بازداشت رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پس از درز اطلاعات جلسات شورا

صبح روز چهارشنبه 8فروردین «علیرضا ظریفیان یگانه» رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی توسط یک اکیپ از مأموران سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شد.

روز سوم فروردین، شورای عالی امنیت ملی یک جلسه ویژه و غیرعلنی با حضور معدودی از اعضای خود برگزار کرد اما خبر برگزاری این جلسه و ماوقع آن همان روز به فضای مجازی راه یافت. به‌دنبال تحقیقات صورت گرفته و بر اساس مدارکی که در محل کار علیرضا ظریفیان یافت شد، وی روز 8فروردین توسط مأموران سازمان اطلاعات سپاه بازداشت گردید.

چند روز قبل، خبرگزاری صدا و سیما به‌نقل از «یک منبع آگاه در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی»، برگزاری جلسه شورای عالی امنیت ملی بعد از آغاز سال جدید را تکذیب کرد. این خبر، در واکنش به درز اطلاعات جلسه سوم فروردین شورای عالی امنیت ملی در رسانه‌ها و فضای مجازی بوده است. اولین جلسه شورای عالی امنیت ملی در سال جدید پیرامون پیامدهای انتصاب جان بولتون به سمت مشاور امنیت ملی آمریکا تشکیل شده بود که با درگیری لفظی روحانی و شمخانی به تشنج کشیده شد