Praktisch


Waar kan je ons vinden?

Café Het Maanlicht is gelegen in de Frederik de Merodestraat 59 te Mechelen, da's op zo'n 300 meter van de Grote Markt en 200 meter van de Veemarkt. Opgelet: zowel de Merodestraat als de Sint-Janstraat om de hoek zijn autoluw van 11 tot 18 uur en vlakbij onze zaak wordt bovendien hard gewerkt aan de nieuwe stadscinema in de Oude Stadsfeestzaal. Parkeren kan je dus best in het eerste deel van de Merodestraat (vóór het kruispunt met Sint-Janstraat/Biest) of in de ondergrondse parkings Grote Markt of Veemarkt. Fietsers vinden fietsenstalling schuin tegenover het café. Voor wie met de bus wil komen: de stadspendel (Bus 1) stopt aan de Veemarkt, op korte wandelafstand van onze zaak.

Openingsuren

Café Het Maanlicht is voorlopig (in functie van de Coronacrisis) geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15 uur tot 23.00 uur (laatste bestellingen een half uur voor sluiting). Op zaterdag (marktdag) zijn we geopend vanaf 14 uur tot 23.00 uur. Sluitingsdagen: woensdag en zondag.

Contacteer ons of kom eens langs voor meer info.

Groepen

Wegens de Coronacrisis en meer bepaald de hierbij horende veiligheidsrichtlijnen, is het aantal zitplaatsen in het café beperkt. Hierdoor dienen we ook voor het onthaal van verenigingen, sportclubs, vriendenkringen en zo voort een aangepaste regeling te hanteren. Contacteer ons of kom eens langs voor meer info.

Wil je je bezoekje aan ons café combineren met een leuke activiteit, dan kunnen we u onder meer de geleide wandelingen aanbevelen van Mysterieus Mechelen. Voor een volledig overzicht van al het moois dat onze stad ook in Coronatijden te bieden heeft, kan je terecht bij Visit Mechelen.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of wil je ons gewoon een complimentje geven? Contacteer ons dan telefonisch op het nummer +32 484 916 984 of via mail aan info@hetmaanlicht.be. Vergeet ons ook niet te liken en te volgen op Facebook en Instagram.