sinds 2001

                    Ademwerk Healing Breath                                      

ADEM = LEVEN

Als er een methode is die mensen pakt, dan is het wel het ademwerk Healing Breath©. Mijn eerste sessie tijdens een andere opleiding die ik destijds volgde  begin 2001 heeft mij zo geraakt dat ik direct de hele opleiding ben gaan volgen. En ik merk dat dit voor veel mensen geldt: You love it or you don't. En dat weet je direct na een eerste sessie, je voelt het diep van binnen. Mijn lichaam fluisterde niet "dit moet je gaan doen", maar schreeuwde tegen mij:"dit is wat we nodig hebben, dit is wat je moet doen"!

Waarom ademwerk?

Ben je veel moe, weet je (even) niet welke richting je op moet in je leven, ben je vaak bang of paniekerig, heb je het gevoel dat er te veel 'grijze dagen' zijn in jouw leven, heb je het gevoel niet voluit te leven, voel je je niet verbonden, heb je het idee dat 'dingen' vast zitten in je lichaam en misschien heb je al wat klachten,  heb je last van stress, het gevoel te veel in je hoofd te zitten of wil je graag het gevoel van vol in het leven staan weer krijgen (en ben je dit ergens op jouw weg kwijt geraakt)? Dan kan ademwerk jou goed helpen! Zo kan je gemakkelijk met jouw ademhaling je hartslag naar beneden krijgen en rustiger worden. Adem is immers leven! We hebben zuurstof, onze adem nodig om te leven. In het oude India werd het ook wel Prana genoemd; levenskracht. Om vele redenen kunnen we een adempatroon hebben aangenomen waardoor onze ademhaling niet meer in een flow zit en we ook niet meer in een flow van het leven zitten. Jouw ademhalingspatroon laat zien hoe jij in het leven staat, dus wanneer jij een ander ademhalingspatroon kan gaan aannemen, sta je anders in het leven.

Wat is Healing Breath©?

Healing Breath is een methode die ontstaan is uit diverse andere methodes zoals vormen van Yoga, Rebirthing, accupunctuur, Transformational Breath, meditatie, familie opstellingen, regressie. Met deze ademtechniek werk je op alle niveau's van ons bestaan; emotioneel, mentaal, spiritueel en fysiek niveau. Met de ademtechniek kunnen we onszelf op een diep niveau helen en is een van de meest gemaakte opmerkingen na een sessie van cliënten; "Ik heb het gevoel dat ik een stuk lichter ben en een hoop ballast ben kwijt geraakt".

Kan ik het zelf leren?

Wanneer je ongeveer 5 sessies hebt gehad (let op; bij sommige mensen zijn meer sessies nodig, sommige minder), ben je in staat om deze techniek met en voor jezelf (dus niet met anderen!) toe te passen. Hierdoor heb jij een tool in handen die je kan inzetten thuis wanneer je stress ervaart, onrustig bent, heftige dingen hebt mee gemaakt of gewoon om jezelf een positieve boost te geven.

Gratis/vrijwillige bijdrage workshops Healing Breath© om kennis te maken.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om een licht en vreugdevol leven te laten leiden. Ik put uit ervaring met ademwerk van de afgelopen 22 jaar en bied de laagdrempelige mogelijkheid om kennis te maken met Healing Breath© in de vorm van gratis workshops. De workshops vinden plaats in Bronkhorst, Gelderland en aanmelden op voorhand is verplicht. Aanmelden kan eenvoudig door een berichtje te sturen per mail of whatsapp, te bellen of klik hier om het formulier in te vullen. De volgende data staan gepland: 12 oktober 10.30-12.00 uur, 24 oktober 19.30-21.00 uur, 27 oktober 10.00-11.30 uur, 25 november 14.00-15.30 uur, 12 december 19.30-21.00 uur. Vanaf november is deelname op basis van een vrijwillige bijdrage die achteraf gegeven kan worden in de spaarpot.

Privé sessie Healing Yourself©

Tijdens een privé sessie sta jij en jouw ademhaling centraal. Een sessie duurt maximaal 2 uur. De prijs voor een privé sessie is €200,- (€242, inclusief 21% btw) en sessie kan je eenvoudig boeken door te bellen, mailen, whatsapp bericht te sturen of het formulier in te vullen.

Training Healing Yourself©.

De training Healing Yourself© waarin het ademwerk centraal staat, maar we ook gebruik maken van vele andere methoden en oefeningen kent 2 varianten: 

Groepsverband: 3x een weekend van 2 dagen verdeeld over 3 maanden in een kleine groep van maximaal 6 personen. De prijs voor deze life changing 6 dagen is €2250exclusief btw (€2722,50 inclusief 21% btw), inclusief koffie/thee/eenvoudige vegetarische lunch en diner, terug-kom-middag, exclusief overnachtingen. Kan eventueel per weekend voldaan worden € 800 exclusief 21% btw (€968- inclusief 21% btw) per keer. De eerstvolgende training is op 9/10 december 2023 (deel 1), 21/21 januari 2024 (deel 2) en 2/3 maart 2024 (deel 3). Wil je graag deelnemen of meer weten, klik hier om het formulier in te vullen. Kom je met je partner of dierbare vriend(in): dan betaal je p.p. €2000,- exclusief btw (€2420 inclusief 21% btw).

Privé training van 5 dagen: Wil je echt iets bijzonders? Wil jij er helemaal voor gaan op een hele uitzonderlijke manier? Plan dan samen met mij deze week op een mooie lokatie zoals hier in Bronkhorst of ergens anders. Velen gingen je al enthousiast voor bijvoorbeeld op Curaçao, Zuid-Frankrijk, Zuid-Duitsland of elders. Tijdens deze 5 volle dagen werken we op alle niveau's EQ, FQ, IQ en SQ en we werken met vele technieken waarbij de basis het ademwerk vormt. Deze intensieve transformatie-week is inclusief koffie/thee, snacks, lunch, diner, exclusief overnachtingen (en eventuele reiskosten) €4000,- (inclusief 21% btw €4840). Deze prijs is ook inclusief voorbereidende gesprekken, nazorg en een terugkom-middag.