SCHOOLRAAD

De Oogappel wil het beste voor uw kind en hiervoor vragen wij ook uw betrokkenheid, want u weet wat er belangrijk is voor de opvoeding van uw kinderen.

Ouders, personeel en leden uit de lokale gemeenschap slaan de handen in elkaar om samen voor uw kinderen een betere en efficiëntere educatie te bieden. Participeer en bepaal mee het studieaanbod, naschoolse activiteiten maar ook tal van anderen zaken zoals lestijden en het schoolreglement.

Uw mening dat is wat telt. Draag daarom bij aan de generatie van morgen. De zorg van uw kind, dat is waar wij voor gaan.

Vragen, opmerkingen of wil u mee participeren in de schoolraad? Contacteer gerust Mevrouw Katrien Wijmeersch.

OUDERCOMITÉ

Bruggen bouwen, dat is wat wij met onze school willen bereiken. Oudercomité “de Brug” bestaat uit gemotiveerde ouders die een schakel vormen tussen de school en de gezinnen. In het oudercomité worden uw zorgen, onze zorgen. Maak dingen bespreekbaar en zoek samen met de school naar de juiste oplossingen. Meedenken, meehelpen, meeleven naar een betere leeromgeving voor alle leerlingen.

Puur plezier, dat is het oudercomité van “De Oogappel”. Organiseer tal van leuke activiteiten mee, zoals de herfstwandeling, carnaval of het schoolfeest. Doe mee en maak de basisschool de leukste en meest onvergetelijke ervaring voor uw kind.

Wilt u zich engageren of hebt u meer vragen over het oudercomité? Aarzel dan niet en contacteer Mevrouw Barbara Van Beeck of kom gewoon naar onze volgende vergadering.

LEERLINGENRAAD

Vanaf het 3e leerjaar kunnen leerlingen hun klas vertegenwoordigen in de leerlingenraad. In deze raad kunnen de leerlingen zelf leuke voorstellen indienen of eventuele problemen aanpakken. Op onze school heeft elke leerling dus niet alleen een gezicht, maar ook een stem.