LACRE I PEGA

De fabricació propia i d'una manera artesanal, el nostre producte està elaborat amb matèries primeres naturals. La qualitat final del nostre producte permet una fàcil aplicació amb una elevada adherència a qualsevol tipus de superfície, amb una àmplia carta de colors i la possibilitat de crear colors especials a petició dels clients, disposem de varis formats (Pans de 6Kg, pans de 500grs. i barretes de 18 cm).

Utilitzat com a complement d'imatge en productes artesanals (turrons, olis, formatges,melmelades, xocolates,conserves, etc) en packaging (ampolles de vidre de cava, olis, licors, conserves, caixes i embalatges de fusta i cartró, etc) i en papereria ( invitacions de boda, paquets de regal, etc) , s'aconsegueix un toc especial amb un aspecte artesanal i elegant.

Podem proporcionar-vos un segell personalitzat amb la marca, logo o identificador de la vostra empresa per poder personalitzar els vostres productes.

Disposem també de Lacradors amb i sense termoregulador de 400grs. de capacitat per a l'aplicació del Lacre.

Un altre dels materials que fabriquem amb matèries primeres naturals es la PEGA MASTIC NEGRA, un producte utilitzat per realitzar empelts d'arbres fruiters o bé, per la cura de ferides d'aquets, protegint la ferida de posibles malalties amb una efectivitat molt elevada.

De fàcil aplicació i amb un aroma natural agradable, solament fa falta una font de calor per fondre-ho sense arribar a l'ebullició per garantir la qualitat.

Disposem de varis formats (Pans de 2.5 Kg, pans de 1 Kg i pans de 500 grs.)

No dubteu en demanar-nos informació!!