Nieuws


Paasverlof 2019

Na een (heel) drukke openingsmaand nemen we even de tijd om uit te blazen en (uiteraard) paaseitjes te gaan rapen. Van zondag 21 tot en met woensdag 24 april is Het Maanlicht dan ook gesloten. Op donderdag 25 april vanaf 12 uur heten we jullie weer hartelijk welkom! Intussen aan iedereen vrolijke en zonnige Paasdagen gewenst!

Bieren van de maand april beschikbaar!

Omdat een mens al eens van afwisseling houdt, serveren we u in Het Maanlicht naast ons vaste aanbod af en toe graag ook eens iets nieuws, zoals bijvoorbeeld onze maandelijkse suggestiebieren. Voor april kozen we drie bieren van Brasserie Lion in Waterloo: de Lion Blond, Lion White en Lion IPA, telkens gebotteld in een uniek aluminium flesje. Komt dat zien en vooral: komt dat proeven!

Kunst in Het Maanlicht

Kan kunst de wereld redden? We kunnen maar proberen: voortaan staat een klein maar fijn stukje van ons café ter beschikking van Mechelse artiesten, te beginnen met Willy Van Eeckhout en zijn kleurrijke werk 'Ik blaf als een hond!', geïnspireerd op een brief van Rik Wouters. Ook interesse? Contacteer ons of kom gewoon langs!

Het Maanlicht op Opsinjoor!

Heb je het al gehoord? Niet alleen kan je in café Het Maanlicht genieten van de vele oldies op huiszender Radio Opsinjoor, we hebben er nu zelf ook een heuse reclamespot lopen! Op zondag 31 maart mag onze patron Kevin er in het praatprogramma Mechelse Pèper bovendien een klappeke gaan doen over de Battelbrug, de Mechelse reuzen en uiteraard ook Het Maanlicht. Stem af op 106.6 om te luisteren of klik hier voor een voorsmaakje.

Eerste suggestiebier op komst!

27/03/2019 - Vanaf 1 april (géén grap) is ons eerste suggestiebier beschikbaar, in drie variëteiten nog wel! En hoewel deze worden geproduceerd in Wallonië is er een interessante Mechelse link. Rarara, wie kan hem raden? Binnenkort kan je het komen ontdekken - en proeven, uiteraard - in Het Maanlicht!

Openingsweekend 15, 16 en 17 maart

13/03/2019 - Na een maandenlange voorbereiding en enkele keren (noodgedwongen) uitstellen, is het op 15 maart eindelijk zover: het nieuwe Mechelse retrocafé Het Maanlicht opent dan voor het eerst officieel de deuren. We zijn open op vrijdag van 20 uur en op 16 en 17 maart vanaf 9 uur, telkens tot rond middernacht. Omdat we ook nog een beetje onze draai moeten vinden bieden we tijdens dit weekend wel niet onze volledige kaart, maar een ingekorte versie. Kom langs, kom de sfeer opsnuiven en onze bieren en proevertjes uitproberen én geniet bovendien van vriendenprijzen: 10 procent korting op uw eindafrekening!