Biografija

Bojana Todorović, diplomirani Geštalt psihoterapeut i psiholog, završila je Master studije na Odeljenju za psihologiju Univerziteta u Beogradu a poseduje i Master diplomu iz psihoterapije Geštalt Instituta na Malti. Uspešno je završila poslediplomske studije Geštalt pristup u radu sa Organizacijama. Član je EAGT (European Association for Gestalt Therapy) i SUGT (Srpsko Udruženje za Geštalt Psihoterapiju). Trenutno je na Doktorskim studijama psihoterapije u okviru Geštalt Instituta na Malti.

Svoje iskustvo u oblasti poslovne psihologije sticala je kroz konsultantski rad i zaposlenje u internacionalnim kompanijama, kao i kroz formalno obrazovanje u okviru Executive MBA studija Univerziteta Šefild (Sheffield University, UK).

Već godinama paralelno razvija privatnu psihoterapijsku praksu kroz individualni i grupni rad sa klijentima i specijalizuje se za razvoj zaposlenih u organzacijama. Radila je kao saradnik na projektima nekoliko organizacija (Istraživačka Stanica Petnica, Međunarodna Mreža Pomoći (IAN), Laboratorija za Eksperimentalnu Psihologiju, itd.)

Udata je i majka dečaka i devojčice.

„Svako od nas poseduje snagu i kapacitet da se suoči sa izazovima na svom životnom putu. Smatram da nam je nekada potrebna pomoć da ove snage prepoznamo. Verujem da nam u tome može pomoći rad na sebi kao jedan od najboljih načina da ojačamo ove kapacitete. Odvojiti vreme za istraživanje i rad na sebi danas je privilegija. Lično, mislim da je to jedno od najdragocenijih iskustava koja svom biću možemo da priuštimo.

Kao terapeut nastojim da svojim klijentima pružim mesto u kome će se osećati sigurno i podržano da zajedno sa mnom istražuju svoje mogućnosti za rast i razvoj“.

Bojana Todorović