Ons aanbod

Fier op ons Mechels bier...

Als Mechel-o-manen zoeken wij van café Het Maanlicht het graag lokaal, in onze eigen mooie stad. In de eerste plaats voor wat onze bieren betreft. Met fierheid stellen we u dan ook ons uitgebreide gamma bieren voor van Brouwerij Het Anker, een van de oudste en meest bekroonde brouwerijen van het land. Kom proeven van de verschillende variëteiten van onze Gouden Carolus, van een frisse Ankerpils of Maneblusser, van een karaktervolle Lucifer of een fruitige Boscoli. Mag het nog feestelijker? Trakteer uzelf (en uw maten) dan op een Whisky Infused of op een van onze andere (seizoens)bieren van Mechelse bodem.

... en op onze Mechelse Kaffe!

In Het Maanlicht serveren we u niet één maar twee koffies! Naast de kwaliteitskoffie van het in 1935 opgerichte Belgische traditiemerk Java, serveren we u met gepaste trots onze heerlijke '2800 Kaffe': een medium roast koffie, samengesteld door de Mechelse stadskoffiebranderij Kaffefabrik uit 50% Guatemalteekse, 20% Braziliaanse en 30% Rwandese koffiebonen. Niet gezet met de machine, maar met de hand voor u opgegoten in prachtige filtertassen van hét oermerk Bialetti: een belevenis op zich!

Uitgebreid aanbod

Dat België hét bierland bij uitstek is, weet iedereen. In Het Maanlicht koesteren we dit erfgoed met een uitgekiende selectie van Belgische kwaliteitsbieren, vast verkrijgbaar of volgens het seizoen. Altijd iets nieuws te ontdekken dus. Voor wie graag afwisselt hebben we ook enkele goeie wijnen en spirits in huis en uiteraard ook het gebruikelijke aanbod van frisdranken en warme dranken.

Voor de honger

Bij een goed glas krijgt een mens al eens een hongertje. Om dat te stillen serveren we u met een knipoog naar de bruine café's van vroeger een stevige boterham met beleg naar keuze. Proef zeker ons boke met een flinke snede Mechelse brouwerskaas. Zegden we trouwens al dat we houden van lokaal? Ons brood en beleg en ook ons verder aanbod komen zoveel mogelijk dagvers van lokale handelaars.