Praktisch


Waar kan je ons vinden?

Café Het Maanlicht is gelegen in de Frederik de Merodestraat 59 te Mechelen, da's op zo'n 300 meter van de Grote Markt en 200 meter van de Veemarkt. Opgelet: zowel de Merodestraat als de Sint-Janstraat om de hoek zijn autoluw van 11 tot 18 uur en vlakbij onze zaak wordt bovendien hard gewerkt aan de nieuwe stadscinema in de Oude Stadsfeestzaal. Parkeren kan je dus best in het eerste deel van de Merodestraat (vóór het kruispunt met Sint-Janstraat/Biest) of in de ondergrondse parkings Grote Markt of Veemarkt. Fietsers vinden fietsenstalling schuin tegenover het café. Voor wie met de bus wil komen: de stadspendel (Bus 1) stopt aan de Veemarkt, op korte wandelafstand van onze zaak.

Openingsuren

Café Het Maanlicht is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 16 uur tot ... uur . Op zaterdag (marktdag) zijn we geopend vanaf 14 uur tot ... uur. Sluitingsdagen: woensdag en zondag.

Contacteer ons of kom eens langs voor meer info.

Groepen

Café Het Maanlicht kan kleine groepen ontvangen (tot 25 personen) mits tijdige reservatie. Dit kan tijdens de reguliere openingsuren of (bij voorkeur) op de sluitingsdagen zondag en woensdag.

Wil je je bezoekje aan ons café combineren met een leuke activiteit, dan kunnen we u onder meer de geleide wandelingen aanbevelen van Mysterieus Mechelen. Voor een volledig overzicht van al het moois dat onze stad te bieden heeft, kan je terecht bij Visit Mechelen. Check ook regelmatig onze Facebookpagina voor activiteiten.

Contact

Meer info? Contacteer ons telefonisch op het nummer +32 484 916 984 of via mail aan info@hetmaanlicht.be. Vergeet ons ook niet te liken en te volgen op Facebook en Instagram.