This website in english 🇬🇧 / 🇺🇸

Herken je dit:

 • Je soms eenzaam en alleen kan voelen, ook al heb je een levenspartner, zakelijk mensen die je ondersteunen en een druk sociaal leven.

 • Ondanks je 'succesvolle' leven heb je het gevoel dat je voor alles heel hard moet werken en dat het stroperig gaat. Je wil graag vrijheid en rust ervaren, maar de quick fix zoals 'n vakantietje, 'n weekendje weg of de mindfulness-lessen werken niet duurzaam.

druk op het pijltje rechts om verder te lezen
 • Het genieten van jouw piek-momenten gaat regelmatig aan je voorbij, omdat het volgende zich alweer aandient. Hierdoor lijkt alles als in een roes aan je voorbij te trekken. Het gevoel van onrust en leegte wordt daardoor alleen maar groter.

 • Je hebt vaak het idee tekort te schieten richting je werk, je kinderen, je partner, jezelf of anderen die je lief zijn.

 • Soms heb je zelfs het gevoel dat je faalt, omdat je geen echte voldoening ervaart en je lijkt verbinding te missen. Je vraagt je dan ook wel eens af: "Wat wil ik nou eigenlijk en welk leven leef ik?" Alsof iemand anders het leiderschap over jouw leven heeft overgenomen. De gedachte aan een B-film komt wel eens in je op, als je naar je eigen leven kijkt.

 • Antwoorden die je zou geven op de vraag: “Als je nog één week te leven hebt, wat zou je dan doen?”, lijken meer op wishful thinking zaken die je nu niet doet en nooit hebt gedaan.

 • Door dit alles heb je diep van binnen een leeg gevoel, voel je je opgesloten en zou je graag verdieping, meer bewustwording willen en het gevoel van vervulling en er toe doen ervaren. Werkelijk liefde, vrijheid en rust ervaren, voelen en er naar leven, maar in plaats daarvan vraag jij je af of het leven zo bedoeld is voor jou?

Hoe zou het zijn als:

 • Jij volledig voelt en ervaart dat je rust hebt diep van binnen? Je geniet van jouw geluk en jouw leven en je hebt volledig leiderschap over jouw leven? Geen maskers meer.

 • Je vol vertrouwen de volgende stap(pen) durft te zetten in jouw leven? Door deze stappen te nemen ervaar je werkelijk vervuling en geluk.

 • Jij jezelf toestaat om te leven en te werken vanuit vrijheid en liefde? Vanuit verzachting naar jezelf en je omgeving. Je voelt dat het leven nog zó veel te bieden heeft en er nog een heel onontgonnen gebied op je ligt te wachten.

druk op het pijltje rechts om verder te lezen
 • Jij vertrouwt op jezelf en je intuïtie? Hierdoor kan je keuzes maken die goed voelen en je vreugde en overvloed brengen en die staan voor wie jij bent.

 • Jij straalt en jij je energiek voelt? Je trekt als vanzelfsprekend de dingen en mensen aan die jij wenst en je leeft ten volle waarbij je vervulling en 'er toe doen’ ervaart; een rijk leven op alle niveaus!

 • Jij de volledige verantwoordelijkheid neemt over jouw leven? Goed leiderschap is een keuze.

Ik hoor je denken:

“is dit mogelijk, ook voor mij?”

Een duurzame transformatie naar een rijk leven is ook voor jou mogelijk en hiervoor heb ik vanuit mijn jarenlange ervaring als coach en trainer drie prachtige programma’s ontwikkeld. Omdat ik persoonlijk contact erg belangrijk vind tijdens de reis die mijn cliënten maken, is dat de basis van waaruit ik werk en zijn de sessies op de Bronkhorster Deel, mijn kantoor. Mijn live programma's worden ondersteund door de online academie van Brigitta Vos.

Hieronder vind je een overzicht. Ik kijk graag met je mee welk programma voor jou het meest geschikt zal zijn.

In 7 maanden Terug naar jouw Basis: rust & vertrouwen

Tijdens het Terug naar de Basis Coachtraject neem ik je mee en werken we op alle niveaus met jou; we kijken niet alleen naar je mindset zoals jouw belemmerende gedachten en overtuigingen...

V.I.P. Begeleiding

Individuele begeleiding voor (hoog)bewuste entrepreneurs, CEO's en kunstenaars. Een -op maat-gemaakt programma speciaal voor jouw veranderwens: een reis waarin persoonlijke ontwikkeling vanuit liefde en zelfliefde jezelf als persoon gaat verstevigen, ook in jouw bedrijf of organisatie.

Life changing transformatie in één week

Dit unieke programma is voor mensen die ‘hard’ willen gaan; verdieping willen in hun ontwikkeling, bewustwording door juist te ‘vertragen’ en een diepe persoonlijke transformatie willen ondergaan. Speciaal voor bewuste ceo's, managers en ondernemers.