DEPARTAMENT TECNOPEDAGÒGIC

La nostra finalitat és ajudar a descobrir i a desenvolupar el propi projecte vital, perquè la persona pugui créixer i formar-se al màxim des d'una iniciativa neuropedagògica que permet a cadascú arribiar a la millor versió d’un mateix.

QUÈ ÉS LA TECNOPEDAGOGIA?

És una proposta innovadora que pren com a base fonamental els estils i interessos d'aprenentatge, l'aplicació d'un aprenentatge basat en problemes i el desenvolupament de competències buscant sempre transformar l'informació en coneixements.


És una proposta innovadora que permet millorar els processos d’aprenentatge necessaris per capacitar les persones en la presa de decisions complexes i fer front a les necessitats del segle XXI.


La tecnopedagogia abraça una realitat social, científica i tècnic, perquè la persona pugui desenvolupar la capacitat de pensar més enllà de les idees admeses tot identificant problemes reals, per trobar solucions reals i conduir el seu propi aprenentatge i recorregut vital.

ESPAI TECNOPEDAGÒGIC

El Departament Tecnopedagògic, amb estreta col·laboració amb el Departament Psicopedagògic de Binomi, desenvolupa el seu compromís en un marc metodològic i didàctic propi amb l’objectiu d’oferir a les persones desenvolupar la pròpia creativitat i processos de pensament atenent a les necessitats i les característiques de cadascú a través de:

  • L’oportunitat tangible d’identificar problemes reals, per trobar solucions reals i conduir el propi moment evolutiu i d’aprenentatge.

  • Experiències per a adaptar-se a situacions i reptes d’una societat canviant.

  • Vivències que fomentin la curiositat, l’anàlisi personalitzada, l’intercanvi d’idees, el treball en equips, les solucions per mitjà de l’assaig-error i que anima a la persona a prendre riscos sense por al fracàs i a fer ús de la pròpia creativitat.

  • Espai que permet a la persona generar hàbits, gaudir d’una comoditat física i un benestar emocional, a la vegada que l’ajuda a crear un clima de superació personal amb oportunitats psicoeducatives que admeten la creativitat i permeten desenvolupar processos cognitius i de pensament.

OFERIM

  • Aprenentatges i formacions a través de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), les TAC (Tecnologies d’Aprenentatge i Coneixement), i les TEP (Tecnologies per l’Empodarament i la Participació).


  • Tallers de programació i robòtica per a totes les edats (Scratch, S4A, Processing, C++,...).

  • Tallers de tractament d'imatges digitals, edició de vídeo, ...

  • Taller destinat al públic adult sense coneixements tècnics: «La Robòtica a l’abast de tothom»

  • Tallers específics:

- Workshops customitzats per millorar les competències d'equips (lideratge; treball en equip, etc.)

- Formació de formadors.

- Tallers de creativitat.

- Tallers de seguretat Informàtica.

- Programes ÈTICAtic.

- Sessions de competències digitals personalitzades.

- Xarxes de computadors,...

Contactar amb nosaltres info@binomi.cat ǀ + 34 630 92 04 85

Disposem d’espais digitals on informem i fem difusió de les activitats que es fan i la realitat que es viu a través del Projecte Tecnopedagògic [binomi]n .

Segueix-nos: www.binomi.cat ǀ xarxes@binomi.cat ǀ Twitter: @binomi11 ǀ Instagram: @binomi11 ǀ Facebook: @binomitecnopedagogia