Ula Camping, er en enkel campingplass i er et regulert friområde som eies av kommunene Larvik og Sandefjord. Campingplassen har et eldre servicebygg med toaletter, enkle oppvask- og kokemuligheter. Dette er åpent i sesongen.

Det er kiosk, pizzeria med takeway på campingen og en uteservering. Dersom dere nyter medbrakt vennligst vis hensyn til at dette er en familieplass. Det finnes vaskemaskiner i serviceanlegget i Ula havn. Butikker finnes i nærheten eller er også tilgjengelig på internet.

Vi er opptatt av å ta vare på plassen med sine majestetiske furutrær, et campingområde som har eksistert i over 70 år. Derfor oppfordrer vi til ikke å bruke engangsgriller men heller benytte grillene som er plassert ved resepsjonen eller ha med turgriller som er brannsikre, og som ikke lager brannmerker. Ha alltid slukkeutstyr og vann i nærheten. Det er forbudt med åpen ild fra 15.4 til 15.9, da det er generelt bålforbud i Norge i denne perioden. Der er satt ut synlige brannslanger på hele plassen.

Ula er et lite tettsted mellom Larvik og Sandefjord. Campingplassen og området er bilfritt og barnevennlig, en unik plass for telting der det ikke er WiFi men derimot en natur som ikke finnes på andre plasser. Se mer her på vårt Galleri.

Som de skriver på visitvestfold sine sider: Litt magisk, litt hemmelig, i Vestfold er du tett på alt – fra vikinghistorie til Verdens Ende. Det er som å være i en skjærgårdspark full av opplevelser og kontraster. Rockemusikk eller måkeskrik? Høye hæler på byen eller barbeint på en sandstrand? Det er korte avstander mellom feriefavorittene Stavern, Larvik, Sandefjord, Horten, Tønsberg, Tjøme og Nøtterøy. Vi som bor her nyter skjærgårdsopplevelsene hele året!

Ula Camping ligger plassert midt i alt dette mellom Sandefjord og Larvik.

Kontaktinformasjon

e-postl: ulacamping@gmail.com

Innsjekk på internet, det kan ikke forhåndsreservers.

Telefon: +4745802002

Telplassen er bak den store stranden