Estol de Tramuntana

Agrupació Folklòrica - Sóller 

Benvinguts a Estol de Tramuntana!

Ens complau presentar-vos la nostra pàgina web dedicada al ball i la música tradicional mallorquina. El nostre grup es troba al cor de Sóller, una ciutat situada a la Serra de Tramuntana de Mallorca. Som un grup apassionat per la tradició i la cultura de la nostra illa, i treballem àrduament per mantenir vives les nostres arrels.


A Estol de Tramuntana ens especialitzem en música i balls, com els boleros, les jotes, mateixes, fandangos mallorquins i menorquíns... A més, oferim tallers i cursos per a aquells que vulguin aprendre més sobre la música i la dansa mallorquina.


El nostre objectiu és compartir la nostra passió i coneixements amb el món, i per assolir-ho, hem creat aquesta plataforma en línia. Aquí trobareu informació sobre les nostres actuacions, ballades, tallers i esdeveniments especials. També podreu aprendre sobre la història i els orígens de la música i el ball mallorquí, i connectar-vos amb altres amants de la nostra cultura.


Ens enorgulleix ser part de la comunitat de Sóller i de la Serra de Tramuntana, i treballem constantment per preservar i promoure les nostres tradicions. Esperem que gaudeixin navegant per la nostra pàgina web i se sentin inspirats per unir-se a nosaltres en aquesta emocionant aventura de la música i la dansa mallorquina.


Gràcies per visitar-nos!


FacebookLinkYouTube