Om Ula Camping

Ula Camping eies av kommunene Larvik og Sandefjord. Campingplassen har et servicebygg med toaletter, dusj, enkle oppvask- og kokemuligheter. Dette er åpent i sesongen. Det finnes vaskemaskiner i serviceanlegget i Ula havn. Det er butikker en kort kjøretur unna , matlevering til campingen, og på Ula Marina der det også er en liten uteservering. Dersom dere nyter medbrakt vennligst vis hensyn til at dette er en familieplass.

Vi er opptatt av å ta vare på plassen med sine majestetiske furutrær, et campingområde som har eksistert i over 70 år. Derfor oppfordrer vi til ikke å bruke engangsgriller men heller benytte grillene som er plassert ved resepsjonen eller ha med turgriller som er brannsikre, og som ikke lager brannmerker. Ha alltid slukkeutstyr og vann i nærheten, og unngå åpen ild siden det er forbudt med åpen flamme..

Ula er et lite tettsted mellom Larvik og Sandefjord. Campingplassen og området er bilfritt og barnevennlig, en unik plass for telting der det ikke er WiFi men derimot en natur som ikke finnes på andre plasser. Se mer her på vårt Galleri.

Som de skriver på visitvestfold sine sider: Litt magisk, litt hemmelig, i Vestfold er du tett på alt – fra vikinghistorie til Verdens Ende. Det er som å være i en skjærgårdspark full av opplevelser og kontraster. Rockemusikk eller måkeskrik? Høye hæler på byen eller barbeint på en sandstrand? Det er korte avstander mellom feriefavorittene Stavern, Larvik, Sandefjord, Horten, Tønsberg, Tjøme og Nøtterøy. Vi som bor her nyter skjærgårdsopplevelsene hele året!

Ula Camping ligger plassert midt i alt dette mellom Sandefjord og Larvik.

Email: ulacamping@gmail.com Telefon: +4745802002 Innsjekking på internet

Telplassen er bak den store stranden