HORECA

Bestellen en betalen klik op de telefoon

ZATERDAG

22 AUGUSTUS

PROGRAMMA

Zaterdag Ochtend

22 augustus Oldtimers toertocht vertrek tussen 10.00 uur – 10.30 uur Vertrek toertocht Vertrekt de Oldtimertocht tussen 10.00 uur – 10.30 uur vanaf de parkeerplaats van vv LYRA aan de veilingweg 26 2678 LN 2678 LN De Lier

De toertocht is special voor oldtimers en youngtimers uitgezet.

We maken een rondje in de buurt, over leuke weggetjes,eentocht van ongeveer 100 km, waarbij u niet op een snelweg komt!

Alle deelnemmers ontvangen een rallyschildje. Alles geheel gratis !

Inschrijven is niet nodig !!

Dit jaar hebben we geen georganiseerde LUNCHSTOP dus u moet zelf een horeca zoeken of neem stoeltjes,en een goed gevulde picknick mand mee,wat net zo gezellig is.

Wij doen ons uiterste best om de tocht te organiseren volgens de regels van het RIVM en daarom vragen wij ook aan de deelnemers dringend deze regels in acht te nemen !

Dit gaat weer een leuke dag worden voor ons oldtimer bezitters !OP VRIJWILLIGE BASIS KAN IEDEREEN EEN DONATIE DOEN IN DE MASSA MAAKT KASSA EMMER OF VIA DE DONEER LINK


ZATERDAG MIDDAG TERRAS 15.00 - 21.00 UUR
UITVERKOCHT

Een ticket geldt voor 2 personen het mega terras op Zaterdagmiddag

Een van de corona maatregelen schrijft voor dat je een toegangsticket moet aanschaffen voor een bezoek aan het middag terras. dit gaat per tafel ,deze is bestemd voor 2 personen. Je kunt meerdere tickets kopen en de tafels worden volgens de richtlijnen 1,5 meter van elkaar geplaatst. Na het aanschaffen van een ticket moet een van de bezoekers ook de gezondheidscheck invullen die van toepassing is voor beide bezoekers. dit geldt per tafel. Vervelend, maar het is verplicht. We rekenen op ieders begrip.

Elk ticket kan vanaf 2 uur voor de openingstijd worden geactiveerd. Voor het middagprogramma, dat om 15.00 uur begint, kun je dus vanaf 13.00 uur activeren.

TICKETS MOET JE NA HET ACTIVEREN UITPRINTEN OF OPSLAAN OP JE TELEFOON

!!!!!! VERGEET DE GEZONDHEIDSCHECK NIET !!!!!!

Met een volledig ingevulde gezondheidscheck kun je, na het scannen van je ticket meteen het terras op. Is de gezondheidscheck onvolledig ingevuld, dan moet, bij de ingang, alsnog een check worden afgelegd.

LET OP: ZONDER TICKET GÉÉN TOEGANG *

* Kinderen in kinderwagen of wandelwagen tot 4 jaar kunnen zonder ticket naar binnen, ook hoef er geen zitplaats te worden gekocht. de ouders of begeleiders zijn verantwoordelijk voor de gezondheidscheck

EEN TICKET IS VOOR 2 PERSONEN AAN ÉÉN TAFEL

ZATERDAG MIDDAG

22 augustus 13.00 tot 13.30 uur Vertrek fietstocht. (Vanaf VALTO)

De fietstocht is iets anders zoals u van ons gewend bent. Zo hebben we vanwege de corona geen georganiseerde picknick. Maar we hebben we een schitterende tocht uitgezet van +/- 25 km . Start vanaf VALTO. De tocht eindigt bij DE BONGAARD.


Voor de jeugd zijn er springkussens onder begeleiding van onze medewerkers vanaf 15.00 uur zijn de kinderen welkom.


Bierpul schuiven Zaterdag editie. Vanwege de corona maatregelen worden de deelnemers per groep opgeroepen ,en kunnen de toeschouwers via het scherm meekijken Voor de beste schuivers zijn weer prijzen te verdienen. Aanvang 16.00 uur


In het kader van de actie MASSA MAAKT KASSA draaien we paar rondjes aan het digitale mega rad,met onwijs leuke prijzen klik hier om te zien welke. ongeveer 18.00 uur gaan we beginnen . betaling met pinpas.


ZATERDAG MIDDAG

22 augustus 18.30 uur Volg de uitslag van de Eendjes race op het grote scherm op het mega terras


Doe mee en win een leuke prijs, en steun een vereniging.