Qui som

El massatgista esportiu i terapèutic Marc de la Osa

Els massatgistes sempre hem estat al costat dels practicants d'activitats físiques. És molt probable que aquesta noble professió naixés com una urgent necessitat per als durs treballs físics d'atletes i esportistes en general.

Des de l'antiga Grècia els practicants dels diversos esports: lluita, curses, salts, llançaments, musculació, etc, han vist en el massatge una solució eficaç al seu cansament, una manera òptima de pal·liar el dolor, una ajuda per a la seva recuperació funcional, i com a mitjà per arribar a la forma física desitjada.

El massatge esportiu s'acostuma a introdruïr en las programacions dels atletes, esportistes...

Des de 1992 estic a la ciutat olímpica de Barcelona, oferint massatges esportius, descontracturants i relaxants a totes aquelles persones que practiquen esport de manera assídua, els que ho fan de forma ocasional i a professionals de l'esport.

Sóc nascut a Barcelona, he treballat en el camp de la docència esportiva en escoles d'infantil i primària i estic diplomat en quiromassatge terapèutic, esportiu i tradicional tailandès. Entrenador nacional d'atletisme. Monitor de ioga i practicant de reiki.