaan. Pienimmille junioreille voimme järjestää oman luokan. Myös junioreiden vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan pelaamaan.

13- ja 15-vuotiaiden SM-kilpailut pelataan Helsingissä 15.-16.2.2020. Valmentajat ovat valinneet kilpailuihin joukkueen Henrik Vuoti, Veeti Vaihoja, Niklas Karjalainen, Luka Oinas ja Lenni Perkkiö. Valmentajiksi matkalle lähtevät Teemu, Mikko ja Tuomas.

Suomen Pöytätennisliiton kenttäpäällikkö Taneli Keinonen tulee Ouluun 19.-20.2.2020. Taneli on Korvensuoralla klo 17-21 molempina päivinä ja kouluttaa seuran ohjaajia ja valmentajia. Tähän osallistuu myös naapuriseurojen ohjaajia, esim. Haukiputaan Heitosta. Tämä on matalan kynnyksen koulutus eli toivon mukaan kaikkia jotka ovat kiinnostuneita ohjaamisesta ja valmentamisesta, esim. oman lapsen neuvomista kilpailuissa, oman lapsen kanssa harjoittelusta tai oman harjoittelunsa tueksi. Tästä on hyötyä kaikille. Korostan myös että tähän kurssiin osallistuminen ei velvoita mihinkään seuran toiminnan suhteen eikä maksa mitään. Lisätietoja: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=20692

Helmi-maaliskuussa järjestämme ammattivalmentaja Tommi Laineen vetämän luennon mm. urheilijan harjoitteluun, lepoon, ruokailuun ja valmentautumiseen liittyen. Tämän tapahtuman ajankohta ja tarkka sisältö on vielä auki, mutta paikkana tulee olemaan Korvensuoran koulu. Luento kohdistettaneen junioreille ja junioreiden vanhemmille erikseen. Palaan tähän asiaan myöhemmin kunhan tiedot tarkentuvat.

Lauantaina 7.3.2020 pelataan Toholammilla YPTS:n kilpailut. Tänne lähtijät voisivat ilmoittaa aikeistaan Nimenhuudossa niin voimme järjestellä yhteiskyydityksiä kilpailuihin. Kilpailun kutsu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/KorvaPekk/Kilpailukutsu%207.3.2020%20Toholampi%20Open.docx

4-divisioonan turnaus pelataan kotisalissamme Korvensuoran koululla 21.-22.3.2020. Joukkueet ovat samat kuin syksyn turnauksessa Ylikiimingissä. Voimme ottaa myös semmoisia pelaajia mukaan jotka eivät ole syksyllä pelanneet. Ilmoittautumiset tähänkin turnaukseen Nimenhuudossa. Tarvitsen etenkin tiedon nyt heti jos joku syksyllä pelannut ei pääse tähän turnaukseen mukaan niin voin järjestää toisen pelaajan tilalle.

Lauantaina 28.3.2020 pelataan Korvensuoran koululla juniori- ja ratingkilpailut. Tähän on jo kilpailukutsu olemassa joten sinne voi jo ilmoittautua pelaamaan, vain 40 pelaajaa mahtuu mukaan. Kutsu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_juniori_ja_ratingkilpailut_maaliskuu2020.pdf

Huhtikuun ohjelmasta lyhyesti sen verran että Haaparannalla on kilpailut lauantaina 4.4.2020 ja tänne huhujen mukaan lähtee mukaan myös koko Rovaniemen pingisporukka eli siellä tulee olemaan runsaasti pelaajia pelaamassa. 18.-19.4.2020 pelataan Jyväskylässä kaksipäiväinen turnaus ja kuukauden kruunaa oma kaksipäiväinen iso kilpailumme Terva-malja GP Rajakylän salissa 25.-26.4.2020. Toukokuussa on vielä luvassa 17- ja 12-vuotiaiden SM, johon joukkuevalinnat tehdään noin maaliskuun aikoihin. Kärkijunioreille on tarjolla toukokuun lopussa vielä Finlandia Junior Open Helsingissä. Sittenpä meillä alkaakin olla kilpailukausi lähestulkoon paketissa.

OPT-86 on liittynyt ePassiin joten mikäli saatte työnantajaltanne etuja sitä kautta niin se käy OPT-86:lle maksuvälineenä. Muut tutut maksutavat säilyvät ennallaan: MobilePay, Edenred ja Smartum.

Seuralla on nyt käytössää laskutusohjelma Laskuhari jolla lähetämme jäsenille kaikki seuran laskut. Laskusta huolimatta voitte maksaa maksunne millä tahansa yllämainitulla maksutavalla. Muistakaa siitä vain ilmoittaa minulle ja Sepolle niin kuittaamme laskun hoidetuksi. Kirjoittakaa silti maksuun selostus siitä mistä maksu on tehty ettei siitä jää epäselvyyksiä.

Seuraava OPT-86:n MN-Pingikselle suuntautuva yhteistilaus tilataan sunnuntaina 16.2.2020. Jäsenistöllä on linkki tilauksen täyttämiseen sähköposteissaan.

Olemme saaneet hieman edistystä seuran sponsoriasioissa, mutta vielä meillä olisi runsaasti käyttöä lisätuelle. Tutustu seuramme esitteeseen täällä ja olkaa yhteyksissä jos haluatte tukea seuraamme tai tiedätte jonkun joka saattaisi lähteä mukaan: https://docs.google.com/presentation/d/1qLPHPfzyRcfIM8mVhSDRDQQTSMV6G1Td6sy-JQuEVy8/edit?usp=sharing

Mukavaa talvenjatkoa!

2.1.2020

Ohessa OPT-86 ry. asiaa tiiviisti, tammikuussa meillä onkin runsaasti tapahtumia tiedossa.

Seuramme uusin yhteistyökumppani on MN-Pingis. Seuramme saa etuja kun seuramme jäsenet keskittävät materiaaliostonsa MN-Pingikselle. Tulemme järjestämään kuukausittain seuran tilauksen MN-Pingikselle ja ensimmäinen tehdään nyt tammikuun puolivälissä. Isolla tilauksella jokainen meistä saa myös henkilökohtaisia etuja määräalennuksien muodossa ja postikuluthan maksaa aina seura. Seura saa tuplabonuksen Xiom-tuotteista joten suosittelemme vahvasti Xiom-tuotteiden käyttöä jatkossa. Xiomilta löytyy sopivat materiaalit kaikille pelaajille. Jos tarvitsette materiaalineuvoja niin olkaa yhteyksissä minuun. Voidaan yhdessä katsoa mikä olisi sopiva ja voidaan myös konsultoida MN-Pingistä. Ensimmäinen tilaus lähtee sunnuntaina 12.1.2020. MN-Pingiksen nettisivut: https://mn-pingis.fi/

Tilaukset tänne: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EZrbEOoopP79oc09tkWWHyQLvCtrk2szPrWYzg-nOKQ/edit#gid=0

Kemin kilpailut pelataan 11.1.2020, ilmoittautuminen päättyy 5.1.2020. Kilpailuihin on ilmoittautunut mukavasti pelaajia ja esim. Rovaniemen uudesta seurasta kilpailuihin on tulossa jopa parikymmentä aikuista ja junioria. Toivottavasti myös me pääsemme mahdollisimman isolla joukolla mukaan. Itse voin ottaa kolme junioria autokyytiin edestakaisin.

Kutsu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/KePts%20kansalliset%20kutsu%20tammikuu%202020.pdf

Ilmoittautuminen http://bit.ly/2Ygoj0s

Ilmoittautuneet: http://bit.ly/2OOPpZt

Omat talvipoolikilpailumme pelataan Rajakylässä 18.1.2020, ilmoittautuminen päättyy 12.1.2020. Toivon kaikkia seuran jäseniä mukaan kilpailemaan! Ilmoittautumiset omatoimisesti ja minulta voi toki kysyä neuvoa jos tarvitsee.

Kutsu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_Talvipoolikilpailut_tammikuu_2020.pdf

Ilmoittautuminen: http://bit.ly/2s63bhu

Ilmoittautuneet: http://bit.ly/2DUy7E5

Talvipoolikilpailujen yhteydessä pelataan SM-sarjaa ja myös 1-divisioonaa sunnuntaina 19.1.2020. Koko tämä ponnistus vaatii talkoovoimaa. Perjantaina siirrämme kisakaluston Kastellista ja Korvensuoralta Rajakylään. Lauantai-aamuna rakennamme salin kisakuntoon. Sunnuntai-aamuna teemme tarvittavat muokkaukset pöytäjärjestyksiin sarjapelejä varten. Sunnuntaina aikuisjäsenistöämme tarvitaan tuomaritehtävissä klo 11-18 välisenä aikana. Sunnuntai-iltana puramme salin ja siirrämme kisakaluston takaisin Kastelliin ja Korvensuoralle.

Talkoisiin ilmoittautuminen täällä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qymzw3lk3ktENA_mQ2_3VzXlBwXAiFbQXVrLHKu46LU/edit#gid=0

Vladimir Bril jää Ouluun valmentamaan SM-sarjapelien jälkeen 20.1.-26.1.2020. Tuona aikana Brilin valmennusryhmä on Korvensuoralla ykkösprioriteetti eli muut harjoitukset väistävät sitä. Bril on todella korkean tason valmentaja ja taitaa pöytätennistekniikan opetuksen. Suosittelen osallistumista kaikille. Brilin valmennuksiin ilmoittautumiseen lähetetään erikseen vielä myöhemmin ilmoittautumislinkki.

Seuramme on hankkinut vuoden 2020 alusta käyttöönsä laskutusohjelman joten tästä eteenpäin tulette saamaan kaiken laskutuksen ns. oikeana PDF-laskuna sähköpostiinne. Laskuissa on aina myös viitenumero. Laskutamme kevään kurssit ja pelipaikkamaksut piakkoin

Kuukausikilpailut jatkuvat perjantaina 31.1.2020 Korvensuoran koululla. Joulukuussa kisoissa oli mukana ennätysmäärä pelaajia ja saman toivotaan jatkuvan tammikuussa.

Esittelemme pöytätennistä ja seuraamme kauppakeskus Valkean kesäkadulla sunnuntaina 12.1.2020. Ajankohta lienee noin klo 12 jälkeen. Viemme paikalle pöytätennispöydän, pidämme pienen näytöksen, esittelemme toimintaamme ja annamme halukkaiden kokeilla lajia. Tervetuloa mukaan katsomaan meininkiä.

Maksumahdollisuudet seuralle ovat jo laajat (Tilisiirto, MobilePay, Smartum, Edenred) ja lisää on tulossa. Olemme saaneet käyttöömme iZettlen joten maksaminen seuralle onnistuu kisoissamme normaalisti pankki/luottokortilla. Lisäksi olemme hakeneet jäsenyyttä ePassiin. Mikäli vielä jollakin on mielessä maksutapoja joita voisimme tukea niin olkaa minuun yhteydessä.

Loppuun pieni vetoomus kaikille jotka ovat mukana somessa (Facebook, Twitter, Instagram). Tykätkää julkaisuistamme ja jakakaa niitä, se on ilmaista seuran toiminnan mainontaa. Jos rohkeus riittää niin ennen kaikkea toivoisin oma-aloitteisia postauksia pöytätenniksestä. Etenkin juniorit jotka olette harjoituksissa, somettakaa pingiksestä :)

Hyvää Uutta Vuotta 2020!

10.12.2019

Syyskokous on pidetty ja tässä liitteenä on kaikki dokumentit siihen liittyen. Tärkeinpänä ehkä oli Mikko Vuotin eroaminen hallituksesta ja Ville Hyttisen nouseminen tilalle. Alla muutama muukin tärkeä asia:

 • Seuran talous on nyt tasapainossa
 • Maksut pysyvät samoina niin jäsenmaksujen kuin pelipaikkamaksujenkin osalta
 • Aloitamme yhteistyön Pingispalvelut OY:n kanssa (MN-Pingis), sopimuksen yksityiskohtia viilataan vielä parhaillaan, mutta tulee jatkossa olemaan myös seuran etu että kaikki jäsenemme tilaavat MN-Pingikseltä pöytätennistavaransa
 • 18.1.2020 Talvipoolikilpailut Rajakylässä, ilmoittaudu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_Talvipoolikilpailut_tammikuu_2020.pdf
 • 19.1.2020 SM-sarjan turnaus Rajakylässä, seuran aikuisjäsenet tuomarointiin (ilmoittautumiskaavake tulossa) ja kaikki muut jäsenet (etenkin juniorit!) katsomoon kannustamaan omia ja seuraamaan huippupingistä läheltä omin silmin
 • Vladimir Bril valmentaa Korvensuoralla 20.1.2020 - 26.1.2020, Tuomas tekee ilmoittautumiskaavakkeen vanhaan tapaan
 • Harjoitusleiri 28.-29.12.2019 Korvensuoralla niin junioreille kuin aikuisillekin, ilmoittaudu: https://docs.google.com/presentation/d/1gAdCsecIMv6805efU_E88PvVwDwRjKG_Vc69h4PwbAU/present
 • Junioreiden harjoitukset ovat tauolla 23.12.2019 - 6.1.2020
 • Pikkujouluteemaiset kuukausikilpailut perjantaina 20.12.2019 Korvensuoralla

Junioreiden vanhempainilta pidettiin eilen Korvensuoralla ja sieltä tärkeimmät tärpit:

 • Käyttäytymisasiaa ja parhaansa tekemistä käytiin läpi ja sovittiin että valmentajat ovat suoraan vanhempiin yhteydessä jos aihetta on
 • Valmentajat kannustavat junioreita osallistumaan niin moneen kilpailuun kun suinkin mahdollista, se tukee kehitystä parhaiten
 • Kilpailukyyteihin lähialueille voi ilmoittautua Nimenhuudossa ko. tapahtuman kohdalla, siellä kannattaa myös ilmoittaa jos voi ottaa junioreita omaan autokyytiinsä jos on itse menossa joka tapauksessa
 • Keväällä kokeillaan ryhmäjakoa kolmeen ryhmään, alustavat ryhmäjaot on jo tehty ja niistä voi edelleen antaa palautetta ja/tai muutostoiveita
 • Korvensuoralle voi kurssilaiset tulla esim. vanhempiensa kanssa pelaamaan aina kun koulu on auki ja kun löytyy vapaa pöytä

Muita lähialueen tapahtumia seuraavan kuukauden aikana:

Loppuun hieman yleistä asiaa Korvensuorasta. Yläkerran sosiaalitilassa on 10A sulake joten se estää kahvinkeittimen, mikron ja vedenkeittimen käytön yhtä aikaa. Vain yhdessä laitteessa siis virta päällä samanaikaisesti. Tämä koskee aika harvaa henkilöä, mutta kuitenkin :) Lisäksi voimme kaikki tehdä oman osuutemme Korvensuoran siistinä pitämisessä. Roskat roskakoreihin (mukaanlukien rikkinäiset pallot!) minimissään.

14.11.2019

OPT-86 ry. sääntömääräinen syyskokous järjestetään torstaina 5.12. klo 18.00 alkaen Villa Kaljaasissa. Äänioikeutettuja ovat kaikki vähintään 15-vuotta täyttäneet jäsenet. Syyskokouksen esityslista tarvittavine liitteineen lähetetään jäsenistölle erikseen ensi viikolla. Seura tarjoaa kokousväelle kokouspaikan, saunan, ruoan Baabelin listalta + virvokkeita. Ilmoittautumislinkki on jäsenistöllä sähköpostissa.

Tikakoski GP pelataan Rajakylän koululla 30.11.-1.12.2019. Kisoista on tulossa suuret ja toive on että kaikki OPT-86:n jäsenet osallistuvat kilpailuihin mahdollisuuksiensa mukaan joko pelaamalla tai muuten. Juniorikurssilaisilta (jatkokurssi ja pingiskoulu) tarvitaan minulle ilmoitus jos ei ole jostain syystä pääsemässä pelaamaan. Tarjoamme kaikille mukavan kilpailukokemuksen. Syksyn kurssin hintaan kuuluu yhdessä kilpailuluokassa pelaaminen. Kisojen aikana kaipaamme talkooapua, kantohommia, ruoanlaittoa jne. kiitos jo etukäteen jos voit auttaa :)

Ilmoittautuminen kisoihin: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_Tikakoski_GP_2019.pdf

Ilmoittautuminen talkoisiin: https://docs.google.com/spreadsheets/d/188UKm6W9zccI2RrndkBAcnIn_hAjdQRnPSObbPvwgFc/edit#gid=0

Jos jäsenistöllä on antaa palautetta syksyn kursseista ja toiveita kevään kursseista niin otamme niitä nyt vastaan. Valmentajat hahmottelevat ja suunnittelevat parhaillaan kevään harjoituksia ja ajankohtia. Jokaisen henkilökohtaiset toiveet pyritään ottamaan huomioon. Lähtökohtaisesti tulemme lisäämään joustavuutta keväällä. Enemmän harjoituksia niille jotka enemmän haluavat, ja vähemmän niille jotka pääsevät tulemaan harvemmin. Hinnat joustavat sitten henkilökohtaisesti.

Loppuun vielä muistutus. Tulkaa pelaamaan marraskuun kuukausikilpailuihin Korvensuoralle huomenna perjantaina 15.11. klo 17.30 alkaen.

10.10.2019

OPT-86:n tulevia tapahtumia

Lokakuun kuukausikilpailut pelataan huomenna perjantaina 11.10.2019 klo 17.30 alkaen Korvensuoran koululla, tule paikalle mieluusti hieman ennen puolta niin pääset mukaan. Kilpailut ovat kaikille ilmaiset, voittaja palkitaan, kilpailut pelataan tasoitusjärjestelmällä.

OPT-86:n syyspoolikilpailut Kastellin B- ja C-saleissa lauantaina 26.10.2019 klo 10.00 alkaen, tiedot ja oma-aloitteinen ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 20.10.2019: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_syyspoolikilpailut_2019.pdf

OPT-86:n Tikakoski GP Rajakylän yläasteen salissa lauantaina ja sunnuntaina 30.11.-1.12.2019, tiedot ja oma-aloitteinen ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 24.11.2019: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_Tikakoski_GP_2019.pdf

OPT-86:n vuosittainen jäsenkysely on nyt käynnissä, jäsenet ovat saaneet linkin sähköposteihinsa.

OPT-86:n syyskokous järjestetään Villa Kaljaasissa torstaina 5.12.2019. Seppo lähettää virallisen kutsun jäsenistölle viimeistään kolme viikkoa ennen kokousta kaikkine asiaankuuluvine dokumentteineen. Osa dokumenteista on nähtävillä vain kokouksessa joten toivomme runsasta osanottoa.

Seuran tapahtumakalenteri on täällä aina ajan tasalla: https://sites.google.com/view/opt-86/kilpailu-ja-tapahtumakalenteri-2019-2020

Tarvitsemme talkoovoimia perjantaina 25.10.2019 klo 18.00 alkaen Korvensuoran koululle, viemme sieltä ja tarpeen mukaan koukkaamme myös Nallisportista pöydät isolla peräkärryllä Kastelliin ja rakennamme pelisalin niin valmiiksi kun ehdimme jo perjantai-iltana. Voimme olla Kastellissa klo 21.30 asti ja jatkamme klo 8.00 aamulla jos työ jää kesken. Kilpailuiden purun voimme aloittaa lauantaina noin kello 18.00 ja valmista lienee noin klo 21.00 aikoihin. Ilmoitattehan minulle jos voitte olla apuna. Olkaa yhteyksissä jos voitte tuoda kilpailuiden kahvioon myytävää, esim. leivonnaisia tms. Seura maksaa teille materiaalikustannukset takaisin.

19.9.2019

Järjestämme Korvensuoran koulun siivoustapahtuman sunnuntaina 22.9.2019 klo 13 alkaen johon kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Imuroimme sekä luutuamme luokat ja käytävät, viemme roskat ulos ja käsittelemme lattiapinnat jälleen pitäviksi primerillä. Kahvipannu on kuumana ja jotain pientä purtavaa on myös tarjolla.

Aikuisten harjoitusten sopimiseen Korvensuoralle ja muuhunkin kommunikaatioon siellä harjoittelusta (kuka tulee minäkin päivänä ja mihin aikaan) olemme avanneet Whatsapp-ryhmän jonne pääsee kaikki noin 15-vuotiaat ja vanhemmat pelaajat mukaan ilmoittamalla puhelinnumeronsa Teemulle. Ryhmä on lähtenyt toimimaan varsin hyvin ja Korvensuoran luokkahuoneissa on ollut paikoin runsasta käyttöä.

Kastellin sali on nyt koko syyskuun kiinni YO-kirjoitusten vuoksi ja harjoitukset jatkuvat siellä vasta 9.10.2019. Korvensuoran koulu ja Nallisport palvelee aikuisia tällä välin.

OPT-86:n syyskokous järjestetään Villa Kaljaasissa torstaina 5.12.2019 itsenäisyyspäivän aattona. Tarkempi alkamisajankohta ja kokouksen asialista ilmoitetaan myöhemmin. Jäsenistö voi ehdottaa asialistalle lisättäviä aiheita, lähettäkää niistä pyyntö minulle. Seura tulee tarjoamaan kokousväelle ruoan ja virvokkeita. Ruksatkaa kalenteriinne. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki seuran äänioikeutetut jäsenet eli ne jotka ovat vähintään 15-vuotiaita kokouspäivänä.

Peliasut tälle kaudelle saapuivat ja osa on kysellyt jälkikäteen miten voisi vielä saada peliasuja. Teemme uuden tilauksen mikäli saamme tarpeeksi halukkaita tilaajia. Jäsenille on peliasutilauslinkki sähköposteissaan. Peliasujen hinnat: Pelipaita 45.5€, Shortsit lyhyet 28€, Shortsit pitkät 20€, Verkkatakki 54€, Verkkahousut 34€

Kaikki tulevat harjoitukset, kilpailut, leirit, tapahtumat jne. kirjataan aina Nimenhuutoon josta niitä kannattaa käydä katsomassa ja niihin ilmoittautumassa. Muistakaa että ilmoittautumiset lähtökohtaisesti pitää hoitaa aina noin viikkoa ennen kilpailua ja ilmoittautumisen voi perua jos tuleekin pakollinen este. Ilmoittautuminen ei ole siis sitova. Etenkin kilpailuihin on hyvä saada nimet listaan mahdollisimman aikaisin niin saamme pelaajat liikahtamaan Ouluun myös kaupungin ulkopuolelta, noita listoja selataan todella säännöllisesti ja lähtöpäätös on monesti kiinni siitä onko pelaajia tulossa kilpailuun runsaasti vai ei.

Tulevat tapahtumat: https://sites.google.com/view/opt-86/kilpailu-ja-tapahtumakalenteri-2019-2020

Mikäli kaipaatte lisätietoja mistä tahansa tapahtumasta tai mielen päällä on jotain niin voitte aina olla yhteyksissä allekirjoittaneeseen.

Muistakaa ilmoittautua nyt viikonlopun aikana sunnuntaihin mennessä kaikki 28.9.2019 Korvensuoralla pelattavaan kilpailuun. Kyseessä on ihan virallinen kilpailu jonne etenkin kaikki junioreiden jatkoryhmäläiset ovat velvoitettuja osallistumaan, aamupäivällä pelataan junnuluokka ja ratingluokka aikuisille. Iltapäivällä pelataan kaikki samassa luokassa rahasta kuukausikisojen tyyliin tasoitusluokkana. Voittaja käärii 100€ ja kakkonen saa lohdutusrahat 50€. Kutsu ja ilmoittautuminen: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_juniori_ja_ratingkilpailut_syyskuu2019.pdf

Loppuun muistutus vielä seuraavasta voimankoitoksesta eli OPT-86:n syyspoolikilpailuista jotka pelataan Kastellin monitoimitalossa lauantaina 26.10.2019. Luvassa on taas pöytäkaluston siirtoa edestakaisin, toki pienemmällä skaalalla kuin elokuun lopussa koska nyt suurin osa tavaroista on jo valmiina Kastellissa. Kahvioon saa tehdä sinnekin tarjottavia, olkaa vain yhteyksissä asiasta. Kutsu ja ilmoittautuminen: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_syyspoolikilpailut_2019.pdf

Mukavaa pingissyksyn jatkoa!

15.9.2019

Haaparannan leirille 21.-22.9.2019 lähtijöitä on muutamia ja autoihin mahtuu, ilmoitelkaa Teemulle mahdollisimman pian jos haluatte lähteä. Teemu on paikalla 100% varmasti lauantaina ja sunnuntainakin todennäköisesti. Haaparannan leiri soveltuu hieman jo edistyneimmille, esim. muutaman kuukauden harjoittelukokemus ja perustaidot riittää osallistumiseen.

Lauantaina 28.9.2019 pelataan Korvensuoralla kilpailut johon kannattaa osallistua kaikilla joita vähänkään kisahammasta kolottaa. Ilmoittautumiset itsenäisesti sunnuntaihin 22.9.2019 mennessä linkistä jossa myös kisan tarkemmat tiedot: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_juniori_ja_ratingkilpailut_syyskuu2019.pdf

Viikonloppuna 5.-6.10.2019 järjestämme juniorileirin Korvensuoran koululla johon olemme kutsuneet valmentajan SK Gränsenistä. Anders Ylitalo on valmentanut ammatikseen pöytätennistä pitkään mm. Tukholmassa joten kannattaa käyttää hyväkseen tämä mahdollisuus. Kielimuurista ei kannata murehtia sillä seuran valmentajat ovat paikalla. Tämä leiri soveltuu kaikille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://docs.google.com/presentation/d/1gAdCsecIMv6805efU_E88PvVwDwRjKG_Vc69h4PwbAU/present

3.9.2019

Ohessa OPT-86:n junioreiden tulevia tapahtumia lyhyesti.

Ilmainen junioreiden pöytätennisleiri OPT-86:n jäsenille Haaparannalla 21.-22.9.2019, järjestäjänä Haaparannan paikallisseura HSKT. Harjoitukset molempina päivinä klo 9.00-16.00 Ruotsin aikaa. Keskivaiheilla parin tunnin ruokatauko. Valmentajista puolet puhuvat suomea ja itse olen menossa myös paikalle ainakin lauantaina. Valmentajista kolme pelaa Suomessa SM-sarjaa, joten osaaminen on korkealla tasolla. Tänne kannattaa lähteä ehdottomasti kaikilla jotka haluavat hyvää harjoittelua ja neuvoja. Tänne järjestellään kimppakyytejä, ilmoittautukaa Nimenhuudossa jos haluatte lähteä ja ilmoittakaa siellä myös mahdollinen kyytitarve. Liitteenä myös leirin ruotsinkielinen esite.

Juniori- ja ratingkilpailut Korvensuoran koululla lauantaina 28.9.2019. Kisoihin otetaan maksimissaan 40 pelaajaa aamuksi ja 40 pelaajaa illaksi, osallistumisoikeus lunastetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kutsu ja ilmoittautuminen täältä: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_juniori_ja_ratingkilpailut_syyskuu2019.pdf

21.8.2019

Muistakaa ilmoittautua lauantaina 31.8.2019 Kastellin monitoimitalolla pelattaviin Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruuskilpailuihin sunnuntaihin 25.8.2019 klo 18.00 mennessä. Tarjolla on junioriluokkia, nelinpeliä ja kaksinpelejä. Kaikille pelitasoille jotain sopivaa. Jos on mitä tahansa kysyttävää kisoista niin kysykää minulta. Muistutan jatkokurssilaisten kilpailuvelvoitteesta minimissään junioriluokkaan mikäli pakottavaa estettä ei ole. Informaatio ja ilmoittautuminen täältä: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_PP_piirinmestaruus_2019.pdf

Tervetuloa pelaamaan elokuun kuukausikilpailuja Korvensuoran koululle maanantaina 26.8.2019 klo 17.30 alkaen. Ilmoittautukaa Nimenhuudossa tapahtumaan niin voin valmistautua kilpailuun etukäteen ja pääsemme aloittamaan heti klo 17.30. Koululle pääsee jo klo 17.00 viimeistään.

Valmennetut kurssit junioreille käynnistyivät tällä viikolla. Väkeä on kasassa jatkokursseilla mukavasti. Pöytätennisliiton kenttäpäällikkö Taneli Keinonen tulee Ouluun ensi viikolla tekemään kouluesittelyt OPT-86:n aktiivien kanssa Talvikankaan ja Myllyojan kouluilla josta meillä on luonnollisesti odotettavissa reippaasti uusia harrastajia. Kaikki uudetkin pelaajat tulevat olemaan Nimenhuudossa heti aloitusviikon jälkeen joten Nimenhuudon tilanne pitää paikkansa pelaajamäärien osalta. Korvensuoran koululla kuitenkin on aina tilaa myös aikuisille tulla pelaamaan vaikka juniorikurssi samaan aikaan onkin käynnissä.

Loppuun sekalaisia lyhyesti:

 • Kesällä tilatut peliasut saapunevat ennen piirinmestaruuskilpailuja, Tuomas ilmoittelee tästä
 • OPT-86 vastaanottaa maksuja nyt myös Edenredillä, Smartumin lisäksi
 • Juniori- ja ratingkilpailut Korvensuoran koululla lauantaina 28.9.2019
 • Seuraava juniorileiri pidetään 5.-6.10.2019 Korvensuoralla, valmentamassa Anders Ylitalo + OPT-86:n valmentajat
 • Syyspoolikilpailut lauantaina 26.10.2019 Kastellin monitoimitalossa
 • Syyskauden seuramme ykköstapahtuma Tikakoski GP Rajakylän yläasteen salissa 30.11.-1.12.2019, teemme siis paluun remontoituun saliin jota on kehuttu hienoksi
 • Keväällä 2020 järjestämme kaikki kilpailutapahtumat Rajakylän yläasteen salissa

16.8.2019

OPT-86 järjestää pöytätennisleirin junioreille Korvensuoran koululla 5.-6.10.2019. Katso tarkemmat tiedot: https://docs.google.com/presentation/d/1gAdCsecIMv6805efU_E88PvVwDwRjKG_Vc69h4PwbAU/present

Julkaisimme kilpailukutsun syyskuun lopun juniori- ja aloittelijakilpailuun joka pelataan Korvensuoran koululla lauantaina 28.9.2019. Kutsu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=18220

7.8.2019

OPT-86 on mukana tästä päivämäärästä lähtien myös Edenredissä. Lue tarkemmin: https://edenred.fi/fi/kayttopaikkahaku/?query=Oulun%20p%C3%B6yt%C3%A4tennis

6.8.2019

Suurimmalla osalla kesälomat alkaa olla jo takana ja lapsillakin koulut alkavat torstaina. Tänään tiistaina pidettiinkin kesäharjoituskauden viimeiset harjoitukset. Tässä vähän tietopakettia mitä OPT-86:ssa parhaillaan tapahtuu.

Jäsenmaksut, kurssimaksut, lisenssimaksut ja pelipaikkamaksut puhututtavat, kokosin selkeän tietopaketin meidän nettisivuille josta näkee kokonaiskuvan niin seuran jäsenten, kuin ulkopuolistenkin osalta: https://sites.google.com/view/opt-86/jäsenmaksut-lisenssit

Kauden virallinen avaus, eli Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruuskilpailut on ohjelmassa Kastellin monitoimitalossa lauantaina 31.8.2019. Kilpailukutsu ja ilmoittautuminen 25.8. mennessä täältä: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_PP_piirinmestaruus_2019.pdf

Aikuisilla on syyskauden ensimmäiset harjoitukset Kastellin monitoimitalossa huomenna keskiviikkona 7.8. klo 17.30-20.15. Käytössä on kuusi pöytää ja C-salin puolikas. Juniorivuorolle valitettavasti emme löytäneet Kastelliin valmentajaa joten jouduimme perumaan vuoron.

Ammattivalmentaja ja seuramme edustusjoukkueen johtotähti Vladimir Bril on perheineen Oulussa valmentamassa viikon 33. Brilin vaimo on fysiikkavalmentaja ja lapset kovia pingiksen pelaajia jotka toimivat harjoitusvastustajina. Bril tulee aikalailla suoraan Ruotsista Ängbyn kahdeksanpäiväiseltä kesäleiriltä Ouluun. Jäsenillä on sähköpostissaan linkki josta voi ilmoittautua mukaan. Mikäli muun seuran väki on kiinnostunut niin olkaa yhteyksissä Teemuun.

Korvensuoralle voit nyt hankkia oman avaimen, ilmoittaudu Teemulle mahdollisimman pian.

Hallitus on suunnittelemassa Korvensuoran koululle OPT-86:n seuraleiriä sekä junioreille että aikuisille 5.-6.10.2019. Leirin päävalmentajaksi on kiinnitetty Anders Ylitalo Ruotsista ja tukena ovat OPT-86:n valmentajat. Tästä tiedotetaan piakkoin lisää ja toiveita sisällöstäkin saa tietysti esittää.

Seuraavat kuukausikilpailut pelataan tasoitussysteemillä maanantaina 26.8.2019 klo 17.30 Korvensuoran koululla. Tervetuloa kaikki pelaamaan!

Peliasut eivät ole vielä saapuneet mutta toivomme saavamme ne ennen kauden avauskilpailuja.

Tässä kaikki tällä kertaa, nähdään treeneissä!

30.7.2019

Tervetuloa Ouluun avaamaan kilpailukausi 2019/2020. Avoimet Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruuskilpailut jossa pelaamme kaikki SM-luokat ja pari vähän alempaakin luokkaa. Lisäksi tasoitusnelinpeli rahapalkinnoilla ja junioreille oma ratingluokka.

Pelit Kastellin B- ja C-saleissa. Tervetuloa!

Kilpailukutsu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=18099

25.7.2019

Syksyn pingiskoulu, pingiskerho ja jatkokurssit on nyt julkistettu. Aloitamme viikolla 34 heti Bril-viikon jälkeen. Katso tarkat tiedot esitteistä, jotka löytyvät seuran nettisivuilta ja "Junioritoiminta" sivulta. Kursseista voi kertoa eteenpäin tutuilla ja tuntemattomille joita pöytätennis saattaa kiinnostaa uutena harrastuksena. Pyydän myös kaikkia aiemmin kurssilla olleita ilmoittamaan jatkoaikeistaan minulle viimeistään viikoilla 33-34. Jos jollakin on tarvetta uudelle mailalle, niin sekin löytyy myös kyllä.

Jatkokurssilaisille on tarjolla yksi paketti, jonka sisällä junioreita jaetaan harjoitusryhmiin. Mikäli koette, että teillä on tarve erinlaiseen pakettiin (esim. vähemmän tai jopa enemmän harjoituspäiviä), niin voitte olla minuun yhteydessä niin sovitaan asiasta. Muistattehan, että voitte maksaa nyt kaikki seuran maksut myös Smartumeilla tai SmartumPayllä, kaikkeen muuhun Smartumit käyvät paitsi ei kilpailuiden kahvioon.

Korvensuoran avaimille on ollut lisäkysyntää jäsenistössä, jäsenistölle on lähetetty sähköpostia jossa on linkki listaan jonne voitte ilmoittaa jos haluatte oman avaimen Korvensuoralle. Tilaus tehdään su 11.8. jälkeen. Sen voi lunastaa omakustanteisesti ja hinta on noin 20-30€ välillä riippuen tilausmäärästä. Avaimen avulla pääsette harjoittelemaan Korvensuoralle klo 7.00-23.00 välisenä aikana päivittäin. Tarkoitus on hankkia lisää avaimia elokuun aikana tarpeiden mukaan.

Viime viikonlopun kesäkilpailut menivät hienosti, pelaajia oli riittävästi ja kaikki saivat mukavan määrän sopivia otteluita. Pelipaikkamme sai odotettua kiitosta vierailta. Pohjois-Suomen junioreiden alueleirille on tullut muutamia ilmoittautumisia, mutta mukaan mahtuu vielä. Ilahduttavasti sekä Ylivieskasta että Kemistä näyttää olevan tulijoita leirille. Leirin tarkka ohjelma julkaistaan ensi viikolla. Ilmoittautukaa mukaan leirille jo nyt, tarjolla on intensiivinen paketti harjoittelua ja valmennusta. Mikäli aikuispelaajissa on sparraushalukkaita leirille niin minulle voi ilmoittautua.

Vladimir Brilin harjoitusviikolle on tulossa ilmoittautumislinkki piakkoin, jälleen kerran toivomme runsasta ja laajaa osanottoa jotta nämä vierailut olisivat mahdollisia tulevaisuudessakin. Bril on Oulussa viikon 33 ja valmentaa päivittäin. Seuran ensi kauden edustusasut on tilattu, tarkkaa saapumisaikaa emme ole vielä saaneet toimittajalta.

Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruuskilpailut avaavat kauden tuttuun tapaan lauantaina 31.8.2019, paikasta voimme kertoa kun olemme sen saaneet varmistettua.

Kesä lähenee loppuaan ja uuden kauden avauskilpailu on edessä jo reilun kuukauden päästä. Tervetuloa kaikki harjoituksiin hiomaan lyönnit kuntoon kauden avausta varten!

Lopuksi vielä infona OPT-86:n jäsenmaksut ja harjoituspaikkamaksut sekä pöytätennisliiton keräämät maksut.

Jäsenmaksu aikuiset 2019/2020 100€

Jäsenmaksu juniorit 2019/2020 40€

Pelipaikkamaksu per talous vuoden 2019 loppuun asti 20€ / kk (hintatarkastus tehdään puolivuosittain)

Suomen Pöytätennisliiton perimät maksut:

Kilpailulisenssi aikuiset 55€ (+vapaaehtoinen vakuutus 13€)

Kilpailulisenssi 17-vuotiaat ja alle (s.2002) 35€ (+vapaaehtoinen vakuutus 5€)

Kilpailulisenssi 13-vuotiaat ja alle (s.2006) 10€ (+vapaaehtoinen vakuutus 5€)

25.6.2019

Perjantaina 28.6. klo 17.30 alkaen pelataan Korvensuoran koululla kuukausikilpailut. Ei maksa osallistuminen mitään, tervetuloa pelaamaan tasoituspelejä. Kisat kestävät noin 20.00 asti.

Lauantaina 20.7. pelataan Korvensuoran koululla kesäkilpailut johon on luvassa pelaajia ilmoittautumislistan mukaan Oulun lisäksi Ylivieskasta ja Kemistäkin. Mukaan voidaan ottaa maksimissaan 40 pelaajaa aamupäiväksi ja 40 pelaajaa iltapäiväksi. Tällä hetkellä on vielä 19 paikkaa vapaana. Tasoitusluokassa on ihan mukava rahapalkinto. Lisätietoja kisasta ja ilmoittautuminen: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=17611

Perjantaista 2.8. sunnuntaihin 4.8. järjestämme Korvensuoran koululla Pohjois-Suomen alueleirin junioreille. Intensiivistä pöytätennisharjoittelua luvassa kolmen päivän ajan. Leiristä lisätietoja täältä: https://docs.google.com/presentation/d/140z3uCSc7v2fE3rU1PNmy-FeGmrvug3sGZZduncg-ys/present?slide=id.g590d1f291c_0_14

Vladimir Bril saapuu Ouluun viikoksi 33 (12.-18.8.) ja tuttuun tapaan harjoitukset pyörivät koko viikon ajan Korvensuoralla. Mukaan tulee tällä kertaa myös Brilin vaimo (fysiikkavalmentaja) ja lapset jotka pelaavat myös pöytätennistä. Lapset tulevat toimimaan valmennukseen osallistuvien sparreina. Hinnat tulevat pysymään näillä näkymin samoina kuin aiemmin. Tästä lähetämme erillisen ilmoittautumisviestin entiseen tapaan.

Tulevasta muuta:

Seuramme tilaa uudet edustusasut, Tuomas laittaa tästä piakkoin sähköpostia kunhan saamme sponsoroinnit selväksi, jos jollakin on tiedossa joku taho joka haluaa sponsoroida seuraamme painatuksilla pelipaidoissa / verkkareissa niin ilmoitelkaa minulle viipymättä. Hallitus toivoo vahvasti että jokainen ostaa vähintään pelipaidan jotta sponsorimme saavat sen lisäarvon mitä seuramme sponsoroinnista on saatavissa.

Kastellin kuvio on vielä auki, neuvottelemme kaupungin kanssa asiasta. Olimme hakeneet harjoitusvuoroa Rajakylästä, mutta meidät alustavasti pakotetaan Kastelliin joka maksaa seurallemme noin 4000€ enemmän kaudessa kun lasketaan harjoitukset, sarjapelit ja kilpailut yhteen.

Korvensuoralla harjoitukset ovat jatkuneet kesäkuussa tiuhaan tahtiin, heinäkuuksi hieman väki vähenee mutta harjoitukset pyörivät silti ennalta ilmoitetusti koko ajan.

OPT-86:lla on nyt käytössä Smartum maksuvälineenä kaikissa tapahtumissa (jäsenmaksut, kurssit, osallistumismaksut jne. jne.), kannattaa käyttää jos sinulla on Smartumit käytössä. Lisätietoja: https://oma.smartum.fi/fi/venues/27962

23.6.2019

Perjantaina 28.6. klo 17.30 alkaen pelataan Korvensuoran koululla kesäkuun kuukausikilpailut. Voittajalle luvassa pieni pöytätennisaiheinen tavarapalkinto. Aloitetaan kolmen pooleilla paras viidestä josta kaikki pääsevät jatkopeleihin. Lopuksi pelataan cup-kaavio jolla löydetään voittaja. Pelit pelataan kesäkilpailuissakin käytössä olevalla tasoitusjärjestelmällä joka takaa jännät pelit jossa kaikilla on mahdollisuus voittoon.

Lauantaina 20.7. klo 10.00 alkaen pelataan Korvensuoran koululla OPT-86:n kesäkilpailut. Kutsu on luettavissa täältä: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=17611

Tervetuloa kumpaankin tapahtumaan.

4.6.2019

OPT-86 on nyt mukana Smartumissa. Tämä tarkoittaa sitä että voit maksaa seuran jäsenmaksuja, kurssimaksuja ym. Smartum-liikuntaseteleillä, verkkomaksulla, SmartumPayllä tai QR-maksulla.

26.5.2019

OPT-86 ry:n kevätkokous pidettiin Korvensuoran koululla eilen lauantaina, ohessa kohokohdat kokouksen päätöksistä

 • Ensi kaudella SM-sarjassa pelaamme joukkueella Vladimir Bril, Mika Sorvisto ja Tuomas Perkkiö
 • Tilikertomus hyväksyttiin ja vastuuvapaus myönnettiin hallitukselle
 • Vuosikertomus on hyväksytty ja laitettu nettisivuillemme
 • 20€ / kk pelipaikkamaksu / talous elokuusta 2019 joulukuuhun 2019 on hyväksytty, maksun koon suuruutta tarkastetaan loppuvuonna taloustilanteen mukaan
 • Kauden 2019-2020 kilpailuja on haettu
 • Kesäkilpailut järjestetään lauantaina 20.7. Korvensuoralla
 • Seuran missio, arvot, visio ja strategia on hyväksytty ja laitettu nettisivuille
 • Seura ottaa seuran maksujen maksamisen Smartumeilla käyttöön mikäli hakemuksemme hyväksytään

14.5.2019

Tervetuloa pelaamaan kuukausikilpailuihin tiistaina 21.5. Korvensuoralle. Kilpailuissa pelaavat niin aikuiset kuin junioritkin samassa luokassa ja ottelut pelataan tasoitusjärjestelmällä pooleissa. Kaikki pääsevät jatkoon mutta lopulta löydetään myös voittaja. Voittaja saa jonkun pienen palkinnon seuralta. Aloitetaan pelit klo 17.30 ja saliin pääsee jo klo 17.00.

11.5.2019

Tervetuloa OPT-86 ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen lauantaina 25.5.2019 klo 14.00 alkaen Korvensuoran koululle. Seura tarjoaa kokousväelle kahvit ja pientä purtavaa. Päätettävänä on tärkeitä asioita joten toivomme paikalle runsasta osanottoa. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet, myös junioreiden vanhemmat ovat erittäin tervetulleita kokoukseen. Äänestysoikeus on kaikilla seuran jäsenillä jotka ovat vähintään 15-vuotiaita.

Nähdään kokouksessa!

Teemu Oinas / OPT-86 ry. puheenjohtaja

17.4.2019

Junioreiden vanhemmille: jo aiemmin ilmoitin että kurssilaisten ilmoittautumiset Kastellin A-salin kilpailuihin 4.-5.5.2019 on tehty. Katsokaa allaolevasta linkistä aikataulunne kilpailuissa. Tulkaa paikalle 30min ennen luokan alkua. Taulukosta löytyy kaikkien nimet ja sitten voitte yläpalkista katsoa milloin ko. luokka alkaa. Yksi luokka sisältyy kurssimaksuun. Ilmoittakaa minulle jos aikataulun kanssa on ongelmia tai haluatte siihen muutoksia. Ilmoittamatta ei saa jäädä kisoista pois.

Kilpailuihin ilmoittautuneet, ja aikataulut

Olemme saaneet pari kesäkurssia nyt julkaistua. Kesäharjoitukset on semmoiset että kaikki pingiskerholaiset, pingiskoulun käyneet ja jatkokurssilaiset voivat osallistua. Lisäksi järjestämme kesäpingiskoulun johon voi osallistua ne jotka pingiskoulua eivät ole vielä käyneet, jos tiedätte innokkaita aloittajia tai potentiaalisia aloittajia tuttavapiiristänne niin laitatteko tietoa eteenpäin, kiitos :) Kurssille voi jo nyt ilmoittautua. Alla linkit esitteisiin. Tiedustelut noista minulle.

Kesäharjoitukset

Kesäpingiskoulu

Seura siirtää kaikki pöydät, väliaidat ym. tarvittavan tavaran Korvensuoralta ja Nallisportista Kastelliin kilpailujen ajaksi perjantaina noin klo 17 alkaen ja sunnuntaina sitten takaisin noin klo 19 alkaen. Toivomme kantoavuksi aikuisista auttajia. Arvostamme suuresti pientäkin aikaa jonka voitte käyttää auttamiseen. Jos kotiväessä löytyy leipomisesta ja ruoanlaitosta innostuneita, niin seura maksaa kisoihin kahvioon tuotavista myytävistä raaka-aineiden hinnat tekijälle takaisin. Sähköpostissanne on linkit listoihin joissa voi ilmoittautua.

Lopuksi vielä hienoja uutisia SM-sarjan ykkösjoukkueemme peleistä. Seuramme saavutti ensimmäisen kerran historiassaan SM-sarjasta mitalin ja sen väri oli kerralla kultaa. Joukkueessa pelasivat Oulussa säännöllisesti (jatkossakin) valmentamassa käyvä Vladimir Bril ja Haaparannalla asuvat seuramme pitkäaikaiset pelaajat Peiman ja Pedram Moradabbasi. Voimme siis rehellisesti sanoa olevamme tällä hetkellä Suomen paras pöytätennisseura, ja se koskee myös juniorityötä. Oulusta voi nousta Suomen huipulle pöytätenniksessä.

12.4.2019

Kilpailumme pelataan Kastellin monitoimitalon hienossa A-salissa lauantaina ja sunnuntaina 4.-5.5.2019. Tarjolla on kattavasti luokkia kaikille tasoille. Olemme saamassa isot kilpailut koska näyttää siltä, että Etelä-Suomesta ja myöskin Pohjois-Ruotsista on tulossa mukavasti pelaajia. Käykää te aikuisjäsenet jo nyt ilmoittautumassa kilpailuihin, niin saamme houkuteltua sitä kautta entistä enemmän väkeä myös muualta. Valmennuksessa olevat juniorikurssilaisemme olen jo kilpailuihin ilmoittanut. Pingiskerholaisia en ole ilmoittanut, he ovat myös tervetulleita kilpailuihin, tottakai.

Kilpailujen järjestämisessä tarvitsemme apuvoimia. Vuokraamme seuran käyttöön kuorma-auton, jolla siirrämme kaikki seuran pöydät Korvensuoralta ja Nallisportista Kastelliin perjantai-iltana. Saman muuttoliikkeen toiseen suuntaan teemme sunnuntai-iltana kilpailupäivän päätteeksi.

Kilpailukutsu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_Terva-malja_GP_2019.pdf

Ilmoittautuminen: https://tinyurl.com/ycj4kfah

Ilmoittautuneet: https://tinyurl.com/ycy5auy6

OPT-86 ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään Korvensuoran koululla lauantaina 25.5. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki keskustelemaan ja kuulemaan seuran asioista, myös junioreiden vanhemmat. Äänioikeus on seuran täysi-ikäisillä jäsenillä. Tarkka aikataulu kokoukselle on vielä epävarma, mutta todennäköisesti kokous alkaa noin klo 14 aikaan ja kestää noin pari tuntia. Seura tarjoaa kahvit ja jotain pientä purtavaa kokoukseen osallistuville. Kokouksen yhteyteen voi ehdottaa allekirjoittaneelle jotain pientä aktiviteettia.

Kokouksessa päätetään seuramme tulevaisuuden kannalta tärkeitä asioita, kuten esimerkiksi se miten seuran rahat tullaan jatkossa kohdistamaan ja mitä tulevat olemaan jäsenistön maksut kaudella 2019-2020. Tästä on tulossa hallituksen esitys sääntömääräisine dokumentteineen huhti-toukokuun vaiheen tienoilla. Muutoksia on tulossa, toivon mukaan kaikkien mielestä positiiviseen suuntaan.

Olemme hakeneet remontista valmistuneesta Rajakylän koulun salista yhtä harjoitusvuoroa keskiviikolle klo 17-19.30. Tämä vuoro olisi tulossa ensisijaisesti aikuisten käyttöön. Olemme huomanneet että keskiviikkoisin Korvensuora on todella täynnä, ja sinne eivät silloin aikuiset ole mahtuneet. Erittäin alustava ensi kauden suunnitelma on pelata ainakin sarjaturnaukset ja pienet kilpailut Rajakylän koululla. Samoin todennäköisesti muutkin isot kilpailut. Tämä riippuu pitkälti myös kaupungin ajatuksista Rajakylän koulun käytön suhteen.

Oulun kaupunki teetätti vastikään Raksystems Insinööritoimisto Oy:llä tuoreen sisäilmatutkimuksen Korvensuoran koululla ja tulokset olivat kannaltamme odotettuja. Tutkimuksessa ei löytynyt raja-arvoja ylittäviä lukemia. Oulun kaupunki huutokauppaa Korvensuoran koulua tontteineen. Huutokauppaa voi seurata täältä: https://huutokaupat.com/1215726

Linkin takaa löytyy myös kaikki kuntotarkastusdokumentit joita ajatella saattaa. Huutokaupassa on vielä kirjoitushetkellä 100 päivää aikaa jäljellä, ja tarjouksia ei ole vielä tullut. Koulun myynti ei vielä aiheuta harjoituksiemme loppumista siellä välittömästi. Vuokrasopimuksessamme on yhden kuukauden irtisanomisaika, ja mahdollinen ostaja ei tee tontille tai koululle toimenpiteitä välttämättä heti oston jälkeen.

Tänä lauantaina pelataan pöytätenniksen SM-sarjan lopputurnaus jossa ykkösjoukkueemme on mukana. Semifinaalit kello 13.30 ja loppuottelu kello 16.30. Otteluita voitte seurata suorana lähetyksenä Suomen Pöytätennisliiton YouTubesta, linkki löytyy osoitteesta http://www.sptl.fi Myös OPT-86.n oma YouTube on käytössä: https://www.youtube.com/user/Oulunpoytatennis

4.4.2019

Kesän 2019 kurssisuunnitelma, kaikki kurssit järjestetään Korvensuoran koululla

 • Pingiskerho, 1-2krt / vko
 • Kesäpingiskoulu, 1krt / vko tiistaisin
 • Junioreiden jatkokurssi kesäkuussa 2-3krt / vko, heinäkuussa 1-2krt / vko (pingiskerhossa vähintään puoli vuotta olleet kilpailemaan halukkaat pelaajat voivat halutessaan siirtyä tänne)
 • Kesäleiri junioreille loppukesästä ennen koulujen alkua

Kesäpingiskoululle löytyy jo esite, muiden kurssien osalta niiden tekemistä valmistellaan.

23.3.2019

Haaparannan kilpailut pelataan lauantaina 6.4.2019. Ilmoittautumisen takaraja on sunnuntai 31.3.2019. Lähdössä on mukavasti porukkaa mutta lisää toivotaan. Teemu auttaa ilmoittautumisissa tarpeen mukaan, samoin kyydityksissä. Kilpailut alkavat kello 10.00 Suomen aikaa, lähtö Oulusta noin kello 7.30 ja palaamme Ouluun noin kello 18 eli pelaamme aamun ja iltapäivän pelit.

Kilpailukutsu: https://www.dropbox.com/s/4jb0jwqo09dno84/Inbjudan%20Haparanda%20open%2006.04.2019.pdf?dl=0

Ruotsin luokkien Ruotsin rating-rajat:

Klass 1, max 2249 poäng, Klass 2, max 1999 poäng, Klass 3, max 1749 poäng, Klass 4, max 1499 poäng, Klass 5, max 1249 poäng, Klass 6, max 999 poäng, Klass 7, max 749 poäng

Tällä taulukolla voit kääntää omat Suomen pisteesi Ruotsin pisteiksi: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/wp-content/uploads/ratingin_ulkopuoliset_ulkomaalaiset.xls

Korvensuoran koululla järjestetään pöytätennisohjelmaa Actionin muodossa joka siirtyy sinne Kastellista. Keskiviikkoisin klo 15.30-16.30 ilmainen pelivuoro 6-12-vuotiaille ja klo 16.30-17.30 13-17-vuotiaille. Tänne voivat tulla tietysti kaikki seuran jäsenetkin vaikka kavereiden kanssa.

Junioreiden valmennusjohto on parhaillaan miettimässä seuran kurssilaisten luokkia 4.-5.5.2019 Kastellin A-salissa järjestettävään Terva-GP:hen. Tähän palaan juniorikurssilaisten osalta noin viikon päästä.

17- ja 12-vuotiaiden SM-kilpailut pelataan Helsingissä 26.-27.4.2019 ja joukkueet sinne on valittu. Näille valituille pelaajille järjestetään ylimääräisiä harjoituksia Korvensuoralla viikoilla 16 ja 17. Pääsiäisenä kuitenkin lepäämme.

22.3.2019

Järjestämme keskiviikosta 27.3.2019 alkaen ilmaisia Action-vuoroja lapsille ja nuorille Korvensuoran koululla. Klo 15.30-16.30 6-12-vuotiaille ja klo 16.30-17.30 13-17-vuotiaille. Tervetuloa pelaamaan!

19.3.2019

Hieman informaatiota missä mennään seuran sisällä. YO-kirjoitukset jatkuvat edelleen ja harjoitukset pyörivät Korvensuoralla täyttä päätä. Koululla on ollut runsaasti pelaajia etenkin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Lopetamme avoimet vuorot tästä päivästä lähtien, niissä ei ole ollut kävijöitä joten jatkossa harjoitukset varaillaan Korvensuoran kalenteriin aina pelikaverin kanssa.

Junioriharjoitukset eivät palaa Kastelliin huhtikuussa. Syynä on se että Korvensuoran koulu on toiminut harjoituskäytössä kokonaisuutena paremmin kuin Kastelli.

Järjestämme kaksipäiväisen Terva-malja GP:n Kastellin monitoimitalon A-talossa 4.-5.5.2019. Terva-malja GP on kilpailu johon kaikkien seuran jäsenten odotetaan osallistuvan. Kilpailua edeltävänä perjantaina siirrämme seuran pöydät ja väliaidat Nallisportista ja Korvensuoralta Kastelliin joten tulemme tarvitsemaan reippaasti apukäsiä pöytien ja väliaitojen siirrossa. Kisasta tarkempaa tietoa täältä: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_Terva-malja_GP_2019.pdf

Seuramme siirtyy 100%:sti Korvensuoran koululle harjoituksien osalta. Tämä tarkoittaa Korvensuoran koulun salimaksun (12€/kk per talous) maksuvelvollisuutta myös kaikilta juniorikurssilaisiltamme huhtikuusta heinäkuuhun. Asia on vielä hallituksen käsittelyssä ja lopullinen esitys on tulossa lähiaikoina. Lisämaksulla tuotetaan junioreille lisäarvoa selkeästi laajempien harjoitusaikojen- ja mahdollisuuksien muodossa. Tämä salimaksu on talouskohtainen eli juniorit voivat käydä pelaamassa vanhempiensa kanssa koululla ja kahden tai kolmen juniorin perheet maksavat vain kerran.

Ensi kauden jäsenmaksu tulee sisältämään Korvensuoran käyttömaksun sekä junioreiden että aikuisten osalta. Alustavien laskelmien mukaan tämä maksu tulisi olemaan aikuisilta noin 250-280€/vuosi ja junioreilta noin 200-220€/vuosi. OPT-86:n kevätkokouksessa toukokuussa keskustelemme ja päätämme näistä. Näiden hintamuutosten jälkeen tulemme silti edelleen olemaan harjoitusmäärien kanssa suhteutettuna edullinen pöytätennisseura koko Suomen mittakaavalla.

14.3.2019

Saimme vuokranantajalta tiedon että luokkiin on jäänyt yöksi valoja ja ikkunoita on jäänyt auki. Itsekin olen todistanut tätä ikkunoiden auki jättämistä. Saimme nyt huomautuksen ja seuraavana tulee varoitus. Jatkossa näin ei saa enää tapahtua.

Käytännöt jatkossa:

 • Luokkien tuuletusta ei kannata lopettaa, jatkossakin luokissa kannattaa pitää ikkunoita auki että sisään tulee tuoretta ilmaa
 • Kaikki luokkahuoneet laitetaan aina kiinni kun siellä pelaaminen lopetetaan, se henkilö joka sulkee oven vastaa myös siitä että valot sammuvat ja kaikki luokan ikkunat ovat kiinni
 • Se joka lähtee viimeisenä Korvensuoralta huolehtii siitä että käytävienkin ikkunat ovat kiinni ja kaikki luokkahuoneet on kiinni

Samalla haluan muistuttaa siisteydestä. Paikka on nyt meidän, joten viekää roskat roskiin. Myös hajonneet pallot. Me juniorivalmentajat hoidetaan ohjeistus junioreille tästä, aikuiset saavat näyttää mallia miten toimitaan ja käyttäydytään.

Kohdellaan koulua kuin omaa kotia. Pidetään se siistinä.

7.3.2019

Olemme saaneet selvitettyä että voimme teettää lisää avaimia Korvensuoran koulun harjoitustiloihin. Seura maksaa hallituksen jäsenten ja valmentajien avaimet, muut kustantavat oman henkilökohtaisen avaimensa itse. Avaimen hinta on n. 30€, sitä mitä isompi määrä avaimia tilataan niin sitä halvemmaksi hinta muodostuu. Lähettäkää sähköpostia Sepolle ja minulle jos haluatte oman avaimen. Avaimet tilataan keskiviikkona 13.3. joten sitä ennen tarvitsemme tiedon.

5.3.2019

Haaparannan leirin järjestäjät ottivat yhteyttä ja ilmoittivat että leiri on OPT-86:n pelaajille ilmainen. Leiri siis Haaparannalla kahtena päivänä ja vain toisenakin päivänä voi osallistua. Teemu on menossa lauantaiksi kyytiin mahtuu 2-3 junioria.

Lisätietoa: https://opt-86.nimenhuuto.com/events/12224196

Toholammilla on pöytätenniskilpailut la 16.3. jonne meiltä lähtee pelaajia. Teemu on menossa ja autoon mahtuu 2-3 junioria edestakaisin.

Lisätietoa: https://opt-86.nimenhuuto.com/events/12134251

Lisätiedoksi että Korvensuoran avaimia löytyy lainaksi Teemun kautta jos siellä haluaa käydä pelaamassa tässä lomaviikon aikana. Jostain syystä jotkut jäsenet ovat ilmoittaneet että kalenteriin kirjautuminen antaa kaksivaiheisen vahvistamisilmoituksen, jota eivät voi itse hoitaa loppuun. Yritämme selvitellä miten tuosta päästäisiin eroon, niin että kaikki pääsisivät näkemään varauskalenterin.

25.2.2019

Tiedoksi ohjatuista junioriharjoituksista Korvensuoralla. Aikuiset voivat hyvin tulla Korvensuoralle, jos ilmoittautumismäärät näyttävät siltä että sinne mahtuu. Turha on pitää luokkia tyhjänä. Katsokaa ilmoittautumismäärät Nimenhuudosta. Keskiviikkoisin lienee täydempää, silloin etenkin kannattaa katsoa määrät Nimenhuudosta. Maanantaina, perjantaina ja sunnuntaina Korvensuoralle sopii samaan aikaan hyvin. Hyvä nyrkkisääntö on että alakerran jumppasalissa voi harjoitella n.6 junioria ja yhteen luokkaan menee 2-3 junioria. Luokkia Korvensuoralla on käytettävissä viisi.

18.2.2019

Hieman informaatiota junioriryhmille.

YO-kirjoitukset sulkevat Kastellin salin meidän osalta tämän viikon keskiviikon jälkeen. Keskiviikkona 20.2. siis vielä harjoitellaan Kastellissa. Perjantaina 22.2. siirrämme pöytäkaluston Korvensuoran koululle jossa pidimme eilen aikuisjäsenistön toimin siivoustalkoot. Perjantain 22.2. treenit on siis peruttu. Korvensuoran koulu on valmis ottamaan meidät vastaan viikonlopun leiriä ja YO-kirjoitustaukoa varten. Näillä näkymin palaamme Kastelliin loppukaudeksi huhtikuun alussa kun YO-kirjoitukset ovat ohi.

Korvensuoralla meillä on käytettävissä viisi luokkahuonetta sekä alakerran jumppasali. Pöytiä on kiinteästi 14-15kpl ja paikka on meidän harjoituskäytössä joka päivä 7.00-23.00 välisen ajan. Ohjatut harjoitukset järjestämme samoihin aikoihin kuin jo nykyään Kastellissa teemme. Huomatkaa että myös Nallisportin maanantai-treeni siirretään Korvensuoralle isompiin tiloihin.

Korvensuoralla harjoittelun määrä voi olla paljon suurempi kuin Kastellissa. Kukaan ei ole siellä ennen meitä, eikä ole tulossa sinne meidän ohjattujen vuorojen jälkeen. Tämä avaa ihan eri tason kehittymismahdollisuudet lajissa.

12.2.2019

Pari pointtia ja tarkennusta Korvensuoran käyttöön ja varaamiseen.

 • Ei voi varata tiettyä luokkaa itselleen vaan tietty aika, ja varaus on aina yhteen pöytään - ei luokkaan
 • Tarpeen mukaan käyttöön on laitettava kuusi pöytää eli kaksi pöytää per luokka, 12 pelaajan tulee sopia harjoittelemaan tarvittaessa
 • Yhdessä luokassa voi pelata vaikka neluria, jos kaksi pöytää ei jostain syystä ole käytännöllistä
 • Yleisille vuoroille EI laiteta mitään varauksia, kun silloin tulee paikalle niin silloin täytyy pelata kaikkien kanssa, ei harjoitella pareittain, tähän ei sallita poikkeuksia!
 • Avoimille vuoroille ilmoittaudutaan NIMENHUUDOSSA, ei Google kalenterissa

PS. Tulkaa kaikki kynnelle kykenevät torstaisin avoimelle vuorolle klo 18-20, jos ei mahdu ihan koko ajaksi pelaamaan niin keitetään kahvit, mutustellaan keksejä/rinkeleitä ja jutellaan pingisjuttuja :)

PS2. Ilmanlaatua ei kannata pelätä vaan antaa paikalle mahdollisuus, ensimmäisen paikalle tullessa tulee avata käytävän ja huoneiden ikkunat muutamaksi minuutiksi niin luokkiin tulee voimakas ristiveto joka puhdistaa ilman, treenaamisen ajaksi suosittelen pitämään yhtä luokkien tuuletusikkunoista hieman auki että ilma vähän kiertää, erittäin hyvä on ollut näin

4.2.2019

Nyt kun saatiin Korvensuoran koulun lattian liukkauteen ratkaisu niin voidaan aloittaa koulun käyttö isommalla volyymilla. Syyskokouksessa sovittiin että aikuiset aloittavat yläkerran kolmella luokkahuoneella ja 6 pöydällä. Ensimmäinen maksu tästä maksetaan yhtenä eränä 70 euroa ja se kattaa koulun vapaan käytön klo 7-23 heinäkuun loppuun asti(myös eri ajat onnistuu mutta siitä pitää saada tieto etukäteen paria päivää aikaisemmin hälyjen muutosta varten). Laskun eräpäivä perjantai 22.2.2019.

Perjantaina 22.2. Kastelli sulkeutuu 5 viikon ajaksi YO-kirjoitusten vuoksi ja myös junioreiden vuorot siirretään Korvensuoralle. Tällöin otetaan käyttöön myös alakerran vanha liikuntasali ja 2 alakerran luokkaa, pöytiä on tuolloin koululla 14-15 kpl. Aikuiset saavat vapaasti käyttää myös näitä pöytiä aina kun ne ovat vapaana. Huhtikuun alussa juniorit siirtyvät takaisin Kastelliin mutta jos maaliskuun kokemukset ovat positiivisia niin siirto takaisin koululle tapahtuu toukokuun lopulla kun Kastellin vuorot loppuvat. Tuolloin myös junioreille tullaan ottamaan käyttöön Korvensuora-maksu jonka suuruus määritellään myöhemmin. Isossa kuvassa siis tavoitteena että koululla olisi jatkossa pysyvästi noin 15 pöytää ja se olisi sekä junioreiden että aikuisten pysyvä reenipaikka.

Ulko-oven avaimia on teetetty 6 kpl, yksi on Teemulla aina päivisin koulun lähellä Ruskossa jonka voi noutaa jos on menossa pelaamaan päiväsaikaan. Yksi avaimista on aina (siis sekä päivällä että illalla) Tuomaksen kotona (vielä lähempänä koulua) jonka voi myös hakea jos ei Teemuun saa yhteyttä. Yksi avain on aina Sepolla. Todennäköisesti yksi avain tullaan antamaan Juhanalle, joka todennäköisesti tulee viettämään koululla eniten ajastaan.

Kahta muuta avainta voidaan kierrättää jäsenistöllä tarpeen ja tilanteiden mukaan. Luokkien avaimia on kaksi. Toista säilytetään avainboksissa sosiaalitilan ovessa. Koodi on tiedotettu sähköpostitse. Pidetään luokkien ovet jatkossa aina lukossa kun reenit päättyy ja palautetaan avain boksiin. MUTTA: Älkää lukitko kerroksen palo-ovea koskaan koska avainboksi on sen takana!

Koulullahan on myös pienimuotoiset sosiaalitilat. Löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, jääkaappi, pakastin. Seura tuo silloin tällöin pientä yhteistä purtavaa kahvien lisäksi mutta jokainen saa tuoda mielensä mukaan "yhteistä hyvää". Myös seuramme ulkopuoliset pelaajat voivat käyttää Korvensuoraa 20 euron kuukausimaksulla.

Jos herää kysymyksiä koulun käytön rutiineista niin kysykää suoraan Sepolta tai Teemulta.

3.2.2019

Ohessa kutsu seuraleirille Korvensuoralle 23.-24.2.2019. Ohjelmassa pallolaatikkoharjoittelun opettamista, junioriharjoituksia sekä aikuisharjoitukset.

OPT-86 ry. järjestää pöytätennisleirin lauantaina ja sunnuntaina 23.-24.2.2019 Korvensuoran koululla osoitteessa Leväsuontie 17, Oulu. Korvensuoran koululla meillä on käytettävissä viisi luokkahuonetta ja pieni jumppasali. Yhteensä siis 14-15 pöytää. Vierailevana valmentajana leirillä on Suomen Pöytätennisliiton kenttäpäällikkö Taneli Keinonen, avustamassa ovat OPT-86:n valmentajat.

Paikka: Korvensuoran koulu, Leväsuontie 17, Oulu

Valmentajat/ohjaajat: Taneli Keinonen / SPTL sekä OPT-86:n valmentajat.

Hinta: Juniorit 20€, aikuiset 10€, pallolaatikkoharjoittelukoulutus on ilmainen

Ilmoittautuminen: https://tinyurl.com/y6v67pd9

Ilmoittautuneet: https://tinyurl.com/y99u8le6

Varusteet: Sisäpelikengät, T-paita ja shortsit sekä luonnollisesti pingismailasi.

Ruokailu: Leiripaikalla on jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin eli omat eväät voi tuoda. Vaihtoehtoisesti voimme käydä porukalla syömässä viereisessä Huonesuon pizzeriassa: https://pizza-online.fi/ravintolat/oulu/huonesuo/

Leirin alustava ohjelma

Lauantai:

09.00 Pallolaatikkoharjoittelun opetus, käytännön harjoittelu junioreiden kanssa 10.00 alkaen

10.00 Syksyllä 2018 ja keväällä 2019 aloittaneiden junioreiden harjoitukset

12.00 Lounastauko

14.30 Junioriharjoitukset (muut paitsi syksyllä 2018 ja keväällä 2019 aloittaneet)

16.30 Tauko

17.30 Aikuisharjoitukset

19.30 Leiripäivä päättyy

Sunnuntai:

10.00 Junioreiden harjoitukset (kaikki)

12.30 Lounastauko

14.30 Junioreiden harjoitukset (kaikki)

16.30 Leiripäivä päättyy

Lisätiedot ja tiedustelut: Teemu Oinas, 050-4858200, teemu.oinas@gmail.com

OPT-86 ry. ja leirin valmentajat toivottavat tervetulleeksi pöytätennisleirille!

14.1.2019

Ohessa OPT-86 pingisasiaa tiiviisti.

Lauantaina 19.1. on kilpailumme Kastellissa ja sunnuntaina 20.1. on SM-sarjan ja 1-divisioonan sarjaturnaukset. Sunnuntaille tarvitaan tuomareita ja sinne jäsenistön tulee ilmoittautua täältä. Juniorit saavat rahaa 2€ / ottelu ja aikuiset saavat kahvion käyttöoikeuden. Käykää ilmoittautumassa alla olevaan listaan. Toivomus on että torstaina listasta ei löytyisi enää yhtään tyhjää slottia. Haluan kaikki kynnelle kykenevät katsomaan SM-sarjan otteluita, etenkin juniorit vanhempineen.

Tuomarilista: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1blEHxLgWIr8iBU5iqbdwhrVz0Ml0I6a93Ok2JmOKRbw/edit#gid=0

YO-kirjoitukset sulkevat salimme peräti viideksi viikoksi tänä keväänä, joten seura päätti toimia tämän ongelman suhteen. Vuokrasimme Korvensuoralta kaksi luokkahuonetta ja entisen jumppasalin käyttöömme viideksi viikoksi. Siirrämme sinne 9-10 pöytää ja junioriharjoitukset tullaan järjestämään Korvensuoralla tuon viiden viikon ajan. Tästä tulee tarkempia tietoja vielä myöhemmin.

Aikuisjäsenet siirtyvät harjoittelemaan Korvensuoralle maanantaina 21.1.2019. Korvensuoran tilojen varaus hoituu sitä varten luodun Google-tilin kautta. Alla on tilin tiedot ja jokainen voi lisätä sen puhelimeensa jolla on Google-tili. Jos Google-tiliä ei käytä puhelimessaan, niin silloin varausten tekeminen onnistuu kirjautumalla Googleen nettiselaimella näillä tunnuksilla:

OPT-86 Korvensuora, Google-tunnus

https://www.google.com/calendar?tab=wc

Tunnus: opt86.korvensuora@gmail.com

Salasana on toimitettu jäsenille sähköpostitse. (Kysy Teemulta jos et ole sitä saanut)

Kaikissa varauksissa tulee olla alkamis- ja päättymisaika sekä informaatio kuka / ketkä varaukseen on tulossa pelaamaan. Käytettävissä on kuusi pöytää, eli varauksia voi olla päällekkäin kerrallaan korkeintaan kuusi. Huolehtikaa ettei tule liikaa varauksia. Lanseeraamme myös kaksi viikottaista ns. vapaata vuoroa jolloin pöytävarauksia ei voi tehdä. Näinä aikoina toivotaan että aikuispelaajat kokoontuvat pelaamaan ja harjoittelemaan. Näille ajoille voi myös ohjata lajin kokeilijoita ja uusia pelaajia.

Loppuun vielä muistutus Nimenhuudosta. Junioriharjoituksien osalta syksyn pelaajat eivät enää ole pingiskoulussa vaan jatkokurssilla. Jatkokurssilaiset voivat kaikki harjoitella neljä kertaa viikossa.

HUOM! Keskiviikkona 16.1.2019 ei ole Kastellissa harjoitusvuoroja, ne on peruttu.

3.12.2018

Joulu lähestyy mutta syyskautta on vielä jäljellä. 3- ja 4-divareita pelataan ensi viikonloppuna ja miehistöt ovat viilauksia vaille kasassa. Nyt on vielä halukkailla pelaajilla mahdollisuus päästä peleihin mukaan. Lauantaina 15.12. pelataan Haaparannalla kilpailut - toivon että priorisoitte tähän kilpailuun osallistumista että lähialueen yhteistyö toimisi molempiin suuntiin. Harjoitusleiri sekä junioreille että aikuisille on luvassa Kastellissa Joulun välipäivinä 29.-30.12. Muistakaa myös Luulajan kilpailut 5.-6.1.2019, suosittelen tätä etenkin junioreille ja lähden sinne myös itse. Kirsikkana kakun päällä on yhden päivän kilpailut Kastellissa lauantaina 19.1. ja myös SM-sarjan sekä 1-divisioonan turnaus sunnuntaina 20.1. jonne haluan ehdottomasti kaikki seuran juniorit ja seniorit paikalle katsomaan otteluita. Parempaa mahdollisuutta nähdä ja kokea huippupingistä ei Oulussa tule. Kilpailujen ja sarjapäivän aikuistalkooväki tullaan palkitsemaan vapaalla kahvion käytöllä. Junioreille maksamme sarjaturnauksen tuomaroimisista 2€ / ottelu tuomarimaksua. Tuomareita tulemme tarvitsemaan runsaasti sunnuntaina 20.1.

Haaparannan kisakutsu: https://www.dropbox.com/s/aaik11d3xfdbmra/Inbjudan%20Haparanda%20open%2015.12.2018.pdf?dl=0

Leirin kutsu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/OPT-86%20p%C3%B6yt%C3%A4tennisleiri%20Oulussa%2029.-30.12.2018.pdf

Luulajan kisakutsu: https://www.dropbox.com/s/rt268uaeuka7cpx/LM2019.pdf?dl=0

Oulun kisakutsu: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_Digisense_Open_tammikuu_2019.pdf

Ohessa on infopaketin loppuun yhteenveto jäsentilanteesta ja jäsenkyselystä. Vapaamuotoisia sanallisia palautteita esittelemme ja keskustelemme niistä syyskokouksessa Villa Kaljaasissa lauantaina 12.1.2019. Seppo lähettää aikuisjäsenille tästä tapahtumasta kutsun pian.

OPT-86:n tämän hetken jäsentilanne

Aikuisjäseniä 46

Juniorijäseniä 28

Aikuislisenssipelaajia 39

B-juniorilisenssejä 10 (14-17-vuotiaat)

C-juniorilisenssejä 25 (13v ja nuoremmat)

V-lisenssejä 2 (60v ja vanhemmat)

OPT-86 jäsenkysely syksy 2018

Vastaajat:

Aikuispelaajat: 36 hlöä

Juniorin huoltaja: 14 hlöä

Aikuispelaaja sekä juniorin huoltaja: 8 hlöä

1. Mitä mieltä olet Kastellista harjoituspaikkana?

Arvoasteikolla 1-5 keskiarvo: 3.4

2. Mitä mieltä olet Nallisportista harjoituspaikkana?

Arvoasteikolla 1-5 keskiarvo: 2.9

3. Tarjoaako OPT-86 mielestäsi tarpeeksi vastinetta jäsenmaksulle?

Arvoasteikolla 1-5 keskiarvo: 2.9

4. Mitä mieltä olet nykyisistä OPT-86 järjestämien kilpailuiden osallistumismaksuista?

Arvoasteikolla 1-5 keskiarvo: 2.8

5. Osallistuisitko kerran kuukaudessa (sunnuntaina klo 14-16) pelattaviin kuukausikilpailuihin?

Kyllä: 22.7 %

Ei: 45.5%

Satunnaisesti: 31.8%

6. Mikä on mielipiteesi OPT-86:n panostuksesta juniorivalmennukseen?

Arvoasteikolla 1-5 keskiarvo: 3.95

7. Onko junioreiden ohjattujen harjoitusten tuntimäärä mielestäsi riittävä?

Kyllä: 91%

Ei: 9%

8. Olisiko vapaa valmentamaton juniorivuoro ohjattujen tuntien lisäksi tarpeen?

Kyllä: 45%

Ei: 55%

Valmennuksista sen verran että uudet kurssit starttaavat heti vuodenvaihteen jälkeen ja niistä tulee tiedot someen ja junnujen vanhemmille vielä ennen joulua. Kaikki kurssit jatkuvat keväällä. ja aloitamme myös uuden pienen pingiskouluryhmän. Hinnat tuskin muuttuvat, mutta harjoitusaikoihin ja paikkoihin voi tulla pientä viilausta.

5.11.2018

Lyhyesti muutamia pointteja mitä seurassa parhaillaan tapahtuu.

1. Aikuisten ja lajiin paljon panostavien pelaajien pelivuorojen vähyyteen pyritään reagoimaan. Suomen Pöytätennisliitto on lisännyt vuoden 2019 strategiaansa tavoitteeksi kiinteän pelipaikan hankkimisen OPT-86:n käyttöön ja tämän tiimoilta tapaamme liiton puheenjohtajan Esko Heikkisen vieraillessa Oulussa myös kaupungin edustajat perjantaina 16.11. Pyrimme tietysti ratkaisemaan ongelman pikaisesti, mutta varmasti hyvänä tavoitteena voisi olla pelipaikan saaminen 1-3 vuoden aikavälillä käyttöömme.

2. Syyskauden voimankoitos Tikakoski GP pelataan Kastellissa 16.-17.11. ja tänne tietysti toivomme kaikkien jäsentemme pääsevän pelaamaan. Ilmoittautumisia on kasassa jo noin kahdeksankymmentä ja varmasti tulemme menemään reilusti yli 100 pelaajan rahan. Kiinnittäkää toki huomiota lauantain miesten pääluokan osallistujakaartiin. Taso on nyt erittäin korkea joten juniorit voivat myös katsoa läheltä kovatasoisia otteluita.

3. Vladimir Bril saapuu jälleen Ouluun. Bril tulee pelaamaan SM-sarjaa Ouluun 20.1.2019 ja jää sen jälkeen viikoksi Ouluun valmentamaan. Valmennusvuoroja on siis tarjolla 21.-27.1.2019. Tuomas tulee lähettämään kaikille jäsenille jälleen ilmoittautumislinkin. Etenkin junioripelaajille pitäisin tätä valmennuskertaa peräti "pakollisena", koska me seuran valmentajat pyrimme jatkamaan tätä samaa valmennusfilosofiaa myös sitten seuran harjoituksissa. Pelaajille olisi hyödyllistä olla myös itse oppi-isän valmennuksessa. Bril puhuu englantia ja junioreiden kanssa mukana on kääntäjänä aina vähintään yksi seuran valmentaja.

4. Haaparannan läheisyydessä asuva ruotsalainen pöytätenniksen ammattivalmentaja Anders Ylitalo on lupautunut tulemaan Ouluun vetämään pöytätennisleirin. Parhaillaan selvittelemme mikä ajankohta leirille olisi hyvä. Alustavasti on tähtäilty tammikuun alkupuolta. Anders on valmentanut Tukholmassa ammatikseen pöytätennistä noin 20 vuotta joten kysymys on erittäin kokeneesta valmentajasta jonka palveluksia meillä kannattaa ehdottomasti käyttää.

5. Tsemppiseuraprojektin tiimoilta OPT-86:n seuraleiri järjestetään Nallisportissa 23.-24.2.2019. Valmentajaksi saimme Pöytätennisliiton Taneli Keinosen. Tästä leiristä lisätietoja tulee myöhemmin. Ruksatkaa toki jo nyt kalenteriinne. Järjestämme junioreille leiripäivän sekä lauantaina että sunnuntaina, aikuisille pyrimme järjestämään omat harjoitusosiot perjantai- ja lauantai-iltana.

6. 3- ja 4-divisioonat pelataan joulukuussa Itsenäisyyspäivän jälkeen. 3-divisioona pelataan Iisalmessa 8.-9.12.2018 ja 4-divisioona Kemissä lauantaina 8.12.2018. Pyydän nyt kaikkia katsomaan täältä joukkueet läpi ja ilmoittautumaan minulle mikäli haluatte turnauksissa pelata. Linkki: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YX7b7WEkkFYaFGTAJbJ7VAvshEv-9VnQ3id3fdIfQ0g/edit#gid=1942965215

7. Keväällä jatkamme ohjattuja pöytätenniskursseja. Pieniä muutoksia voi tulla mutta pääasiassa ajankohdat ja paikat on samat. Uutta pingiskoulua ei varsinaisesti markkinoida, vaan jatkamme enimmäkseen nykyisten kurssilaisten kanssa, mutta otamme toki semmoisia halukkaita pikkujunioreita harjoituksiin, jotka itse lajin pariin aktiivisesti hakeutuvat. Syksyn pingiskoululaiset siirtyvät joko jatkoryhmään tai omaan ns. pingiskoulun jatkoryhmäänsä. Eskaripingis jatkuu myös keväällä, siihen toivomme kaikkien jäsenten markkinoivan lisää osallistujia. Eskaripingis on hieno juttu!

8. Muistakaa käyttää Nimenhuutoa kun tulette harjoituksiin :)

PS. Käykää katsomassa pelaajaesittelyjä nettisivuiltamme: http://opt-86.fi Sieltä saattaa löytyä muutama tuttu nimi ja toivon mukaan hyvää taustatietoa pelaajistamme...

20.9.2018

Kastellin YO-kirjoitukset jatkuvat vielä ensi viikon, ensimmäiset treenit sitten siellä meille on perjantaina 5.10.2018. Sunnuntaina meillä on ollut juniorivuoro klo 14.00-16.00 koko C-saliin, nyt kun on huomattu että sille ei ole junioreilla noin paljoa käyttöä niin vaihdoimme sen virallisesti aikuistreeniksi puolikkaan salin osalta. Eli puoli salia junnut ja puoli salia aikuiset. Kaikki sopivat siis harjoittelemaan. Tämä lisää seuran kustannuksia noin tuhannella eurolla per kausi.

Lokakuun kilpailumme lähestyvät. Katselkaapa itsellenne nelinpelipari ja ilmoittautukaa kisoihin. Ilman paria voi myös ilmoittautua ja me järjestäjät sitten hommataan teille pari. Valmennetuissa harjoituksissa kävijöille lähetän vielä erikseen mailin kilpailuista. Käytännössä kisoissa pelataan nelinpeliä klo 10-14 ja kaksinpeliä klo 14-18. Voi osallistua pelkkään nelinpeliin tai pelkkään kaksinpeliin. Matseja tulee paljon. Otamme käyttöön mobiilimaksamisen näissä kilpailuissa. Kisamaksut ja kahviomaksut voi siis näppärästi jatkossa maksaa MobilePayllä.

Kutsu kisoihin: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/Tiedostot/OinasTeem/Kutsu_OPT-86_syyspoolikilpailut_2018.pdf

Siirsimme toukokuun Terva-GP:n Nallisportista Kastellin isoon ja moderniin A-saliin. Tästä tapahtumasta pyrimme tekemään ison ja hienon, koko Suomen parhaan pöytätenniskilpailun. Talkootyötä Kastellissa järjestettävä kisa vaatii huomattavasti vähemmän ja se olikin yksi siirron tärkeimmistä syistä.

Samalla myös 3- ja 4-divisioona-asiaa. 3-divisioona ja 4-divisioona pelataan syksyn osalta samaan aikaan eli 8.-9.12.2018. 3-divisioonan pelipaikkana on Iisalmi ja 4-divisioona pelataan Kemissä. Alapuolella on linkki josta näette nykyiset sarjajoukkueemme kokoonpanot. SM-sarjasta 2-divisioonaan on selvää mutta esim. 3-divisioona on vielä auki. Pelaajat voivat itse kasata joukkueita ja ilmoittaa niistä minulle. Toivoisin että saamme 4-divisioonaan neljä joukkuetta pelaamaan. Jos jollekin sopii vain lauantai tai sunnuntai niin sekin on hyvä. Näissä on paljon hyviä pelejä tarjolla halukkaille. Tästäkin asiasta olen valmennetuissa harjoituksissa oleville erikseen yhteydessä.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YX7b7WEkkFYaFGTAJbJ7VAvshEv-9VnQ3id3fdIfQ0g/edit#gid=1942965215

28.8.2018

Kisakausi alkaa lauantaina 1.9.2018 klo 10.00 Kastellin monitoimitalossa piirinmestaruuskilpailuilla. Jos et ole vielä ilmoittautunut mutta haluat mukaan niin ota heti yhteyttä minuun tai Seppoon. Perjantaina aloitamme salitalkoot klo 19.00 Kastellissa, sinne saa tulla mukaan touhuamaan yhteisen hyvän eteen.

Kastellin salissa meitä vaivaa Rajakylän tapaan YO-kirjoitukset, tällä kertaa salivuoromme on peruttu 12.9.-4.10. väliseksi ajaksi. Kurssilaisille on järjestetty korvaavia tunteja Nallisportiin tuoksi ajaksi ja ne löytyvät jo Nimenhuudosta. Pyrimme jättämään Nallisporttiin neljä pöytää joilla voi pelata kun yhdelle kentälle laitetaan kaksi pöytää ja toivomme myös ettei kukaan varaa yli 2h treenejä, mieluusti jopa 1.5h max. jotta kaikki halukkaat pääsevät harjoittelemaan siellä.

Nallisport muuttuu maksulliseksi 1.9.2018 alkaen. Hinta on seuran jäseniltä 2€ / tunti / henkilö ja varaukset tuttuun tapaan Nallisportin nettisivuilta. Maksu tulee suorittaa kassalle ennen harjoitusvuoron alkua. Toimitan Nallisportille nyt tämänhetkisen jäsenlistan ja toimitan sitten lokakuun alussa sinne uuden listan sen mukaisesti jotka maksavat seuran jäsenmaksun kaudelle 2018/2019.

Huomasin myös tuossa aikuisharjoitusten alkaessa että kaikki eivät ole käyttäneet Nimenhuutoa: https://opt-86.nimenhuuto.com/ Sen käyttö on nyt kaikille pakollista jotta voimme raportoida kaupungille harjoittelumääriä ja onhan se hyvä jäsenillä tietää keitä treeneihin on tulossa treenikavereiksi. Kun raportoimme mahdollisimman korkeita harjoittelumääriä aikuisillakin niin voimme saada jatkossa lisää harjoitteluaikaa Kastellista. Junioreillahan tämä ilmoittautuminen on toiminut kerrassaan erinomaisesti, kiitos siitä!

Nallisportiin on suunniteltu torstai-illaksi 1.5h ohjattua harjoittelua Timo Mäkisen vetämänä. Tähän on tarkoitus yhdistää 13-17 vuotiaat aloittelijat / ensimmäisen vuoden pelaajat ja halukkaat aikuiset. Kurssille ei mahdu neljän pöydän takia kahdeksaa kurssilaista enempää joten olkaapa nopeita jos haluatte mukaan.

Ensi viikolla saamme Taneli Keinosen liitosta vierailemaan ja keskiviikkona 17.30-19.00 järjestetään Kastellissa 0-tason ohjaajakoulutus josta saat hyvää apua omaan harjoitteluun ja hyvät edellytykset ohjata esim. junioreita tai muita pelikavereita parempiin suorituksiin. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä: https://opt-86.nimenhuuto.com/events/11478134 Taneli urakoi oikein huolella täällä vieraillessaan. Eskariesittelyt ja mailapelit hän hoitaa tiistaina, Knuutilankankaan ja Lämsänjärven koulut keskiviikkona ja Kastellin koulun torstaina. Odotettavissa on siis näiden esittelyiden jälkeen mukava lisäys aloittelevien pelaajien määrissä. Ensi viikolla alkaakin jo uusi pingiskoulu ja eskaripingis sekä toivottavasti myös tuo nuoriso/aikuiskurssi.