Malinwa


Leve Malinwa

Trouwe bezoekers weten het en ook wie het café maar toevallig bezoekt kan het zien: bij Het Maanlicht zijn we grote fans van KV Mechelen! Supporters van de Malinwa vinden dan ook in groten getale hun weg naar ons café, dat gelegen is op slechts een tiental minuten stappen van het stadion Achter De Kazerne. Na de match is het steevast ambiance verzekerd, het clublied weergalmt gegarandeerd uit onze luidsprekers!


Malinwa Harmonie

Uniek in de het Belgische voetbal is de Malinwa Harmonie, die werd gesticht in 1924 - een jaar na de bouw van ons cafépand - in café De Beiaard in... de Frederik de Merodestraat! Vandaag vervult onze Harmonie nog steeds met verve de in haar oprichtingsstatuten vervatte doelstelling: 'de morele ondersteuning van KFC Malinois kracht bij te zetten'. Café Het Maanlicht is fier deze gezellige muzikale bende en haar leden regelmatig te mogen ontvangen.

Lokaal Club Wallinois

De beste voetbalploeg van 't land, die moet natuurlijk ook wel fans hebben in het Franstalige landsgedeelte. Sinds enkele jaren hebben zij zich verzameld in de Club Wallinois, officiële supportersclub van Franstalige supporters van KV Mechelen. Café Het Maanlicht is als clublokaal hét verzamelpunt van haar leden voor en na de thuismatchen. Een overzicht van deze en andere supportersclubs van Malinwa vind je op de website van het Supportersorgaan.