Voor dit seizoen zijn we volzet,  er is een wachtlijst voor volgend seizoen.

Wat is een zelfoogstboerderij?

De aangesloten gezinnen oogsten naar eigen behoeftes tegen een vast jaarlijks bedrag. Het veld wordt beplant en dagelijks onderhouden door boer Willem. Het enigste wat je moet doen is zelf oogsten en vooral genieten van de heerlijke biologische groenten. Bewaar groentes zoals ui en wortel, zijn beschikbaar in de oogst kar.

Mensen die interesse hebben kunnen vrijblijvend genieten van een gratis proefweek.


Lokaal en biologisch geteelde groenten, dat is toch top !

Hieronder enkele quotes van aangesloten leden.

"We willen jullie bedanken voor de heerlijke groenten die we op ons bord zagen verschijnen de voorbije maand. Het is een plezier om -zelfs bij regen en wind- het veld op te gaan om groentjes te oogsten." 

"Het veld is een leuke plaats om de drukke week te ontvluchten, nieuwe mensen te leren kennen en (h)eerlijke groentjes te oogsten, klaar te maken en te genieten. Verser kan niet. TOP !" 

"Respect voor onze boeren. Voor het gewroet en gewrocht om telkens een rijke variëteit aan verse groentjes op ons bord te krijgen."

"In de winter moet je geen tomaten eten en in de zomer geen spruiten. Voeling houden met seizoensgebonden groenten. Ook dat is iets wat ik de kinderen wil bijbrengen via de zelfoogstboerderij."

"Natuurlijk vragen deze producten wat meer verwerkingstijd, maar ik zie het als een natuurlijke vorm van onthaasten."