WELKOM

bij GYM WAASLAND


NIEUWS & ACTIVITEITEN

Wegwijs turnzaal GTI

We hervatten de lessen terug op maandag 19/4 en dat vanuit onze tijdelijke nieuwe locatie voor de recrea groepen: GTI Beveren. Om jullie wegwijs te maken tijdens de eerste lessen hebben we een filmpje gemaakt. Dit filmpje vinden jullie hier terug.

Voor de eerste les gaan er pijlen hangen om jullie extra wegwijs te maken.

Indien er nog vragen zijn over de verhuis of de bereikbaarheid van de turnzaal van het GTI mogen jullie ons steeds contacteren.

Heropstart lessen recrea 13-18 jaar

Er is een mail verstuurd naar alle recreagymnasten tussen 13 en 18 jaar in verband met de outdoor lessen die binnenkort van start zouden gaan! We vragen om ten laatste donderdag (18/3) in te vullen of jullie al dan niet aanwezig zullen zijn. Zo kunnen wij groepen opstellen en kunnen we volgende week van start gaan.

Alle info is dus terug te vinden in jullie mailbox.

Hopelijk tot snel!

Lesgevers GW

Nieuwe locatie lessen recrea vanaf paasvakantie

Zoals jullie misschien wel weten beginnen binnenkort de verbouwingswerken aan GBS De Toren. Dat betekent dat we een hele tijd niet meer in onze oude vertrouwde zaal kunnen trainen, maar ook dat we na die tijd zullen kunnen turnen in een spiksplinternieuwe sportzaal.

Om de periode van de werken te overbruggen hebben we heel wat opties bekeken, maar jammer genoeg was er geen mogelijkheid in Melsele. Daarom beslisten we om met de hele club te verhuizen naar de turnzaal van het GTI in Beveren. Zo kunnen we ons lesrooster volledig behouden en kan ons materiaal daar ook geplaatst worden.

We begrijpen dat het misschien wat moeilijker zal zijn om alles geregeld te krijgen, maar hopen dat jullie het vertrouwen in onze club behouden. De oudere leden kunnen nog steeds met de fiets blijven komen en voor de jongere leden kunnen misschien wel carpoolgroepjes of beurtrollen afgesproken worden.

Aarzel ook niet om contact te nemen, moesten jullie toch problemen ondervinden om de kinderen tot het GTI te brengen.

Meer praktische info kunnen jullie hieronder vinden, maar ook via de FAQ, waar we de antwoorden op enkele van de vragen die jullie vast en zeker zullen hebben, bundelden.

Voor verdere vragen kan je terecht bij recrea@gymwaasland.be.

Onze lesgevers staan klaar om er ook in het GTI een fantastische tijd van te maken!

Concreet:

  • Turnzaal GTI: Europalaan 1- 9120 Beveren, ingang: volg de markeringen

  • Lesrooster blijft hetzelfde: zie website

Heb je vragen? Lees eerst even onze FAQ.


Bedankt voor het vertrouwen,

Bestuur en lesgevers GW

UPDATE COVID-19 - Bubbels van 10

Zoals jullie via de media vernamen verstrengen de maatregelen in kader van COVID voor kinderen tot 12 jaar. Vanaf volgende week mogen ze nog één hobby kiezen en kunnen ze deze enkel beoefenen in een bubbel van maximum 10 kinderen. Voor alle kinderen die heel graag komen turnen, hebben we alvast een oplossing gevonden. We zullen waar nodig de groepen splitsen zodat we in kleine bubbels kunnen blijven turnen.

OPGELET:

- voor de kleuters was er helaas geen mogelijkheid om elke week 3 extra lesuren te voorzien. Elke kleuter zal daarom tijdelijk slechts om 2de weken kunnen komen turnen. Ter compensatie zal er uitzonderlijk WEL les zijn tijdens de krokusvakantie. Kleuters van de derde kleuterklas turnen vanaf zondag 21 februari 2021 elke week.

- om de verschillende bubbels niet te mengen, zal de combinatie van basisturnen met toestelturnen helaas niet mogelijk zijn tijdens deze periode van verstrengde maatregelen.

Voor de kinderen vanaf 12 jaar wordt een versoepeling voorzien. Zij kunnen ook één hobby kiezen in een bubbel van 10, maar kunnen enkel buiten samenkomen. Gezien het winter is, is het voor ons niet mogelijk om op dit moment buitenlessen te organiseren. We houden u in elk geval op de hoogte mocht er toch iets veranderen.

De gymnasten van de wedstrijdgroepen zullen het aangepaste trainingsschema rechstreeks ontvangen via hun trainer(s).

De lessen deze week gaan nog steeds door volgens ons gewone lesrooster. Voor verdere vragen kan u steeds terecht bij de lesgevers of op recrea@gymwaasland.be

Bedankt alvast aan onze trainers om deze oplossingen mee mogelijk te maken en bedankt aan alle leden en ouders voor het vertrouwen en de flexibiliteit!

We hopen in elk geval dat we allemaal zo snel mogelijk terug samen kunnen turnen!

De nieuwe verstrengde maatregelen waarvan sprake zijn nog niet goedgekeurd door de overheid of gepubliceerd in een ministerieel besluit. Bij eventuele wijzigingen, zullen wij jullie opnieuw informeren en indien nodig de planning opnieuw aanpassen.

Uiteraard blijven de reeds geldende hygiënische maatregelen voor, tijdens en na de les nog steeds van kracht. Wij vragen dan ook om deze strikt na te volgen. Deze kan je hier nalezen.

Uurrooster en inschrijven seizoen 20-21

Het uurrooster voor volgend seizoen staat online en kan je hier terugvinden!

Klik hier voor de inschrijvingsprocedure.

Alle info over het lidgeld vindt u hier.

De lessen starten vanaf maandag 7 september 2020!

Info seizoen 2020 - 2021

OPGELET: Reorganisatie recreatief turnen 1e-6e leerjaar !

Vind alle info i.v.m. de nieuwe organisatie hier !

Gym Waasland is op zoek naar gemotiveerde lesgevers!

Voor het seizoen 2020 - 2021 zijn we nog op zoek naar lesgevers voor BBB/Conditiegym voor volwassenen.

Ben je zelf lesgever gymnastiek of ken je iemand? Laat het ons weten!

Contact: recrea@gymwaasland.be

Klik hier voor alle nieuwsberichten

Een overzicht van al onze activiteiten en de wedstrijdkalender vind je op de activiteitenpagina

Wil jij onze club steunen? Bekijk hier onze sponsormogelijkheden