HORECA

Bestellen en betalen klik op de telefoon

DONDERDAG

20 AUGUSTUS

PROGRAMMA

DONDERDAG OCHTEND

20 augustus 9.30 tot 11.30 uur Zandbak voor de jeugd (Nabij ODIS).

De parkeerplaats bij ODIS wordt omgetoverd tot de grootste zandbak van het

Westland. Hier kunnen de kleinste Lierenaren zich vermaken. Gaten graven, zandkastelen bouwen, alles mag. Zorg wel zelf voor een emmertje en een schepje. Voor de jeugd is er een heerlijk gratis ijsje! voor de ouders geldt houd 1,5 meter afstand en kom met minimaal aantal ouders/verzorgers.


DONDERDAG OCHTEND

20 augustus 10.00 uur Vossenjacht van 7 - 12 jaar (Bij de Scouting).

Wereldreizigers gezocht!

O nee! We zijn Bella de beer kwijt!

Waar is die schattige beer toch gebleven? Misschien dat jullie ons kunnen helpen met het vinden van Bella. Bella is een grote roze beer. Ze reageert wanneer je BELLAAA roept. Ze is als laatst hier in De Lier. Zou buurman Hans misschien wat hebben gezien?

We starten de zoektocht naar Bella bij Scouting De Lier op donderdag om 10.00 uur, aanmelden kan tot 11.00 uur. We hopen Bella rond 12 .00 uur gevonden te hebben.

DONDERDAG OCHTEND

20 augustus 09.30 tot 12.00 uur Koffieterras (Bij Valto).

Op het terras van het Oranje Comité bij Valto is er de mogelijkheid om een bakkie te doen,Wij zorgen voor de gratis koffie, nemen jullie wat mee voor er bij !! hierbij geldt 1.5 meter afstand tot elkaar. Toegang is vrij.


OP VRIJWILLIGE BASIS KAN IEDEREEN EEN DONATIE DOEN IN DE MASSA MAAKT KASSA EMMER OF VIA DE DONEER LINK

DONDERDAG MIDDAG TERRAS 13.00 - 20.00 UUR

Een ticket geldt voor 2 personen alleen voor het mega terras op Donderdag middag

Een van de corona maatregelen schrijft voor dat je een toegangsticket moet aanschaffen voor een bezoek aan het middag terras. dit gaat per tafel ,deze is bestemd voor 2 personen. Je kunt meerdere tickets kopen en de tafels worden volgens de richtlijnen 1,5 meter van elkaar geplaatst. Na het aanschaffen van een ticket moet een van de bezoekers ook de gezondheidscheck invullen die van toepassing is voor beide bezoekers. dit geldt per tafel. Vervelend, maar het is verplicht. We rekenen op ieders begrip.

Elk ticket kan vanaf 2 uur voor de openingstijd worden geactiveerd. Voor het middagprogramma, dat om 13.00 uur begint, kun je dus vanaf 11.00 uur activeren.

TICKETS MOET JE NA HET ACTIVEREN UITPRINTEN OF OPSLAAN OP JE TELEFOON

!!!!!! VERGEET DE GEZONDHEIDSCHECK NIET !!!!!!

Met een volledig ingevulde gezondheidscheck kun je, na het scannen van je ticket meteen het terras op. Is de gezondheidscheck onvolledig ingevuld, dan moet, bij de ingang, alsnog een check worden afgelegd.

LET OP: ZONDER TICKET GÉÉN TOEGANG *

* Kinderen in kinderwagen of wandelwagen tot 4 jaar kunnen zonder ticket naar binnen, ook hoef er geen zitplaats te worden gekocht. de ouders of begeleiders zijn verantwoordelijk voor de gezondheidscheck

EEN TICKET IS VOOR 2 PERSONEN AAN ÉÉN TAFEL

DONDERDAG MIDDAG

20 augustus 13.00 tot 17.00 uur Gratis Kanovaren (Bij de SCOUTING).

Speciaal voor de jeugd: Stap in een kano en bekijk De Lier vanaf het water. Je kunt op woensdag- donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur langskomen bij het Scoutinggebouw om een rondje te peddelen. Mede mogelijk gemaakt door Stichting Liers Gevoel en Scouting De Lier.


20 augustus 13:30 tot 19:00 uur Beachvoetvolley (Nabij VALTO). is vol

Op het strand nabij Odis zal er vanaf 13.00 tot 17.00 uur gestreden worden wie de beste voetvolleyers zijn. Een team bestaat uit 3 spelers van 16+ en heeft een passende naam .Opgeven kan via voetvolley@ocdelier.nl vol=vol . En ook hierbij vragen we u om 1.5 meter afstand tot elkaar te bewaren. De bezoekers kunnen vanaf het terras genieten van de wedstrijden. Zie hierboven. DEELNEMERS MOETEN IN HET BEZIT VAN EEN TERRAS TICKET.


Voor de jeugd zijn er springkussens,onder begeleiding van onze medewerkers vanaf 15.00 uur zijn de kinderen welkom.


Bierpul schuiven Donderdag editie. Vanwege de corona maatregelen worden de deelnemers per groep opgeroepen ,en kunnen de toeschouwers via het scherm meekijken Voor de beste schuivers zijn weer prijzen te verdienen. Aanvang 16.00 uur


In het kader van de actie MASSA MAAKT KASSA draaien we paar rondjes aan het digitale mega rad,met onwijs leuke prijzen klik hier om te zien welke. ongeveer 17.00 uur gaan we beginnen . betaling met pinpas.


EENDJES RACE

Doe mee en win een leuke prijs., en steun een vereniging.