HORECA

Bestellen en betalen klik op de telefoon

VRIJDAG

21 AUGUSTUS

PROGRAMMA

VRIJDAG OCHTEND

21 augustus 9:00 tot 11:00 uur Viswedstrijd (Wipmolen).

Het Oranje Comité organiseert voor de jeugd tot 16 jaar een viswedstrijd. In twee categorieën 0-8 jaar en 9-16 jaar wordt gevist om mooie prijzen. De viswedstrijd is aan de singel bij de Wipmolen, en word gehouden van 9:00 uur tot 10:30 uur . De prijs uitreiking is dit jaar achteraf. Inschrijven doet u vooraf via de mail viswedstrijd@ocdelier.nl Voor ouders/verzorgers geld houdt u aan de 1.5 meter afstand.


VRIJDAG OCHTEND

21 augustus 09.30 tot 11:00 uur T- shirts verven (Bij Valto).

Op het Valto veld kun jij je eigen Donald Duck, Kabouter Plop, Cars, Ajax of PSV t-shirt maken. Ben

je minder goed in tekenen? Neem dan je ouders of een grote broer of zus mee. T-shirts en materialen worden verzorgd door het Oranje Comité. Het animatieteam is aanwezig voor de begeleiding. Voor ouders/verzorgers geldt houdt 1.5 meter afstand.


VRIJDAG OCHTEND

21 augustus 09:00 tot 12:00 uur Koffieterras (Bij Valto).

Op het terras van het Oranje Comité bij Valto is er de mogelijkheid om een bakkie te doen,Wij zorgen voor de gratis koffie nemen jullie wat mee voor er bij !! hierbij geldt 1.5 meter afstand tot elkaar. Toegang is vrij.VRIJDAG OCHTEND

21 augustus 9:00 uur Powerwalking (Start bij VALTO).

Voor alle sportieve volwassenen organiseert Powerwalkclub De Lier een uitdagende Powerwalktraining. Lopen in een stevig tempo, spierversterkende oefeningen en veel gezelligheid! Wil jij ook kennismaken met Powerwalk ? Kom lekker meedoen !

Schrijf je in bij Miranda van Kester via info@gezondekracht.nl of bel/app 06-41735194.

Leuk als je erbij bent!OP VRIJWILLIGE BASIS KAN IEDEREEN EEN DONATIE DOEN IN DE MASSA MAAKT KASSA EMMER OF VIA DE DONEER LINK


VRIJDAG MIDDAG TERRAS 13.00 - 20.00 UUR
UITVERKOCHT
Een ticket geldt voor 2 personen voor het mega terras op Vrijdagmiddag

Een van de corona maatregelen schrijft voor dat je een toegangsticket moet aanschaffen voor een bezoek aan het middag terras. dit gaat per tafel ,deze is bestemd voor 2 personen. Je kunt meerdere tickets kopen en de tafels worden volgens de richtlijnen 1,5 meter van elkaar geplaatst. Na het aanschaffen van een ticket moet een van de bezoekers ook de gezondheidscheck invullen die van toepassing is voor beide bezoekers. dit geldt per tafel. Vervelend, maar het is verplicht. We rekenen op ieders begrip.

Elk ticket kan vanaf 2 uur voor de openingstijd worden geactiveerd. Voor het middagprogramma, dat om 13.00 uur begint, kun je dus vanaf 11.00 uur activeren.

TICKETS MOET JE NA HET ACTIVEREN UITPRINTEN OF OPSLAAN OP JE TELEFOON

!!!!!! VERGEET DE GEZONDHEIDSCHECK NIET !!!!!!

Met een volledig ingevulde gezondheidscheck kun je, na het scannen van je ticket meteen het terras op. Is de gezondheidscheck onvolledig ingevuld, dan moet, bij de ingang, alsnog een check worden afgelegd.

LET OP: ZONDER TICKET GÉÉN TOEGANG *

* Kinderen in kinderwagen of wandelwagen tot 4 jaar kunnen zonder ticket naar binnen, ook hoef er geen zitplaats te worden gekocht. de ouders of begeleiders zijn verantwoordelijk voor de gezondheidscheck

EEN TICKET IS VOOR 2 PERSONEN AAN ÉÉN TAFEL

VRIJDAG MIDDAG

20 augustus 13:00 tot 17:00 uur Gratis Kanovaren (Bij de Scouting).

Speciaal voor de jeugd: Stap in een kano en bekijk De Lier vanaf het water. Je kunt op woensdag- donderdag- en vrijdagmiddag van 13:00 tot 17:30 uur langskomen bij het Scoutinggebouw om een rondje te peddelen. Mede mogelijk gemaakt door Stichting Liers Gevoel en Scouting De Lier.

Vrijdag 21 augustus 13:30 tot 18:00 uur Beach volley bal (Nabij VALTO).

Voor alweer het 28e jaar in successie organiseert het OC De Lier op het strand nabij VALTO het Beachvolleybaltoernooi. Uiteraard in samenwerking met volleybalvereniging PQV Pijl Solutions Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen. Elk team bestaat uit vijf personen (waarvan minimaal twee dames) en een reservespeler. De reservespeler telt tijdens de wedstrijden die zijn team speelt de punten. Alle teams starten om 13:30 uur en tegen 17:00 uur zullen de finales gespeeld worden. Opgeven via volleybal@ocdelier.nl . Het beachvolleybaltoernooi wordt gesponsord door Lagerwerf Wonen. De bezoekers kunnen vanaf het terras genieten van de wedstrijden. DEELNEMERS MOETEN IN HET BEZIT ZIJN VAN EEN TERRAS TICKET.


Voor de jeugd zijn er springkussens onder begeleiding van onze medewerkers vanaf 15.00 uur zijn de kinderen welkom.


In het kader van de actie MASSA MAAKT KASSA draaien we paar rondjes aan het digitale mega rad,met onwijs leuke prijzen klik hier om te zien welke. ongeveer 17.00 uur gaan we beginnen . betaling met pinpas.


EENDJES RACE

Doe mee en win een leuke prijs, en steun een vereniging.