Praktisch


Waar kan je ons vinden?

Café Het Maanlicht is gelegen in de Frederik de Merodestraat 59 te Mechelen, da's op zo'n 300 meter van de Grote Markt en 200 meter van de Veemarkt. Opgelet: zowel de Merodestraat als de Sint-Janstraat om de hoek zijn autoluw van 11 tot 18 uur. Parkeren kan in het eerste deel van de Merodestraat (voor het kruispunt met Sint-Janstraat/Biest) of in de ondergrondse parkings Grote Markt of Veemarkt. Fietsers vinden fietsenstalling voor het café. Voor wie met de bus wil komen: er is een grote halte op de Veemarkt op slechts drie minuten stappen en de stadspendel (Bus 1) stopt aan de halte Stadsfeestzaal, op 50 meter van onze zaak.

Openingsuren

Café Het Maanlicht is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12 tot (rond) middernacht. Op zaterdag (marktdag) vanaf 11 uur. Sluitingsdagen: zondag en woensdag.

Wil je je verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid vieren in Het Maanlicht. Dat kán, ook op de sluitingsdagen. Contacteer ons of kom eens langs voor meer info.

Groepen

Breng je met je vereniging, sportclub, vriendenkring... een bezoek aan Mechelen en wil je daarbij ook langskomen in Het Maanlicht? Dat kan! Om praktische redenen vragen we wel om vanaf 10 personen en meer tijdig te reserveren, zo zorgen we dat u plaats heeft en dat we u in stijl kunnen ontvangen. Op zoek naar een gids? We werken momenteel aan enkele arrangementen in samenwerking met gerenommeerde stadsgidsen, die u verschillende stadswandelingen - van ludiek tot historisch - kunnen aanbieden. Uiteraard kan je voor dit laatste ook terecht bij Visit Mechelen.

Contacteer ons of kom eens langs voor meer info.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of wil je ons gewoon een complimentje geven? Contacteer ons dan telefonisch op het nummer +32 484 916 984 of via mail aan info@hetmaanlicht.be. Vergeet ons ook niet te liken en te volgen op Facebook en Instagram.