Presse

Presse:

PRESSENS FORHOLD VED 4. MAJ HØJTIDELIGHEDEN

I forbindelse med 4. maj højtideligheden anbefaler vi altid, at pressen bringer en kort foromtale, senest på selve dagen - af hensyn til dem, som gerne vil deltage i højtideligheden.

Der er rig mulighed for at dække selve begivenheden. Der er både fotomuligheder om formiddagen, og under højtideligheden, samt mulighed for TV dækning.

Af hensyn til højtidelighedens karakter, er pressefotografers (pressekort skal kunne forevises) færden på gravfeltet begrænset til kranselægningerne og hovedtalen.

Fotograferne kan altså gå op på gravfeltet, fotografer og bedes derefter diskret forlade gravfeltet igen.

Kontakt: Martin Frøland - email: martin@froland.dk - mobil: 40 50 30 23 - eller kontoret i Mindelunden, telefon: 22 80 04 67

Foto til pressebrug

Til højre er der link til en mappe med billeder i høj opløsning, der må bruges frit til redaktionelt brug, d.v.s. offentliggørelse i et medie i forbindelse med omtale af 4. maj i Mindelunden i Ryvangen, eller blot en omtale af Mindelunden i Ryvangen.

Ved brug af billederne skal der krediteres "khfond.dk" samt fotografens navn, hvis dette er angivet i IPTC / Billedtekst info på billedet.

Kontakt Martin Frøland - email: martin@froland.dk

mobil: 40 50 30 23, hvis der er brug for aktuelle billeder i høj opløsning.