HORECA

Bestellen en betalen klik op de telefoon

WOENSDAG

19 AUGUSTUS

PROGRAMMA

WOENSDAG OCHTEND

19 augustus 9.30 tot 11.30 uur Stoeptekenen (bij Odis).

Ook dit jaar gaan we weer stoeptekenen bij Odis, voor de ouders geldt houd 1,5 meter afstand en kom met minimaal aantal ouders/verzorgers. Voor de mooiste tekeningen zijn er weer prijzen.

Voor de kinderen hebben we nog een verrassing in petto.

WOENSDAG OCHTEND

19 augustus 09.30 tot 11.45 uur Vijfkamp voor de jeugd 8-12 jaar (Bij VV LYRA).

Voor de jeugd van 8 tot en met 12 jaar is er een Vijfkamp met diverse spellen. Locatie Is de VV Lyra. Er kunnen maximaal 60 kinderen meedoen. De kids gaan strijden voor de bronzen, zilveren en gouden medailles. Opgeven onder vermelding van naam en leeftijd kan per mail naar info@ocdelier.nl of bij het begin van de Vijfkamp, maar let op Vol = Vol. Voor alle deelnemers is er een verrassing. Ouders/verzorgen dienen 1.5 meter afstand van elkaar te houden.

Afgelast vanwege te weinig deelnemers


WOENSDAG OCHTEND

19 augustus 9.00 tot 10.00 uur Vertrek wandeltocht. (Vanaf VALTO)

Ook dit jaar hebben onze trouwe wandelaars Joke en Joke weer een mooie wandeltocht van +/- 10 km uitgezet Leuke paadjes, mooie omgeving, fijne natuur, weidse vergezichten, kortom je gaat alles meemaken. Dat is pas genieten van een wandeling.

De start is tussen 9.30 tot 10.00 bij VALTO ,en eindigt daar ook weer,met een leuk aandenken als geschenk. Van alle lopers verwachten wij dat zij 1.5 meter afstand bewaren.

WOENSDAG OCHTEND

19 augustus 09.30 tot 12.00 uur Koffieterras (Bij VALTO).

Op het terras van het Oranje Comité bij VALTO is er de mogelijkheid om een bakkie te doen,Wij zorgen voor de gratis koffie,nemen jullie wat mee voor er bij !! hierbij geldt 1.5 meter afstand tot elkaar. Toegang is vrij.


OP VRIJWILLIGE BASIS KAN IEDEREEN EEN DONATIE DOEN IN DE MASSA MAAKT KASSA EMMER OF VIA DE DONEER LINK


WOENSDAG MIDDAG TERRAS 15.00 - 20.00 UUR

Een ticket geldt voor 2 personen alleen voor het mega terras op Woensdagmiddag

Een van de corona maatregelen schrijft voor dat je een toegangsticket moet aanschaffen voor een bezoek aan het middag terras. dit gaat per tafel ,deze is bestemd voor 2 personen. Je kunt meerdere tickets kopen en de tafels worden volgens de richtlijnen 1,5 meter van elkaar geplaatst. Na het aanschaffen van een ticket moet een van de bezoekers ook de gezondheidscheck invullen die van toepassing is voor beide bezoekers. dit geldt per tafel. Vervelend, maar het is verplicht. We rekenen op ieders begrip.

Elk ticket kan vanaf 2 uur voor de openingstijd worden geactiveerd. Voor het middagprogramma, dat om 15.00 uur begint, kun je dus vanaf 13.00 uur activeren.

TICKETS MOET JE NA HET ACTIVEREN UITPRINTEN OF OPSLAAN OP JE TELEFOON

!!!!!! VERGEET DE GEZONDHEIDSCHECK NIET !!!!!!

Met een volledig ingevulde gezondheidscheck kun je, na het scannen van je ticket meteen het terras op. Is de gezondheidscheck onvolledig ingevuld, dan moet, bij de ingang, alsnog een check worden afgelegd.

LET OP: ZONDER TICKET GÉÉN TOEGANG *

* Kinderen in kinderwagen of wandelwagen tot 4 jaar kunnen zonder ticket naar binnen, ook hoef er geen zitplaats te worden gekocht. de ouders of begeleiders zijn verantwoordelijk voor de gezondheidscheck

EEN TICKET IS VOOR 2 PERSONEN AAN ÉÉN TAFEL

WOENSDAG MIDDAG

19 augustus 13.00 tot 17.00 uur Voetbaltoernooi (Bij VV LYRA).

Schoolvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes van groep 5,6,7 en 8 van het afgelopen schooljaar bij V.V. Lyra. Je kunt meedoen met je vrienden, buren, klasgenootjes of teamgenoten van je sportclub als je maar met minimaal 7 teamgenoten bent.Wel graag vooraf opgeven, tot 10 augustus, met een naam en een coach via schoolvoetbal@ocdelier.nl

Voor de ouder/verzorgers geldt houd 1.5 meter afstand.


WOENSDAG MIDDAG

19 augustus 13.00 tot 17.00 uur Gratis Kanovaren (Bij de Scouting).

Speciaal voor de jeugd: Stap in een kano en bekijk De Lier vanaf het water. Je kunt op woensdag- donderdag- en vrijdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur langskomen bij het Scoutinggebouw om een rondje te peddelen.


Voor de jeugd zijn er springkussens onder begeleiding van onze medewerkers vanaf 15.00 uur zijn de kinderen welkom.

PUBQUIZ

Weet jij veel van De Lier ? Speel mee voor een van de deelnemende verenigingen, en win

voor jouw club een mooi bedrag aanvang 16.00 uur

KLIK OP TELEFOON VOOR DEELNAME **


**DE LINK VOOR DE PUPQUIZ IS LATER ACTIEF

PUB QUIZ

Bestellen en betalen klik op de telefoon

In het kader van de actie MASSA MAAKT KASSA draaien we paar rondjes aan het digitale mega rad,met onwijs leuke prijzen klik hier om te zien welke. ongeveer 17.00 uur gaan we beginnen . betaling met pinpas.


EENDJES RACE

Doe mee en win een leuke prijs, en steun een vereniging.