This website in english  🇬🇧 / 🇺🇸 

Herken je dit:

druk op het pijltje rechts om verder te lezen

Hoe zou het zijn als: 

druk op het pijltje rechts om verder te lezen

Ik hoor je denken:

“is dit mogelijk, ook voor mij?”

Een duurzame transformatie naar een vervuld leven is ook voor jou mogelijk en hiervoor heb ik vanuit mijn jarenlange ervaring als coach en trainer drie prachtige programma’s ontwikkeld. Omdat ik persoonlijk contact erg belangrijk vind tijdens de reis die mijn cliënten maken, is dat de basis van waaruit ik werk  en zijn de sessies op de Bronkhorster Deel, mijn kantoor. Mijn live programma's worden ondersteund door de  online academie van Brigitta Vos. 

Hieronder vind je een overzicht. Ik kijk graag met je mee welk programma voor jou het meest geschikt zal zijn.

   

In 7 maanden of 1 jaar traject: Terug naar jouw Basis van rust & vertrouwen

Tijdens het Terug naar de Basis Coachtraject  neem ik je mee en werken we op alle niveaus met jou; we kijken niet alleen naar je mindset zoals jouw belemmerende gedachten en overtuigingen...

V.I.P. Begeleiding

Individuele begeleiding voor (hoog)bewuste entrepreneurs, CEO's en kunstenaars. Een -op maat-gemaakt programma speciaal voor jouw veranderwens: een reis waarin persoonlijke ontwikkeling vanuit liefde en zelfliefde jezelf als persoon gaat verstevigen, ook in jouw bedrijf of organisatie.

Life changing transformatie in één week

Dit unieke programma is voor mensen die ‘hard’ willen gaan; verdieping willen in hun ontwikkeling, bewustwording door juist te ‘vertragen’ en een diepe persoonlijke transformatie willen ondergaan. Speciaal voor bewuste ceo's, managers en ondernemers.


Review Emile uit Amsterdam

'Vooral de persoonlijke begeleiding was voor mij een warm bad en gaf mij de mogelijkheid me over te geven en mee te gaan in een intuïtief traject wat voor mij niet een natuurlijke manier van het leven benaderen was. Wat  ik echt heel goed vond was de persoonlijke benadering, het invoelen en inspringen op de behoefte.'