Massatge esportiu Barcelona

Estic al carrer Balmes, 346 local. Barcelona (08006) Plànol

Consultori d'atenció no mèdica a la salut de les persones.

Centre de teràpies complementàries.

Massatge terapèutic, esportiu i descontracturant per a tots els públics des de 1992.

Horari:

De dilluns a dissabtes.

de 8 a 14 hores y de 16 a 21 hores

Massatge descontracturant

Tens torticoli, dolor lumbar, contractures, malestar o dolor muscular, estàs cansat, et fan mal els peus i les cames, et sents estressat ...?

Fes reserva:

605 187 912 Informa't!

El massatge esportiu també és beneficiós per aquelles persones que, sense practicar esport, pateixen molèsties musculars, articulars i també d'estrès.

Terapèuta diplomat

Marc de la Osa (Gurdit Singh)

Diplomat en quiromassatge terapèutic, massatge esportiu i tradicional tailandès. Entrenador nacional d'atletisme, monitor de ioga (asanes, pranayama, meditació).

Especial massatge descontracturant

El massatge esportiu i terapèutic s'aplica també amb èxit a diferents professionals:

Informàtics, músics, taxistes, ballarins, paletes, mestresses de casa, personal sanitari, comercials, bombers, administratius, cambrers ... a tota persona que per la seva activitat física o bé a causa del sedentarisme necessiten un treball muscular general i a fons.

Massatge esportiu i terapèutic.

Especialitat en:

·Contractures

·Dolor lumbar, ciàtica

·Cervicalgia

·Marejos

·Tendinitis

Pubàlgia

·Mal d'esquena

·Cansament

·Cames cansades

·Dolor muscular

· Estrès

CREEM I ADAPTEM EL MASSATGE A LA TEVA MIDA, A LA ACTIVITAT FÍSICA QUE PRACTIQUES.

A ALLÒ QUE EL TEU COS NECESSITA ARA.

El massatge esportiu pot ser profund/fort, d'intensitat mitjana o més aviat suau, depenent de la necessitat de l'esportista o de la persona que pren el massatge.


Un massatge setmanal pot ajudar a aquelles persones que no disposen de temps per anar a un gimnàs i a les que, pel seu treball, han d'estar moltes hores assegudes o de peu.

El massatge augmenta el moviment de la sang i fa que arribi a capes musculars profundes, i pel seu efecte relaxant el massatge ajuda a prevenir els efectes nocius de l'estrès i del sedentarisme.

D'altra banda rebre un massatge setmanal capacita per fer exercici i prepara el teu cos per gaudir del moviment.

Les persones se senten millor després d'un massatge, es mostren més actives i el seu cos respon millor.

És, per dir-ho així, com si el massatge fos una preparació per a "l'esport" de viure, i pels esports de gimnàs o de pista que d'ordinari practiquem.

El massatge com a avantsala de la pràctica esportiva o física.

A les persones que no tenen temps per anar al gimnàs, els recomanem passejar, pujar i baixar escales, agafar transport públic, aprofitar qualsevol ocasió per fer moviment corporal, activitat física.

De 15 a 30 minuts d'exercici diari prevé moltes malalties.

Amb el massatge esportiu augmentarà la teva flexibilitat i elasticitat. Els teus teixits rebran més irrigació i amb ella més nutrients, la qual cosa permetrà alliberar-te més fàcilment de les toxines que es generen durant l'exercici. Et sentiràs bé i el teu rendiment esportiu millorarà.

Estàs cansat, et fan mal els músculs, dorms malament, tens contractures, estàs desmotivat, de mal humor, irritable, les teves digestions són pesades, et falta desig sexual, perds memòria, no tens ganes de sortir amb amics / es, sents lleugers marejos, tens angoixa ..., potser estàs estressat.